Horoscop saptamanal: 9-15 noiembrie 2015

Luni, 09 Noiembrie 2015, ora 12:15
4725 citiri
Horoscop saptamanal: 9-15 noiembrie 2015
Foto: Ziare.com

Berbec

In prima parte a saptamanii te bucuri de prezenta unor oameni dragi si-ti faci planurile in asa fel incat sa profiti cat mai mult de timpul pe care-l ai cu ei. Odihneste-te cat de mult poti.

Taur

Ai parte de toata atentia prietenilor si nu eziti sa le ceri sfaturile sau chiar ajutorul cand vine vorba de rezolvarea unor probleme pe care le-ai amanat de ceva timp.

Gemeni

Familia iti reproseaza ca timpul petrecut impreuna este din ce in ce mai scurt si ai pierdut evenimente importante din aceasta cauza. Asa ca in weekend iti vei lua liber pentru a sta cu ei.

Rac

Iti doresti o iesire in aer liber si te gandesti foarte bine inainte de a invita pe cineva sa mearga cu tine sau nu. Daca nu esti destul de convins, de recomandat ar fi sa mergi singur.

Leu

Planuiesti de mult timp o escapada romantica si este momentul prielnic. Ai primit o suma importanta de la superiori si pare ca aceasta este cea mai buna metoda pentru a o cheltui.

Fecioara

Gasesti rabdarea si calmul pentru a comunica cu partenerul de viata si a-i spune direct toate cele ce te deranjeaza. Exista posibilitatea sa te lovesti de unele refuzuri, asa ca mai bine, fii pregatit!

Balanta

Vei fi solicitat pentru diverse drumuri in afara tarii, dar alaturi de o persoana de sex opus. Pune lucrurile la punct, atat la serviciu cat si acasa, pentru a nu ramane de unul singur.

Scorpion

Esti incapatanat si, chiar daca ai nevoie de tot ajutorul existent, nu vrei sa apelezi la nimeni. Prietenii si familia te intreaba, insa, nici ca ai dori sa le arati slabiciunile tale.

Sagetator

Este un moment mai mult decat prielnic pentru inceperea unei noi relatii sau, daca esti deja implicat, trecerea la un alt nivel, deoarece astrele te impulsioneaza in aceasta directie.

Capricorn

Avand in vedere ca relatia cu membrii familiei a fost foarte tensionata, este un prilej foarte bun pentru a incepe sa-ti pui lucrurile cap la cap. In weekend vei intalni diverse persoane care te vor ajuta din punct de vedere profesional.

Varsator

Esti foarte bine dispus si faci fel de fel de glumite chiar si la slujba. Reusesti sa destinzi atmosfera si uiti sa mai pleci de la munca. Din aceasta cauza, certurile cu persoana iubita nu vor conteni.

Pesti

Incearca sa sustii ceea ce simti si cu fapte, deoarece in caz contrar persoanelor din anturajul tau le va fi foarte greu sa prinda incredere-n tine. Acorda mai mare atentie si sanatatii.

YVE.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Horoscop saptamanal noiembrie, #horoscop noiembrie, #horoscop 2015 , #Horoscop 2015