Horoscop 2017 - Capricorn

Joi, 29 Decembrie 2016, ora 16:40
13624 citiri
Horoscop 2017 - Capricorn
Foto: Arhiva Ziare.com

Se anunta un an in care o sa realizezi tot ceea ce iti propui. Vor fi si momente in care o sa vrei sa renunti, dar te vei ambitiona si chiar este indicat sa nu faci niciun pas in spate indiferent de cat de greu iti este.

Zodiac Capricorn

Chiar daca vei avea multe de facut la locul de munca, nu iti neglija familia si prietenii. In privinta relatiei personale modeleaza-te si dupa partener. Daca el este plin de energie, incearca sa tii pasul cu el. In schimb, daca este mai calm in comparatie cu tine, scade si tu ritmul sau ajuta-l sa tina pasul cu tine.

Daca esti singur, nu ignora semnalele cuiva din cercul de prieteni, pentru ca lucrurile ar putea evolua intr-o directie romantica.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia CAPRICORN

Vei fi foarte creativ la locul de munca. Este un an decisiv pentru drumul profesional, pentru ca ti se va contura foarte clar daca este cazul sau nu sa schimbi radical domeniul. Sa nu iti fie frica sa iti faci cunoscute ideile oricat de ciudate ar parea prima data. Este posibil ca sefilor sa li se para interesante si sa le implementeze.

Vei fi concentrat pe economii, dar nici nu te vei priva de ceea ce ai nevoie, doar ca nu vei da banii pe ceea ce nu iti trebuie.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul CAPRICORN

Nivelul de energie va fi diferit de la o saptamana la alta si va dura putin pana cand o sa gasesti un echilibru in tot ce faci, astfel incat sa mergi in linie dreapta.

Afla ce cadouri prefera sa primeasca barbatii capricorn

In privinta sanatatii, nu neglija sportul, dar nici somnul. Dormi cat mai mult, pentru a-ti ajuta organismul sa faca fata presiunilor.

Cele mai mari dorinte ti se vor indeplini inspre sfarsitul anului 2017, poate chiar in decembrie.

Horoscop: Ce uraste CAPRICORNUL si de ce te enerveaza

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#capricorn horoscop 2017, #zodie capricorn horoscop 2017, #horoscop 2017 , #Horoscop 2017