Horoscop 2016 - Sagetator

Luni, 28 Decembrie 2015, ora 08:31
5503 citiri
Horoscop 2016 - Sagetator
Foto: Ziare.com

Ai mai multa grija la alimentatie, pentru ca din aceasta cauza ai putea intampina mici probleme de sanatate. Din fericire, aceste aspecte nu te vor retine din rutina zilnica. Pe de alta parte, ai mai multa nevoie de relaxare in viata ta.

Zodiac Sagetator

In general, in viata de familie o sa bifezi cateva reusite. Un conflict mai vechi cu cineva din familie se incheie in acest an. Pui capat unui sir lung de discutii neplacute, iar acest lucru va ajuta si viata conjugala.

2016 vine cu distractie in viata de cuplu, doar in aprilie va fi putina plictiseala, dar partenerul de viata gaseste rapid ceva prin care sa iti capteze atentia.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul SAGETATOR

Septembrie si octombrie vin cu emotii si mult rasfat. In noiembrie si decembrie pui bazele a ceva foarte important care are legatura cu viata de cuplu, impins de la spate de Saturn si Mercur.

Saturn va fi responsabil si de partea financiara si te va face atent la cheltuieli care chiar daca sunt mici sunt prea dese si ar putea duce la golirea portofelului. Vei sta foarte bine cu banii in primele doua luni ale anului, iar apoi totul va fi absolut normal, asa cum esti obisnuit.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia SAGETATOR

In a doua jumatate a anului, Pluto te va face sa iei decizii serioase cu privire la niste tranzactii, pentru tine banii contand foarte mult. Nu cumpara nimic costisitor in mai si decembrie.

Din punct de vedere al carierei apar cateva oportunitati. Important este sa ai rabdare, iar asta este o problema pentru tine pentru ca orice te poate defini mai putin termenul de rabdare. August si septembrie vor fi cele mai bune luni la birou.

Horoscop: Ce uraste SAGETATORUL si de ce te enerveaza

Horoscop realizat de Zaza

Citeste maine pe Ziare.com horoscopul anului 2016 pentru Capricorn

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#sagetator horoscop 2016, #zodie sagetator horoscop 2016, #horoscop 2016 , #horoscop 2016