Horoscop 2016 - Fecioara

Vineri, 25 Decembrie 2015, ora 07:20
13710 citiri
Horoscop 2016 - Fecioara
Foto: Ziare.com

In noul an vei impartasi momente speciale cu partenerul de viata, clipe care va vor apropia si mai mult. In acest fel, o sa puneti punct unor dispute mai vechi. Singurele momente in care o sa va contraziceti vor fi legate de nuanta camerelor din casa sau mobilier.

Zodiac Fecioara

Relatia cu parintii sau cu membrii mai tineri din familie va intra intr-o linie dreapta, ajungand la un numitor comun. Cu toate acestea, vor mai exista mici discutii pe baza unor conflicte intre generatii.

Sanatatea va intra in atentia astrelor in august, cand o sa ajungi la medic din cauza stresului. Cele mai importante vesti in acest plan vin in septembrie.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia FECIOARA

In privinta carierei, 2016 vine cu noi idei si proiecte care te vor ajuta foarte mult. O sa fii remarcat de o persoana cu o functie importanta, iar laudele sale te vor avantaja mai mult in a doua parte a anului. Incepi anul pe o functie comuna, dar poti sa il termini pe o treapta superioara din punct de vedere ierarhic.

Te vei simti mult mai confortabil in prezenta unor oameni pe care ii ocoleai pana acum. Descoperi o latura a lor pe care nu o cunosteai si care te incanta.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul FECIOARA

In decembrie, Marte si Saturn lucreaza in avantajul tau, mai ales in privinta banilor, dar spre sfarsitul lui 2016, pentru ca la inceput o sa iti fie mai greu. In ultimele luni, vei obtine niste bani in plus de care te vei folosi pentru a cumpara ceva pentru locuinta. Ii investesti acum pentru a-ti fi bine mai tarziu.

In privinta afacerilor, succesul iti bate la usa in luna august, important este sa stii sa ii deschizi la timp.

In vara o sa fi implicat in niste activitati mult mai relaxante, la care vor participa mai multi prieteni dragi si chiar oameni care locuiesc in afara tarii.

Horoscop: Ce uraste FECIOARA si de ce te enerveaza

Horoscop realizat de Zaza

Citeste maine pe Ziare.com horoscopul anului 2016 pentru Balanta

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#fecioara horoscop 2016, #zodie fecioara horoscop 2016, #horoscop 2016 , #horoscop 2016