Horoscop 2016 - Scorpion

Duminica, 27 Decembrie 2015, ora 07:15
7141 citiri
Horoscop 2016 - Scorpion
Foto: Ziare.com

In anul acesta, o sa darami niste bariere de care te-ai tot lovit. Va fi nevoie de mult efort, dar si recompensele vor fi pe masura asteptarilor. Cu o gandire clara si o minte limpede, vei obtine multe lucruri.

Zodiac Scorpion

Farmecul aparte te va ajuta mai mult la inceputul anului. Ti se va deschide o usa la care bateai de ceva vreme. Primavara va fi o perioada foarte productiva.

Jupiter si Mercur te ajuta foarte mult in relatiile cu ceilalti, impiedicandu-te sa explodezi atunci cand esti foarte nervos, lucru ce ar putea duce la stricarea unor prietenii. Cele doua planete te vor influenta, facandu-te sa iei deciziile cele mai bune, trecand cu usurinta peste niste obstacole.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul SCORPION

Marte, care patroneaza munca si responsabilitatea, te va face mult mai activ la mijlocul anului. Si Soarele va avea un cuvant de spus in privinta sanatatii, urmand sa primesti vesti imbucuratoare.

Aminteste-ti ca atunci cand lucrurile merg bine acasa, acest lucru te va influenta si la locul de munca. Asta inseamna ca daca rezolvi niste aspecte cu partenerul de viata, o sa fii mult mai relaxat pe alte planuri. Apoi totul o sa para mult mai usor. Cele mai bune luni din acest punct de vedere vor fi ianuarie, mai, septembrie si decembrie.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia SCORPION

2016 este un an in care ai impresia ca vrei neaparat ceva, dar nu iti dai seama ce este pana nu gasesti sau pana cand nu intalnesti o anumita persoana.

In privinta carierei, ia lucrurile pas cu pas si nu incerca sa sari etape, pentru a nu rata informatii. Nu ai cum sa te imbogatesti peste noapte. Asta trebuie sa intelegi. Fiind responsabil o sa obtii mult mai multe.

Astrele te sfatuiesc sa fii mai responsabil cu finantele tale chiar daca Venus te poate face uneori sa crezi ca tot ceea ce vezi in magazine este frumos si facut special pentru tine.

Horoscop: Ce uraste SCORPIONUL si de ce te enerveaza

Horoscop realizat de Zaza

Citeste maine pe Ziare.com horoscopul anului 2016 pentru Sagetator

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#scorpion horoscop 2016, #zodie scorpion horoscop 2016, #horoscop 2016 , #horoscop 2016