Horoscop saptamanal: 4 - 10 ianuarie 2016

Luni, 04 Ianuarie 2016, ora 10:27
5058 citiri
Horoscop saptamanal: 4 - 10 ianuarie 2016
Foto: Ziare.com

Berbec

Mereu iti promiti ca este ultima data, dar mereu exista si o a doua, a treia oara. Nu fa excese, ci ia totul treptat si cu masura. Inlocuieste toate lucrurile nesanatoase cu lucruri noi, alegand ingrediente mai bune. Fa sport, yoga sau orice altceva, alaturi de prietenii tai.

Taur

Este interesant sa te recunoasca lumea pe strada, dar oare tu primesti atentie pentru motivele corecte? Oamenii se bazeaza pe tine pentru sarcinile pe care le au de facut. Asigura-te ca oamenii cu care ai de a face, fie ei sefi, rude, parteneri sau colegi, se tem de ambitia ta.

Gemeni

Ar fi intelept sa astepti pana se calmeaza lucrurile si abia apoi sa actionezi. De obicei, iti folosesti mintea, dar nu ar fi rau sa iti asculti si inima de data aceasta. Adu mai multa frumusete rutinei zilnice, in special la birou.

Rac

Daca tot ceri explicatii unui prieten pentru comportamentul sau, ar fi cazul sa pui totul deoparte pentru o vreme. Inceteaza sa te mai straduiesti atat de mult. Daca vezi ca eforturile tale nu sunt apreciate, spune ceea ce gandesti.

Leu

Fa-ti o lista si verific-o de doua ori. Fa o balanta intre munca si joaca. Ambele trebuie sa apara in egala masura in programul tau. Untul, zaharul si faina sunt ingredientele sezonului pentru tine. Lasa totul pe seama imaginatiei, dar lasa gelozia deoparte.

Fecioara

Inainte sa iti faci planuri pentru urmatoarea perioada, tine cont de bugetul tau. 2015 a fost un an cam incarcat pentru tine si este important sa faci un echilibru intre trecut si viitor. Timpul inseamna bani, asa ca in loc sa lucrezi non-stop, incearca sa te concentrezi pe activitati productive, dar scurte.

Balanta

In timp ce iti doresti pentru prietenii tai sa creasca profesional, si ei vor acelasi lucru. In loc sa te concentrezi pe activitatile lor, ce ar fi sa iti continui proiectul pe care tot l-ai amanat? Dupa un an atat de incarcat, ar fi bine sa te mai calmezi si sa te relaxezi putin in aceasta perioada.

Scorpion

Mai bine renunta la pozele vechi, la amintiri si la melancolie. Fa-ti niste poze noi, angajeaza un fotograf. Sa apartii unui grup poate sa aiba multe avantaje, dar daca nu esti loial, mai bine renunti. Timpul este pretios asa ca nu il pierde intr-un grup care nu iti impartaseste interesele.

Sagetator

Pentru tine, nu e nimic nou daca iti supraincarci programul. Chiar daca tu crezi ca pasitul inapoi este un esec, de fapt este invers. Ai invatat tot felul de lectii in ultima vreme despre suprasolicitare si este vremea sa le pui in aplicare.

Capricorn

Chiar daca realizarile si reusitele sunt pe primul loc pentru tine, te-ai gandit cum iti vor afecta aceste lucruri viitorul? Daca te straduiesti prea mult, viata ta amoroasa, de familie sau prieteniile pot suferi. Daca nu ai suport din partea celor din jur, este greu sa te simti stabil pe ceea ce ai.

Varsator

Muncesti din greu pentru banii tai. Chiar daca vrei sa petreci intruna si te ghidezi dupa deviza "traiesti doar o singura data", ai fi mult mai linistit daca fondurile tale banesti ar creste. Fa ceva ca sa iti maresti potentialul financiar. Ai nevoie de miscare. Organizeaza o seara de dans.

Pesti

Ba ii iubesti, ba nu ii iubesti. Este usor pentru tine sa ii ridici pe cei iubiti pe un piedestal. Intreaba-te insa daca ii iubesti pe oameni pentru ceea ce sunt sau pur si simplu iti place prezenta lor. Ii poti accepta in orice moment, le poti accepta defectele?

Horoscop saptamanal YVE.ro

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#horoscop 2016, #horoscop ianuarie 2016, #horoscop saptamanal ianuarie 2016 , #horoscop 2016