Horoscop 2016 - Pesti

Joi, 31 Decembrie 2015, ora 06:57
6509 citiri
Horoscop 2016 - Pesti
Foto: Ziare.com

2016 este anul puterii pentru nativii nascuti in zodia pesti, semn ca Pluto si-a indreptat atentia catre acestia. Vor realiza chestiuni care i-au stresat foarte mult in anii anteriori.

Zodiac Pesti

In privinta relatiilor cu prietenii, acestea se vor imbunatati. Reiei legatura cu oameni cu care nu te-ai vazut de multa vreme, dar si cunosti persoane care iti vor deveni foarte apropiate.

O sa fii mult mai indraznet din punct de vedere financiar si vei face achizitii cu adevarat notabile, poate chiar o masina sau o locuinta. Asta inseamna ca lucrurile iti vor merge mai bine si pe plan profesional.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul PESTI

In mai si iunie nu stai foarte bine din punct de vedere psihic, pentru ca te aglomerezi la locul de munca si vei fi epuizat, dar imediat ce vin lunile de vara situatia se schimba radical si te vei bucura de o perioada de calm emotional.

2016 este un an bogat in activitati la care vei participa impreuna cu partenerul de viata. Este posibil sa incepeti o afacere de familie. In aceste conditii, cand partener iti este sotul/sotia, este recomandat, dar daca vrei sa realizezi ceva cu o alta ruda, ar fi bine sa te gandesti de mai multe ori.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia PESTI

Pestii singuri vor avea parte de mai multe intalniri pana sa gaseasca pe cineva care sa ii convinga sa se aseze la casa lor.

Intre toamna si iarna se anunta multa distractie si chiar calatorii in afara tarii. Ajungi, in sfarsit, intr-un loc la care visezi din copilarie.

Horoscop: Ce urasc PESTII si de ce te enerveaza

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#pesti horoscop 2016, #zodie pesti horoscop 2016, #horoscop 2016 , #horoscop 2016