Horoscop saptamanal : 10-16 octombrie 2016

Duminica, 09 Octombrie 2016, ora 14:55
14564 citiri
Horoscop saptamanal : 10-16 octombrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Scapi de o grija care te apasa de cateva saptamani. Era vorba despre viata sentimentala a unui prieten. Simteai ca nu ai cum sa il ajuti, dar acum ai gasit solutia potrivita si il scoti la liman. Primesti niste bani de la un barbat. Este o suma pe care ti-o datora de ceva timp.

Scorpion

Diverse intalniri te vor deturna de la programul initial si o sa ramai in urma cu unele proiecte de la birou. Conversatiile purtate iti vor trezi amintiri pe care le considerai sterse. Cheltui niste bani pentru un copil din familie, dar nu al tau.

Sagetator

Primesti foarte multa atentie de la o ruda cu care nu ai tinut legatura. Desi pana acum discutati foarte rar, in aceasta saptamana veti comunica aproape in fiecare zi. Ajungi chiar sa banuiesti ca are intentii ascunse si ca urmareste sa obtina ceva de la tine.

Capricorn

Un prieten vrea sa faca un pas mare in relatie si iti cere sfatul pentru cum trebuie sa procedeze. Consideri ca nu esti potrivit pentru o astfel de sarcina si organizezi o reuniune cu toti amicii. Va fi amuzant si descoperi lucruri care iti plac despre cunoscutii tai. Miercuri sau joi participi la o sedinta importanta la slujba.

Varsator

Te impresioneaza gestul unui coleg cand se ofera sa faca ceva in locul tau. Stie ca nu suporti acea sarcina, iar lui ii este indiferent. Trebuie sa realizezi si tu ceva in locul sau pentru a nu ramane dator. Nu primesti vesti prea bune din punct de vedere financiar. Poate fi vorba despre o investitie facuta acum cateva luni.

Pesti

In aceasta saptamana te intalnesti cu mai multe rude si o sa te bucuri foarte mult de vestile pe care le primesti. Nu te intelegi prea bine cu femeile din aceeasi zodie, asa ca evita confruntarile cu ele. Primesti o provocare la job si este posibil sa pleci intr-o delegatie.

Berbec

Viata amoroasa ramane in centrul discutiilor. Trebuie sa iti reanalizezi intreaga relatie si sa iei o decizie. Pe de alta parte, o persoana de sex opus din trecut insista sa se reapropie de tine. Din punct de vedere profesional, o sa primesti un telefon surpriza sau o oferta neasteptata din partea cuiva cu care ai mai colaborat.

Taur

Fereste-te de persoanele care sunt mult prea curioase si intrec limita cu intrebarile. Spre sfarsitul saptamanii, o migrena te va impiedica sa participi la un eveniment organizat de un prieten. Pregateste-te pentru reprosuri din partea amicului tau.

Gemeni

Evita sa imprumuti un prieten in aceasta saptamana, pentru ca risti sa nu primesti banii inapoi in curand. O sa fii mult mai atent la ceea ce se intampla acasa, pentru ca in ultima vreme ai tot avut musafiri si s-au produs cateva schimbari. Primesti informatii care se vor dovedi a fi foarte importante pentru job.

Rac

Fii atent la propria sanatate sau a cuiva apropiat. Se impune un control medical. Mijlocul saptamanii vine cu o noua strategie in privinta situatiei financiare, pentru ca ai fost multumit de cum au evoluat lucrurile in ultima vreme.

Leu

Primesti vesti de la o femeie care lucreaza sau traieste in alta tara/oras. Esti foarte incantat de ceea ce te anunta si te pregatesti de schimbarea planurilor pentru perioada urmatoare. O sa discuti destul de mult despre o casatorie a unei rude.

Fecioara

In aceasta saptamana vei reusi sa te relaxezi atat psihic, cat si fizic, pentru ca te vei implica in activitati placute alaturi de prieteni. La birou, o sa iti atingi scopul fara sa faci vreun compromis si simti ca ai castigat o batalie importanta.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop saptamanal, #horoscop saptamanal octombrie, #horoscop octombrie , #horoscop 2016