Horoscop saptamanal: 5-11 decembrie 2016

Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 10:50
11326 citiri
Horoscop saptamanal: 5-11 decembrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Prietenii sunt langa tine chiar atunci cand ai nevoie si iti demonstreaza, inca o data, de ce sunt oamenii pe care te boti baza in orice moment. Sfaturile lor te vor ajuta sa eviti o situatie dificila.

Capricorn

Vei fi nevoit sa inventezi o scuza pentru a acoperi un coleg care nu si-a facut treaba la timp. Ai grija in ce te bagi, pentru ca iti risti reputatia. Din fericire, stii exact ce si cui sa spui pentru a nu intampina greutati.

Varsator

Nu te vei simti deloc singur, ba din contra. Esti incontinuu inconjurat de multi oameni dragi de la care ai ce invata. Spre sfarsitul saptamanii vei pleca din oras sau, dimpotriva, va veni cineva la tine pentru cateva zile.

Pesti

Inceputul saptamanii vine cu o multime de activitati si vei fi epuizat pana sa se faca miercuri. Sperai ca minivacanta sa vina cu odihna, dar in cazul tau nu va fi asa, ci din contr. Insa nu te poti plange de realizari.

Berbec

Adventura. Adventura. Adventura. Iei parte la ceva nou si inedit. Mergi intr-un loc nou sau cumperi ceva ce o sa creasca nivelul adrenalinei. Va fi un cadou pe care il vei tine minte toata viata.

Taur

Stai departe de magazine si tine portofelul incuiat intr-un dulap. Doar asa o sa te poti abtine de la cumparaturi. Este adevarat ca tentatia este mare, insa, gandeste-te ca vin sarbatorile. Abia atunci o sa te poti rasfata. In weekend prietenii vor fi mai mult timp prezenti in casa ta.

Gemeni

Simtul raspunderii te impiedica sa spui ceea ce gandesti atunci cand observi greselile comise de un apropiat. Asta se intampla in primele zile ale saptamanii, pentru ca apoi o sa cedezi si vei clarifica totul.

Rac

Iti gasesti cu greu sursele de energie, dar si cand reusesti o sa pari conectat la o priza. Vei rezolva o multime dintre sarcinile ramase neterminate in ultima vreme.

Leu

La birou se intampla ceva cu mare impact asupra ta. Te emotioneaza foarte mult ceea ce afli si inveti ceva important. Miercuri si vineri vor fi cele mai bune zile si o sa bifezi numeroase sarcini de pe lista.

Fecioara

Te motivezi singur pentru a termina aceasta saptamana care se anunta aglomerata. Pe de-o parte vei fi epuizat la sfarsitul ei, dar si mandru de cat de multe activitati ai pus in practica.

Balanta

Esti foarte multumit de faptul ca propunerile tale ajung la persoanele la care trebuie si primesti imediat raspuns favorabil. Weekendul va fi foarte aglomerat, pentru ca primesti prieteni in vizita.

Scorpion

Vei fi influentat de Marte si Pluto, semn ca vei fi foarte romantic, dar si prins in multe proiecte de viitor. Pentru moment, trebuie sa schimbi strategia la locul de munca.

Citeste si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#horoscop saptamanal, #horoscop 5 11 decembrie, #horoscop decembrie , #horoscop 2016