Horoscop saptamanal: 7-13 noiembrie 2016

Luni, 07 Noiembrie 2016, ora 08:35
8279 citiri
Horoscop saptamanal: 7-13 noiembrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Vin vesti bune pentru scorpionii care au rude batrane si cel mai probabil sunt legate de starea de sanatate a acestora. O aniversare sau o sarbatoare aparte se apropie si te pregatesti intens.

Sagetator

Sagetatorii ai caror parteneri de viata sunt gemeni, balante sau capricorni pot intampina probleme in viata de familie. Un mic profit dintr-o afacere mai veche o sa iti faca saptamana mai frumoasa si chiar poti merge la cumparaturi pentru a achiziona mobilier pentru locuinta. De mult vreme, iti doreai o schimbare.

Capricorn

Incepi saptamana cu un mic conflict acasa, dar care se va rezolva rapid si te va apropia de cei implicati. Participi la o petrecere organizata pentru ziua de nastere a cuiva sau pentru o logodna si ai emotii.

Varsator

Te impaci cu un prieten cu care te-ai certat dintr-o prostie. Amandoi stiati acest lucru, dar orgoliul va impiedica sa faceti un pas pentru rezolvarea problemei. Se va intampla doar cu ajutorul altui amic.

Pesti

Datorita unui efort depus acum mai multe luni primesti niste bani. Nu crede in promisiunile facute de cineva in care nu ai foarte multa incredere, pentru ca s-ar putea sa fie doar o iluzie.

Berbec

Esti foarte romantic si activ din acest punct de vedere. Ar putea sa apara la orizont o noua posibila relatie sau chiar sa reiei legatura cu cineva din trecut. Miercuri sau joi discuti cu o ruda cu care ai pierdut legatura de multa vreme. Te intelegi excelentu cu balantele, pestii si gemenii in aceasta saptamana.

Taur

O sa calatoresti in zilele care urmeaza, iar partener de drum iti va fi o femeie. Un prieten te supara din cauza unei decizii de ultim moment, dar nu te grabi sa il judeci inainte de a-i asculta argumentele.

Gemeni

Te preocupa chestiuni legate de pensie sau de o asigurare de viata si o sa vorbesti foarte mult la telefon pentru detalii. Cei care sunt la mare departare de rude le vor simti lisa si vor fi foarte nostalgici. Nativi nascuti sub zodia racului, scorpionului sau pestilor vin cu vesti nu prea bune.

Rac

Intri in legatura cu persoane care au trait mult timp intr-o alta tara si diferentele din gandirea lor te incanta. Iti dai seama ca nu este totul pierdut in privinta unui proiect pe care vrei sa il dezvolti. Fii cu bagare de seama la un eveniment care va avea loc miercuri.

Leu

Faci cumparaturi pentru o femeie tanara si apoi primesti o invitatie la un eveniment. Asteapta-te si la oaspeti in aceste zile, unii chiar veniti de la mare departare. Marti si joi sunt cele mai bune zile pentru a lua decizii.

Fecioara

Viitorul vine in discutie foarte des in aceasta saptamana. Vorbesti cu diversi colaboratori pentru a continua proiectele si chiar semnezi contracte noi. Un prieten sau o ruda te invita in vizita. Nu refuza, pentru ca urmeaza sa iti dea o veste mare.

Balanta

Obtii o sursa de finantare neasteptata. Sperai ca o sa vina, dar sansele erau prea mici pentru a se intampla. Tocmai de aceea surpriza este si mai mare. O femeie iti ofera o idee buna pentru a depasi un impas.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Horoscop saptamanal noiembrie, #horoscop 2016, #horoscop noiembrie , #horoscop 2016