Horoscop saptamanal: 11-17 aprilie 2016

Vineri, 08 Aprilie 2016, ora 18:46
1176 citiri
Horoscop saptamanal: 11-17 aprilie 2016
Foto: Ziare.com

Berbec

Daca vrei sa iti maresti veniturile, pune-ti mintea la contributie si nu astepta idei din partea altora. Profita de faptul ca esti un bun negociator si fa ceva in acest sens. La mijlocul saptamanii se intampla ceva ce te va entuziasma foarte mult.

Taur

Te concentrezi pe viata sentimentala. Au aparut unele neplaceri in relatia de cuplu si trebuie sa le rezolvi inainte sa devina o adevarata problema. Nativii singuri ar putea sa isi intalneasca sufletul pereche in aceste zile, dar trebuie sa fie atenti la alegerile pe care le fac. O sa faci un progres din punct de vedere financiar.

Gemeni

Nu te poti opri din a cauta raspunsul unei intrebari care te agita destul de tare. Intr-una dintre dimineti o sa ai parte de o surpriza la birou, pentru ca unele schimbari te favorizeaza.

Rac

Te revezi cu un prieten pe care nu l-ai intalnit de multa vreme. Astrele sunt de partea ta de joi pana duminica si acum este momentul sa ceri ceea ce iti doresti pentru ca ai mari sanse sa obtii totul.

Leu

Munca grea este cea mai sigura cale catre confortul financiar pe care ti-l doresti. In a doua parte a saptamanii o sa pui la punct o strategie care sa iti stimuleze veniturile. Accepti niste propuneri destul de inedite pentru stilul tau.

Fecioara

Este nevoie sa faci ordine in viata sentimentala. Profita de vremea frumoasa si organizeaza o excursie romantica cu partenerul de viata. Spre sfarsitul saptamanii porti o discutie cu o persoana mai in varsta in familie.

Balanta

Anumite valori te impiedica sa iei parte la o activitate in care sunt implicati mai multi prieteni. Poti incerca sa ii convingi ca nu au dreptate oferindu-le argumente solide.

Scorpion

Iesi mai mult in oras si socializeaza. In ultima vreme te-ai izolat in dorinta de a concentra pe proiecte profesionale, dar ai uitat sa te relaxezi, iar acest lucru se observa in atitudinea ta.

Sagetator

Cariera ta are parte de o imbunatatire in zilele urmatoare. Astrele te influenteaza foarte mult din punct de vedere profesional, dar mai ales inspre sfarsitul saptamanii. In weekend o sa pleci din oras.

Capricorn

Lasa partenerul de viata sa preia conducerea pentru putin timp in tot ceea ce tine de familie si concentreaza-te pe ceva ce iti place. Odihneste-te mai mult si apoi o sa vezi totul cu alti ochi.

Varsator

Spui ceea ce ai pe suflet si te simti eliberat. Unele aspecte iti sunt neclare la locul de munca si trebuie sa le discuti cu unul dintre sefi. Fa un plan clar inainte sa intri in sedinta.

Pesti

Nu esti foarte conectat la realitate si unele detalii te iau prin surprindere, desi ti-au fost spuse de multa vreme. O sa ai nevoie de cateva zile pentru a te obisnui cu noile persoane care intra in cercul tau de cunostinte.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop saptamanal aprilie, #horoscop 2016, #horoscop 2016 aprilie , #horoscop 2016