Horoscop 2016 - Rac

Miercuri, 23 Decembrie 2015, ora 07:37
5503 citiri
Horoscop 2016 - Rac
Foto: Ziare.com

Urmatorul an se anunta a fi unul foarte interesant daca stii cum sa culegi partile bune din tot ceea ce ti se intampla si sa le inmultesti.

Zodiac Rac

Familia si prietenii vor fi mult mai implicati in viata ta. Si partea romantica va fi un punct forte, partenerul de viata fiind mult mai interesat de ceea ce ti se intampla si cu o dorinta mai mare de a face lucrurile sa mearga cat mai bine.

Complimentele primite de la unii admiratori pot fi intelese gresit de partener, aparand unele conflicte. Se vor termina inainte sa devina grave, dar doar daca te comporti matur si nu exagerezi cu nimic.

Horoscop: Ce uraste RACUL si de ce te enerveaza

De asemenea, in privinta carierei o sa iti faci mult mai multi aliati si apar noi parteneriate care iti vor creste veniturile lunare. In aceste conditii, primavara se anunta interesanta.

In februarie si martie vei cheltui cam mult, dar in august si septembrie o sa fii concentrat pe economii.

Horoscop: Afla cum sa cuceresti femeia RAC

In privinta sanatatii, trebuie sa tii in frau stresul si in acest fel o sa scapi de probleme, bucurandu-te de un an foarte bun.

In februarie si martie se anunta mai multe cheltuieli, dar o sa te linistesti pana in august sau septembrie. Apoi veniturile vor creste datorita unei activitati comune cu partenerul de viata sau familia.

Venus te face sa zambesti mai mult in anul care vine, semn ca esti mult mai multumit de viata ta fata de pana acum.

Horoscop: Afla cum sa cuceresti barbatul RAC

Horoscop realizat de Zaza

Citeste maine pe Ziare.com horoscopul anului 2016 pentru Leu

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#rac horoscop 2016, #zodie rac horoscop 2016, #horoscop 2016 , #horoscop 2016