Horoscop saptamanal: 13-19 iunie 2016

Duminica, 12 Iunie 2016, ora 06:32
6552 citiri
Horoscop saptamanal: 13-19 iunie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Gemeni

Esti deschis catre noi activitati si propuneri, mai ales daca au legatura cu viata sentimentala. Chiar esti dispus sa mergi la o intalnire pe nevazute, lucru pe care pana acum nu l-ai fi facut nici macar obligat. Viata ta sociala nu este nicidecum monotona. Astrele te ajuta sa ierti unele greseli ale cunoscutilor, dar si sa avansezi cu ceva de la locul de munca.

Rac

Vezi partea buna a lucrurilor in orice ti se intampla si "mirosi" de la distanta o oportunitate de promovare in cariera. Incapatanarea si ambitia te vor ajuta in aceste zile. Nici on plan personal nu ai de ce sa te plangi.

Leu

Iti este foarte usor sa atragi simpatia unor cunostinte dupa ce planurile tale merg ca pe roade. Totusi, sunt si oameni care te privesc nu tocmai cu ochi buni, asa ca ai grija la cei care par mult prea prietenosi, amabili si se ofera sa te ajute fara sa ceara nimic in schimb.

Fecioara

Soarele continua sa te influenteze in mod pozitiv, iar relatiile de la locul de munca se imbunatatesc. Marti se anunta un mic hop in viata sentimentala, dar apoi totul revine la normal. Weekendul va fi cu adevarat de vis pentru nativii in fecioara.

Balanta

Vrei sa calatoresti cat mai mult si pentru ca nu ai nicio idee incotro sa o iei, asezi harta pe un birou si unde se opreste degetul acolo o sa pleci. Va fi o vacanta relaxanta si in care o sa ai parte si de multa istorie.

Scorpion

Esti foarte afectuos si amabil cu oameni care nu iti cunosteau aceasta latura si care sunt uimiti de ceea ce observa. Urmaresti ceva cu aceasta atitudine, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Joi sau vineri vei primi un cadou.

Sagetator

Ai nevoie de mai multa odihna, deoarece Soarele, sursa ta energie, nu iti este alaturi. Fa-ti programul in asa fel, incat sa ai timp si pentru tine. Nu ar strica sa pleci si din oras cateva zile.

Capricorn

Relatiile cu oamenii din jur sunt din ce in ce mai bune, pentru ca ai descoperit cheia succesului. Esti foarte calm si ii lasi sa spuna ce vor, dar faci tot cum stii tu ca este bun pentru tine. Joi va fi o zi tensionata, te vei certa cu parintii sau cu partenerul de viata, dar nu este ceva grav.

Varsator

Esti foarte jucaus. Urmeaza cea mai distractiva perioada din an. Esti plin de energie si dornic de drum, asa ca nu o sa refuzi nicio invitatie in oras sau chiar o deplasare prin tara.

Pesti

Te concentrezi mai mult pe casa, familie si viata privata. Vrei sa redecorezi si pret de cateva zile o sa umbli prin magazine sau o sa stai ore in sir pe site-uri de specialitate. Parintii trebuie sa fie atenti la copii, mai ales la cei mici.

Berbec

Esti foarte atent la detalii si niciun act nu trece de tine pana cand nu este citit cuvant cu cuvant. Meriti o prima, pentru ca in acest fel descoperi niste nereguli care ar costa destul de mult compania pentru care lucrezi. Cu noi idei in cap pornesti pe un drum la finalul caruia te asteapta o recompensa importanta.

Taur

Nu ai nevoie de ok-ul cuiva pentru a face urmatorul pas intr-un plan lung de afaceri, dar simti nevoia sa te consulti cu cineva. Apelezi la o persoana din domeniul juridic, iar anumite notiuni pe care ti le impartaseste te vor ajuta.

Horoscop realizat de Zaza

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#horoscop saptamanal, #horoscop iunie, #horoscop 2016 , #horoscop 2016