Horoscop saptamanal: 24-30 octombrie 2016

Duminica, 23 Octombrie 2016, ora 08:18
7430 citiri
Horoscop saptamanal: 24-30 octombrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

In primele zile din saptamana, o sa negociezi in termeni seriosi detaliile unui contract. La birou o sa preiei din sarcinile unuia dintre sefi si vei fi foarte incantat, ceea ce te face sa te gandesti la o schimbare pentru perioada urmatoare.

Scorpion

Primesti in vizita o persoana care te ajuta sa rezolvi niste probleme sentimentale care s-au adunat in ultima vreme. Este un prieten bun, care te face sa te linistesti de fiecare data cand il intalnesti.

Sagetator

Simti nevoia de o vacanta sau macar de o excursie de o zi sau doua departe de oras. Astepti vesti de la cineva din alta tara pentru a face programul si itinerariul. Comunici mai dificil cu cineva din familie.

Capricorn

Ajuti o femeie sa isi rezolve niste probleme financiare. Este vorba despre o ruda la care ai apelat si tu la nevoie. Spre sfarsitul saptamanii iti faci ordine in prioritati, pentru ca in ultima vreme te-ai pierdut in detalii si simti ca bati pasul pe loc.

Varsator

Apar probleme intre tine si o ruda mai tanara din cauza unor chestiuni care nu au fost discutate la timp. Ai evitat acest moment pana cand situatia a devenit tensionata. Posibilitatea unei relatii romantice apare la orizont.

Pesti

Discutiile despre o afacere care ti-a atrat atentia devin din ce in ce mai dese si mai promitatoare. Esti chiar pregatit sa faci o investitie in acest sens. Eviti intalnirile cu un prieten caruia ii datorezi o explicatie pentru ceva ce s-a intamplat acum cateva saptamani.

Berbec

Un barbat sau baiat mai tanar ca tine te informeaza despre o vacanta anulata in urmatoarea perioada. O sa fii nevoit sa iti schimbi in totalitate planurile. Vor fi favorizate contractele sau acordurile care au legatura cu locuinta ta.

Taur

Taurii vor intampina probleme de ordin sentimental si vor fi dezamagiti de cineva, cel mai probabil un amic sau un vecin. Nu face niciun compromis, daca nu te simti confortabil. Platesti un pret pentru o greseala facuta acum cateva saptamani.

Gemeni

Iei parte la cateva cursuri sau evenimente care te vor ajuta sa te deschizi mult mai usor in fata unor oameni de care te fereai. Stresul acumulat in ultima vreme te-a adus intr-un punct in care trebuie sa faci ceva pentru a nu claca.

Rac

Ai anumite asteptari de la saptamana care vine si acestea vor fi depasite. O sa ai parte de cateva surprize la locul de munca. Femeile din acest semn zodiacal primesc vesti legate de o nunta sau chiar vor fi cerute in casatorie.

Leu

Se anunta cateva intalniri importante in zilele care vin si trebuie sa fii foarte atent la detaliile care se vor discuta, pentru ca acestea vor face diferenta pe viitor.

Fecioara

Continui si la inceputul saptamanii un conflict pe care nu l-ai incheiat si care are legatura cu locul de munca. O astfel de atitudine nu este potrivita, pentru ca te face sa gandesti negativ. Un prieten o sa iti arate partea buna a lucrurilor si o sa vezi in alt fel lucrurile.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#horoscop octombrie, #horoscop 2016 , #horoscop 2016