Horoscop saptamanal: 5-11 septembrie 2016

Duminica, 04 Septembrie 2016, ora 06:55
6564 citiri
Horoscop saptamanal: 5-11 septembrie 2016
Foto: Ziare.com

Fecioara

Relatia cu partenerul de viata se imbunatateste si acest fapt se datoreaza lui Jupiter, dar si lui Saturn, care consolideaza legatura dintre tine si sot/sotie. In cazul nativilor necasatoriti poate chiar acesta este momentul in care o sa faceti marele pas catre casnicie.

Balanta

Iti revine zambetul pe fata dupa ce primesti o veste excelenta legata de un proiect de la locul de munca. Conjuctura astrala favorizeaza partea de cariera. Informatii foarte utile o sa ajunga la tine miercuri sau joi. Pastreaza cu sfintenie acesti asi din maneca.

Scorpion

In ultima saptamana din august te-ai simtit stingher, dar acum esti sigur ca ti-ai gasit locul si incepi sa simti energiile pozitive care vin de la astre. Un episod putin mai tensionat ar putea sa fie la birou vineri sau joi.

Sagetator

Urmeaza o perioada echilibrata din punct de vedere sentimental. Cunosti o persoana care va ajunge un model pentru tine in viitor. La inceput nu vei cunoaste foarte multe detalii despre viata sa si o sa vrei sa pastrezi distanta. Influenta planetelor se va observa mai ales in partea a doua a saptamanii.

Capricorn

Casa locuintei si a relatiilor cu familia se evidentiaza in aceasta saptamana. O sa rezolvi niste conflicte mai vechi, pe de-o parte, iar pe de alta parte relatia cu partenerul de viata va deveni prioritara pentru tine. Stii foarte clar cum trebuie sa procedezi pentru ca cel drag sa fie fericit.

Varsator

Intelegi evenimentele in alt mod fata de cum se desfasoara si este, in parte, vina astrelor. Esti indus in eroare si nu este indicat sa iei decizii importante in zilele care urmeaza.

Pesti

Ai tendinta de a complica lucrurile fara rost. Incearca sa vezi partea plina a paharului in orice ti se intampla si lasa gandurile negre in urma. Elimina din viata ta oamenii care te incarca cu energie negativa.

Berbec

Jupiter aproape ca face minuni in casa relatiei sentimentale. In combinatie cu Venus aduce semne bune si in cariera. In weekend nu te aventura in zone necunoscute, pentru ca nu esti pregatit pentru astfel de situatii.

Taur

Inceputul toamnei vine in viata ta cu o multime de sentimente contradictorii. Acum iti este foarte drag de partenerul de viata si ii esti recunoscator pentru tot ce face, iar in urmatoarea ora ii reprosezi minute in sir ceva ce nu este pe placul tau. Problema este la tine, tu ar trebui sa iti adresezi niste intrebari si sa incerci sa raspunzi onest la ele.

Gemeni

Esti intr-o forma fizica buna, iar acest lucru iti permita sa faci o drumetie pe care o planuiesti de mai mult timp, dar de care nu ai reusit sa te ocupi pana acum. Ignora micile rautati ale unor persoane care nu iti sunt foarte apropiate. Altfel, risti sa intri intr-un conflict.

Rac

Vremea te influenteaza foarte mult, asa ca prietenii isi pot da seama de starea ta de spirit in functie de cum sunt temperaturile. Daca va ploua, este semn ca acestia trebuie sa te ignore si sa te lase sa functionezi in propriul ritm.

Leu

Marte te incurajeaza sa pui in practica niste dorinte mai vechi. Te-ai gandit foarte bine inainte sa faci vreun pas si esti sigur ca acest lucru trebuie sa se intample. Primele rezultate sunt mai mult decat satisfacatoare.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#horoscop saptamanal 2016, #horoscop septembrie 2016 , #horoscop 2016