Horoscop saptamanal: 13-19 martie 2017

Duminica, 12 Martie 2017, ora 15:01
7451 citiri
Horoscop saptamanal: 13-19 martie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Pesti

Saptamana aceasta va fi o adevarata aventura. Castigi ceva sau obtii un beneficiu dupa urma a ceva ce ai facut anul trecut. Daca este vorba despre bani, mergi prin magazine pentru a achizitiona ceva pentru locuinta.

Berbec

Conversatiile cu o persoana aflata in alta localitate te iau prin surprindere in aceasta saptamana. Atat vestile, cat si faptul ca are o atitudine complet schimbata in bine iti ofera incredere fata de ceea ce urmeaza. Iti iei un angajament fata de cineva din familie.

Taur

Inainte de toate, in aceasta saptamana o sa rezolvi o problema mai veche, care iti oferea motive in plus de stres. Vei relua legatura cu un om cu care ai pierdut contactul acum multi ani. O propunere primita miercuri sau joi o sa iti schimbe planurile pentru wekeend.

Gemeni

Joci un rol important pentru familia ta. Practic, de tine depinde soarta unor rude. Gandeste-te bine si analizeza fiecare detaliu inainte sa spui ceva. Orice cuvant conteaza si chiar mult mai mult decat ai crede tu.

Rac

Te hotarasti unde vrei sa mergi in concendiu in acest an si inca de acum incepi sa cauti oferte. Ceea ce gasesti te surprinde si este posibil sa pleci in vacanta mult mai repede.

Leu

Cunosti niste oameni pe care nu reusesti sa ii intelegi la inceput, dar nu renunti si incerci sa depasesti momentele dificile. Poarta-te cu manusi cu partenerii de afaceri. Asta nu inseamna sa iti pleci capul in fata lor, ci doar sa ii menajezi putin, daca trec prin momente mai neplacute.

Fecioara

Surpriza saptamanii vine din partea unui copil sau a unei persoane mai tinere ca tine. Femeile nascute in zodia fecioarei vor primi niste cadouri in aceasta saptamana sau invitatii intr-un anumit loc pentru a se relaxa. Ai grija la discutiile cu pesti, rac sau scorpion.

Balanta

Te implici foarte mult in organizarea unui eveniment la care vor participa oameni din familie. Vei avea parte de discutii foarte serioase cu persoane nascute in zodiile taur, capricorn si fecioara. O suma primita fara sa stii nimic inainte o sa iti bucure weekendul.

Scorpion

Un document pe care il astepti de multa vreme ajunge in posesia ta si reusesti, in sfarsit, sa stii concret ce urmeaza sa faci in continuare. Are legatura cu viata profesionala si cu un demers inceput anul trecut. Fii foarte atent, pentru ca iti iei un angajament pe care il vei duce cu greu la indeplinire.

Sagetator

Ceva ce s-a intamplat acum cateva saptamani inca te influenteaza si iti schimba starea de la o ora la alta. Mijlocul saptamanii vine cu vesti legate de vacanta, in timp ce in weekend vei merge in vizita la prieteni.

Capricorn

Este o saptamana importanta pentru locul de munca. Vin vesti legate de ceva ce sperai sa se intample. Piedicile pe care le asteptai nu se vor pune in calea ta. Reusesti sa iti duci planul la bun sfarsit si cu rezultate chiar mai bune decat sperai.

Varsator

Nu este indicat sa iti asumi prea multe riscuri si nici sa garantezi pentru o persoana pe care nu o cunosti prea bine. Da dovada de calm atunci cand atmosfera este tensionata. Daca te vei enerva si tu, nu vei reusi sa finalizezi proiectul la care ai pus mult suflet si efort.

Citeste si Horoscopul lunii martie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#horoscop martie, #horoscop 2017, #Horoscop 2017 martie , #Horoscop 2017