Horoscop saptamanal: 29 februarie - 6 martie 2016

Duminica, 28 Februarie 2016, ora 06:50
6753 citiri
Horoscop saptamanal: 29 februarie - 6 martie 2016
Foto: Ziare.com

Pesti

Viata reprezinta un amestec de stari. Intr-o zi zambesti incontinuu, in timp ce a doua zi simti nevoia sa te inchizi intr-o carapace. Este semn ca oboseala te-a prins si ca trebuie sa iti iei cateva zile de concediu. Soarele aduce linistea in caminul tau, dar si tu ii esti dator cu niste promisiuni mai vechi pe care trebuie sa le respecti.

Berbec

Intri in niste discutii legate de o mostenire sau o anumita proprietate. Rezolva aspectele juridice inainte sa se puna problema de penalizari. Apare o oportunitate in privinta carierei, poate schimbarea locului de munca sau avansarea in cadrul echipei actuale.

Taur

Asculta cu atentie toate informatiile noi din aceasta perioada, pentru ca se va pune accentul pe unele aspecte necunoscute, care te-ar putea ajuta mult in privinta unui nou proiect, personal sau profesional.

Gemeni

Esti laudat de o persoana din conducerea companiei si acest lucru iti da aripi. Cam prea multe si incepi sa te rasfeti, pana cand cineva te va aduce cu picioarele pe pamant si te ocupi din nou de treburi cum trebuie. Pe plan sentimental, se anunta niste schimbari pozitive pe care le astepti de mai mult timp.

Rac

Vei calatori destul de mult in aceasta saptamana si mai mult in interes de munca. Cu toate acestea, o sa ai parte si de momente placute, pentru ca ajungi in locuri in care nu ai mai fost. Explorezi un nou domeniu ce pare foarte interesant la inceput si prin prisma caruia o sa iti dezvolti anumite laturi.

Leu

Este o perioada in care traiesti intens pe toate planurile. Si acasa ai multe de facut, dar si la locul de munca intri in niste as[ecte neexplorate pana acum. Te concentrezi pe o modalitate de sporire a veniturilor.

Fecioara

Trebuie sa ai rabdare cu provocarile de acasa, pentru a evita discutiile neplacuta. Cedeaza in fata propunerilor familiei, pentru ca pana acum, rudele mereu au facut cum ai vrut tu. Pe de alta parte, incearca sa te odihnesti mai mult.

Balanta

Comunici excelent cu cei din jur. Chiar si oamenii cu care nu te-ai inteles pana acum inteleg imediat ceea ce le ceri si totul merge ca pe roate. Ceva nou te surprinde de la locul de munca si totul evolueaza in favoarea ta.

Scorpion

Vei fi jucaus si distrat toata saptamana, iar latura romantica iese la suprafata. Acest lucru inseamna ca partenerul de viata se poate astepta la gesturi speciale si chiar la cadouri, mai ales daca este femeie. Un membru mai tanar al familiei va avea parte de o reusita spectaculoasa.

Sagetator

Te concentrezi mai mult pe casa, familie si viata privata, in general, dar si viitorul tau profesional iti atrage atentia, mai mult spre sfarsitul saptamanii. In primele zile se anunta ceva mai multe cheltuieli, probabil impozite sau facturi mai vechi.

Capricorn

Ritmul tau de viata se schimba destul de mult, ceea ce insemna ca o sa fii mai mult pe drumuri si alergi prin oras zilnic. Partea buna este ca o sa rezolvi niste probleme birocratice care te impiedicau si noaptea sa te odihnesti.

Varsator

Primesti niste bani pe care o sa ii folosesti pentru a satisface niste dorinte mai vechi. Nu ii uiti nici pe cei care la un anumit moment ti-au facut o favoare si ii rasplatesti.

Horoscop realizat de Zaza

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#horoscop saptamanal, #horoscop martie, #horoscop 2016 , #horoscop 2016