Horoscop saptamanal: 20-26 iunie 2016

Duminica, 19 Iunie 2016, ora 06:11
9943 citiri
Horoscop saptamanal: 20-26 iunie 2016
Foto: Ziare.com

Rac

Chiar daca cineva incearca sa te manipuleze, dispui de armele necesare pentru a intoarce situatia in favoarea ta. Neptun te ajuta sa iti imparti mult mai bine si eficient timpul, mai ales ca gestionarea acestuia este cruciala pentru succesul tau.

Leu

Viata ta sociala si mai ales aspecte de plan personal continua sa te uimeasca. Mercur te motiveaza sa te alaturi unor grupuri ce te pot ajuta sa te dezvoli armonios. Inspre sfarsitul saptamanii gasesti raspunsul unei dileme mai vechi.

Fecioara

Intri in legatura cu o persoana care lucreaza in comert sau cu cifre si iti cresc considerabil sansele de a primi unda verde pentru un proiect propus acum ceva timp. Cineva incearca sa te faca sa te simti vinovat, dar ai un as in maneca si nu va reusi.

Balanta

Soarele si Uranus te imping catre o intalnire neasteptata care va avea un mare impact asupra ta. Persoana respectiva detine informatii foarte importante pentru tine si stii si cum sa le afli. Sunt sanse mari sa te indragostesti sau ca partenerul de viata sa te surprinda cu ceva.

Scorpion

Alinierea astrelor te ajuta daca ai in plan sa incepi o afacere in care nu aveai prea multa incredere. Asuma-ti riscuri si indrazneste mai mult. Altfel, o sa te intrebi mereu "ce s-ar fi intamplat daca...".

Sagetator

Se iveste o oportunitate de care nu multi se pot bucura. Nu spune nimic pana cand nu afli toate datele si pana cand nu esti sigur ca nimeni nu vrea sa te induca in eroare. Important este sa nu te grabesti si chiar daca esti entuziasmat, nu lasa sa se observe asta.

Capricorn

Prezenta lui Mercur in sectorul stilului de viata te impinge sa faci niste schimbari ce iti vor imbunatati sanatatea. Faci mai mult sport si chiar te gandesti sa incepi o dieta. Poti convinge si pe cineva din familie sa ti se alature pentru a ramane motivat.

Varsator

Esti foarte creativ si astrele te stimuleaza, ceea ce inseamna ca o sa incepi sa faci ceva ce tuturor li se pare mult prea indraznet. Nu iti lipseste curajul, talentul si energia, iar asta este reteta perfecta pentru reusita.

Pesti

Te distrezi cu partenerul de viata la cumparaturi. Achizitionati ceva pentru casa, iar drumul prin magazine va amuza mai mult decat pe cei care sunt mai practici in comparatie cu voi. La birou nu se anunta schimbari si nici proiecte in plus.

Berbec

Daca pana acum ai avut momente in care te-ai simtit lipsit de putere, schimbarile planetare din acesta saptamana iti ofera mai multa energie. Sunt cateva intrebari la care inca nu gasesti raspuns, insa, dupa ziua de miercuri prinzi curaj si discuti cu cine trebuie. Vineri, Venus iti pregateste o zi de neuitat.

Taur

Ingrijorarile tale in legatura cu situatia financiara vor continua in primele zile, dar apoi primesti o veste excelenta. Mercur intervine si finantele tale se vor imbunatati datorita unei activitati mai vechi. Nu merge la cumparaturi doar pentru ca te plictisesti acasa.

Gemeni

Ceva sau cineva te incurajeaza sa socializezi mai mult si o sa descoperi niste oameni care pot sa iti intre repede la inima, nu neaparat intr-un mod romantic, ci amical. In privinta carierei, afli ceva ce ar putea schimba radical drumul pe care te afli.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#horoscop iunie, #horoscop 2016, #horoscop 2016 iunie , #horoscop 2016