Horoscop saptamanal: 1-7 februarie 2016

Duminica, 31 Ianuarie 2016, ora 16:08
5145 citiri
Horoscop saptamanal: 1-7 februarie 2016
Foto: Ziare.com

Varsator

Soarele se afla in zodia ta si trebuie sa profiti de acest lucru din toate punctele de vedere si sa iti incarci bateriile pentru perioada aglomerata care urmeaza. Astrele te ambitioneaza si te implici intr-un proiect al carui obiectiv este ceva nou pentru tine. Apar niste discutii despre posibile mosteniri sau ceva de vanzare.

Pesti

Astepti ajutor de la Soare, dar o sa il primesti abia dupa 19 februarie, asa ca acum esti pe cont propriu. Dar chiar si asa nu te poti plange de nimic. Fii mai atent in primele zile ale saptmanii, pentru ca esti tentat sa faci niste mutari care ar putea deranja pe cineva.

Berbec

Esti destul de popular in cercurile in care te invarti si multe persoane vor sa ia legatura cu tine pentru a afla secretul care te-a adus aici. Cele mai bune vesti o sa le primesti la mijlocul saptamanii. Miercuri este si ziua in care o sa incepi un nou parteneriat.

Taur

Ai impresioant pe cineva si ar fi bine sa folosesti asta in avantajul tau si chiar o sa iti reauseasca in primele zile. Vineri ai grija, pentru ca se anunta o mica cearta cu cineva, dar asta pentru ca nu ai ascultat la timp un sfat oferit.

Gemeni

Marte iti ofera o energie cum nu ai simtit de ceva timp si esti surprins atat de atitudinea ta buna, cat si de atmosfera placuta de care ai parte oriunde ai merge. Miercuri sau joi trebuie sa te ocupi de ceva ce tine de o tranzactie imobiliara sau financiara, dar apoi urmeaza cateva zile potrivite pentru a-ti invita prietenii la o seara cu pizza si distractie.

Rac

Traiesti totul foarte intens. Ai propus mai multe lucruri si acum astepti rezultatul. De aceeea, aceasta saptamana o sa fie plina. Daca se discuta chestiuni ce pot afecta viitorul unor persoane pe care le cunosti, incearca sa fii cat mai obiectiv. Priveste totul din afara.

Leu

In aceasta saptamana Soarele este opus zodiei tale, ceea ce inseamna ca ai mai multa nevoie de somn, pentru ca tocmai Soarele este sursa ta de energie, dar acum iti lipseste. Fii mai atent la sanatatea ta si nu te implica in activitati mult prea indraznete, pentru ca inca nu esti pregatit. A doua parte a saptamanii este mai buna pentru afaceri.

Fecioara

Esti foarte organizat si chiar obsedat ca totul sa fie asezat la dunga in dulap. Tocmai de aceea, convietuirea cu un adolescent sau cu o persoana care se poarta la fel este un adevarat chin pentru tine. Din fericire pentru tine, situatia nu este definitiva, ci o poti schimba. Vineri te ocupi mai mult de partenerul de viata, care insista sa il insotesti undeva.

Balanta

Chiar daca nu ai nimic planuit, ai putea sa pleci intr-o mica vacanta sau macar sa participi la evenimente care te fac sa te simti bine. Chiar si un masaj sau o zi la spa sau intr-un loc special ti-ar prinde bine si ti-ar incarca bateriile. Bate fierul cat e cald in privinta unei afaceri la care te gandesti de multa vreme.

Scorpion

Ai mare vointa si te concentrezi foarte mult atunci cand iti propui ceva. Nimic nu te poate opri sa ajungi in punctul dorit, chiar daca inseamna sa muncesti peste program. Fereste-te de oamenii pe care abia ii cunosti si nu incepe niciun proiect cu cei pe care nu esti sigur 100% ca te poti baza. Se anunta o schimbare din punct de vedere personal.

Sagetator

Ai multe drumuri de facut, iar prietenii insista sa iesi in oras cu ei, reprosandu-ti ca in ultima perioada i-ai ignorat. Este adevarat, pentru ca te-ai concentrat pe altceva, dar cand o sa vada rezultatul vor uita de orice urma de suparare. Miercuri faci o impresie buna la o intalnire in interes de serviciu.

Capricorn

Stai foarte bine din punct de vedere financiar, lucru ce iti permite sa faci o achizitie destul de indrazneata. Consulta-te cu toti cei implicati inainte de a decide ce suma sa oferi. Astfel, te asiguri ca nu vor exista discutii neplacute. Sfarsitul saptamanii vine cu surprize pentru si de la partenerul de viata.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#horoscop saptamanal, #horoscop februarie, #horoscop 2016 , #horoscop 2016