Horoscop saptamanal: 11-17 septembrie 2017

Duminica, 10 Septembrie 2017, ora 18:02
6627 citiri
Horoscop saptamanal: 11-17 septembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

O parte din ceea ce ai facut pana acum trebuie sa mearga in spatele cortinei si sa lasi altceva pe scena. Sa lasi ceva din interiorul tau sa iasa la suprafata. Vei avea parte de momente de confuzie, dar la finalul drumului o sa stii ce vrei, ce poti, ce iti doresti si o sa alegi ceea ce bun pentru tine. La birou, asteapta-te la cateva provocari din partea unor sefi.

Balanta

Uneori trebuie sa sapi adanc, atat de adanc incat nici nu credeai ca poti. Acolo o sa descoperi sentimente, raspunsuri, frustrari, idei, ganduri ascunse. Doar vazand limpede toate aceste aspecte o sa iti gasesti raspunsurile. Nu te arunca inspre investitii riscante, indiferent ca sunt de sentimente sau financiare.

Scorpion

Se intampla ceva ce presupune asumarea unor riscuri. Te vei simti provocat sa privesti clar si cu viziune asupra viitorului. Este nevoie de timp. Poate dura cateva luni pana cand vei descifra totul.

Sagetator

Saturn incepe sa produca rezultate in viata ta. Pot sa apara schimbari in viata sociala sau chiar si la locul de munca. Te vei simti mai liber, dar odata cu libertatea vine si nevoia de disciplina.

Capricorn

Ai ajuns intr-un punct important. Pe termen lung, acest lucru inseamna schimbari reale in relatii, inclusiv acasa, in familie sau la birou si viata publica. Intelegi lucruri, le asimilezi si pe alocuri vei fi nerabdator si exagerat, dar o sa fie si mai multa empatie.

Varsator

Dupa cateva zile in care ai impresia ca nimic nu merge cum trebuie si renunti imediat la orice incepi, apoi totul se va schimba radical si o sa apara semnele bune. Poate ca asa trebuie sa se intample, pentru a aprecia mai mult ceea ce iti aduce finalul saptamanii.

Pesti

Schimbari, schimbari, schimbari. Esti incantat si esti incurajat de ceva sa iti dai frau liber sentimentelor, trairilor. Fa totul pas cu pas. Organizeaza-te, discuta, lasa gandurile sa ajunga unde trebuie.

Berbec

Incepi sa construiesti ceva. Pui bazele a ceva foarte important pentru tine. Te simti putin nesigur referitor la unele alegeri pe care le-ai facut, dar nu trebuie sa vezi asa lucrurile, ci sa iti asumi, pentru ca daca la momentul respectiv asa ai decis, inseamna ca era ceea ce iti trebuia atunci. Fii deschis catre noi variante, noi drumuri, noi oameni.

Taur

In ciuda schimbarilor din casa sau din familie, simti ca tot mai trebuie sa faci ceva. Poate e vorba despre interiorul tau. Chiar daca simti ca nimic nu se misca in viata ta nu este deloc asa, ci din contra, acum se asaza totul asa cum trebuie. Asteapta viitorul fara sa vrei sa il stii dinainte.

Gemeni

Nivelul de incredere continua sa creasca. Ai incredere in tine, in cei din jur, in ceea ce urmeaza, in ceea ce iti rezerva viata. Cu greu ai ajuns in acest punct, dar a meritat efortul. O sa elimini vechiul din viata pentru a face loc noului. Experimentezi tot ce poti, incerci ce nu ai avut curaj pana acum, faci lucruri care iti ofera energie. Si la serviciu se destinde atmosfera.

Rac

Intri intr-o perioada foarte aglomerata, dar plina de proiecte care iti vor oferi satisfactie. O sa fie nevoie de tine in multe locuri in acelasi timp si o sa fii putin ametit, dar o faci pentru ca mai tarziu sa te poti bucura de ceva. Stii ca nu vei ajunge la acel obiectiv decat daca acum faci tot ce tine de tine.

Leu

Ce ai, ce iti doresti, de ce ai nevoie si de ce nu? Ai intrat intr-o perioada in care trebuie sa descifreti realitatea si posibilitatile de a face schimbarile necesare. Acest ciclu o sa dureze multe luni. Sanatatea reprezinta un aspect important si ceva deja incepe sa se imbunatateasca. Esti deschis catre noi posibilitati.

Citeste si Horoscopul lunii septembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#horoscop septembrie, #horoscop 2017 , #Horoscop 2017