Horoscop de dragoste: 14 februarie 2016

Duminica, 14 Februarie 2016, ora 07:03
4686 citiri
Horoscop de dragoste: 14 februarie 2016
Foto: Ziare.com

Varsator

Esti iubit si iubesti si vrei sa strigi in gura mare cat esti de fericit. Ai grija sa nu faci acest lucru in preajma unor oameni singuri.

Pesti

Inca de la prima ora incepi sa lucrezi la un cadou pentru partenerul de viata, pentru ca vrei sa il surprinzi cu ceva facut chiar cu mainile tale.

Berbec

Fa tot ce ceea ce iti spune inima in aceste momente. Te-ai ghidat destul dupa minte si a venit vremea sa lasi inima sa decida in locul tau si sa indraznesti mai mult decat de obicei. Ii propui partenerului de viata ceva inedit si interesant pentru amandoi.

Taur

Daca tu crezi ca ai ratat o mare oportunitate in privinta amorului, acum este timpul sa schimbi asta. Iti faci o favoare prin acest gest si o sa iti multumesti singur mai tarziu. Pentru nativii care urmaresc sa isi imbunatateasca relatia, astrele au pregatit o multime de surprize.

Gemeni

Reusesti cu greu sa iti tii emotiile in frau, pentru ca ceea ce face partenerul de viata te entuziasmeaza, mai ales pentru ca aceste lucruri nu il caracterizeaza. S-a intrecut pe el insusi cu astfel de pregatiri.

Rac

Esti inteligent si stii ca nu trebuie sa te implici in lucruri care te depasesc, asa ca nu ii faci partenerului de viata o surpriza iesita din comun, pentru nu il impresioneaza. Apreciaza, mai degraba, micile detalii care fac diferenta.

Leu

Nu pui pret pe sarbatorile care iti "dicteaza" cand trebuie sa fii mai romantic, dar pana la urma ajungi sa crezi ca reprezinta o buna ocazie pentru o mica surpriza, asa ca pregatesti un mic dar, care are o insemnatate deosebita pentru tine si partener.

Fecioara

Astrele iti transmit cateva idei interesante pentru petrecerea acestei zile. Te simti detasat de unele chestiuni care iti afectau relatia persoanala si consideri ca este ocazia perfecta pentru a ingropa securea razboiului cu partenerul tau.

Balanta

Uneori este nevoie de un simplu minut pentru a realiza ceva ce nu poti in luni intregi. Ai parte de o sclipire de moment care te face sa pari altfel in ochii celui drag.

Scorpion

Conjuctura astrala favorizeaza scorpionii implicati in relatii serioase. S-ar putea ca acestia sa treaca la urmator pas, poate chiar o casatorie sau un copil. Pe de alta parte, cei singuri trebuie sa aleaga cu mare grija atunci cand accepta o invitatie in oras.

Sagetator

Chiar daca este o zi dedicata iubirii si partenerilor, tu ai grija ca macar cateva ore sa le petreci singur si sa te rasfeti. Abia seara o sa vina si randul celui de langa tine sa il lasi sa stea in preajma ta.

Capricorn

Astrele te fac mai atent decat de obicei la partenerul de viata, ceea ce inseamna ca risti sa il sufoci cu atat de multa dragoste. Planeta iubirii vegheaza atent asupra relatiilor tale sentimentale.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#horoscop dragoste, #Horoscop Valentines Day, #horoscop iubire 2016, #horoscop 2016 , #horoscop 2016