Horoscop saptamanal: 14-20 august 2017

Duminica, 13 August 2017, ora 16:56
8060 citiri
Horoscop saptamanal: 14-20 august 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Esti prea ocupat ca sa mai ai timp si de vizite in interes turistic, dar iti propui sa nu ratezi anumite destinatii si faci planuri pentru urmatoarele luni. La birou se anunta multe momente interesante pe mai multe planuri. Asculta cu atentie ce iti spune cineva, analizeaza-i fiecare cuvant pentru a afla ce vrea.

Fecioara

Ai fost undeva, dar nu ai avut timp destul sa vezi tot ce vrei si planuiesti sa revii. Esti atat de incantat, incat te gandesti de acum cand sa te intorci. Te poti astepta la o serie de vesti interesante, care modifica radical planurile pentru weekend.

Balanta

Se anunta o saptamana plina de activitati. Asteapta pana se calmeaza lucrurile si abia apoi actioneaza, daca ai un plan secret. De obicei, iti folosesti mintea, dar nu ar fi rau sa iti asculti si inima de data aceasta.

Scorpion

Adu mai multa frumusete rutinei zilnice, in special la birou, dar si in viata ta in general. Schimba drumul spre casa, mergi intr-un parc, fa-ti prieteni noi. Este o perioada in care trebuie sa te incarci emotional si acesta este drumul cel bun.

Sagetator

Fa sport, yoga sau orice altceva, alaturi de prietenii tai. Iesi mai mult in oras. Bucura-te mai mult de micile detalii din viata carora pana acum nu le ofereai importanta. Experienta de viata de care tocmai ai avut parte ar fi trebuit sa te invete ceva important.

Capricorn

Inceteaza sa te mai straduiesti atat de mult si lasa lucrurile sa decurga de la sine. Daca vezi ca eforturile tale nu sunt apreciate, fa o pauza pentru o perioada pentru ca oamenii sa vada si cum este fara ajutorul tau.

Varsator

Pentru ca e o perioada a schimbarilor de directie pe nepusa masa, nu te astepta ca planurile pe care ti le faci acasa, inainte de plecare, sa nu se schimbe. Bucura-te de ceea ce apare in viata ta nou. Nici nu speri la o surpriza atat de placuta ca cea care se poate ivi in urmatoarele zile.

Pesti

Adauga pasiune in tot ceea ce faci. Daca vezi ca nu poti, poate este cazul sa te opresti si sa incepi altceva, ceva care sa te incante si sa iti aduca zambetul pe chip in fiecare clipa.

Berbec

Se anunta o saptamana foarte interesanta din punct de vedere romantic. Rezolvi inca de la inceput o problema ce putea ajunge sa iti dea batai de cap. Sunt sanse mari de calatorie sau sa intalnesti persoane din alte orase. Pe partea financiara vestile sunt mai bune in privinta femeilor nascute in zodia berbecului.

Taur

Apar oportunitati interesante in privinta finantelor si relatiile cu posibilii parteneri de afaceri se imbunatates. Acasa apar cateva probleme din cauza neatentiei tale sau a partenerului de viata. Ceva nu este pe placul vostru si trebuie sa discutati. Un eveniment de la mijlocul saptamanii te va surprinde.

Gemeni

Esti pe punctul sa rezolvi o problema, dar faci un pas in spate, pentru ca finalul nu este chiar cel dorit. Amani putin momentul, dar o faci pentru a te asigura ca totul este in regula. Primesti informatii despre ceva ce ti-ar putea aduce niste beneficii. Comunici foarte mult cu o persoana cu care ai interese comune.

Rac

Daca urmeaza sa pleci in concediu, fa-o intr-un loc in care nu ai mai fost. Ai nevoie de ceva nou in viata ta si ar fi excelent sa imbini acest lucru cu dorinta de calatorie. Ai un drum lung de facut, dar va merita efortul. Vei rezolva si niste chestiuni birocratice.

Citeste si Horoscopul lunii august si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#horoscop saptamanal august, #Horoscop august, #horoscop 2017 , #Horoscop 2017