Horoscop saptamanal: 17-23 iulie 2017

Duminica, 16 Iulie 2017, ora 10:54
5841 citiri
Horoscop saptamanal: 17-23 iulie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Rac

Te pregatesti de vacanta sau esti in toiul sau. Ajungi prin locuri in care nu credeai ca vei pasi vreodata. Te lasi pe mana unui amic si nu regreti deloc. Daca inca nu ai plecat in concediu, bucuria saptamanii vine de la locul de munca, unde reusesti sa ii dai de cap unui proiect care nu te lasa sa dormi.

Leu

Fii atent cu sentimentele tale si nu lasa pe nimeni sa se joace cu ele oricat de importanta ar fi persoana respectiva. Tu stii exact cum si ce este in inima ta. Onestitatea si bunul tau simt ar putea fi considerate semn de slabiciune, asa ca ai grija la cum reactionezi cand ti se intampla o nedreptate.

Fecioara

Te implici in conversatii ce au iubirea in prim plan. Poate sa apara un cadou surpriza sau o achizitie neasteptata. Nu sunt excluse nici deplasarile in zilele urmatoare, indiferent ca sunt in interesul slujbei sau personal. Vestile bune sunt legate de bani, documente sau chiar o mostenire.

Balanta

In aceasta saptamana vei realiza ca planurile facute acasa nu se potrivesc cu cele din targ si o sa fii luat prin surprindere zilnic. Unele informatii vor fi de natura personala, in timp ce altele iti vor schimba drumul profesional. Soarele si Marte aduc si experiente amoroase deosebite.

Scorpion

O femeie apropiata nu iti da o veste prea buna, dar apoi o ruda pe linie paterna iti transmite ceva ce te bucura atat de mult incat uiti de orice altceva aflasei inainte. Incearca sa tii gelozia in frau in perioada urmatoare, iar acest lucru nu are neaparat legatura cu tine si partenerul de viata.

Sagetator

Nu ai cum sa scapi de vizita unor persoane neplacute. Poti doar sa incerci sa o inchei cat mai repede. Aminteste-ti ca orice problema este temporara si chiar daca te lovesti de incapatanarea cuiva incearca sa lasi de la tine. Vestile bune vin pe plan profesional.

Capricorn

Se intampla lucruri constructive in viata ta, care te apropie de cel drag si va ajuta sa puneti o noua caramida in relatia voastra. Saptamana aceasta poate veni cu oferte suplimentare de munca sau cu posibilitatea unei cresteri salariale.

Varsator

Vizitele la rude sau primitul musafirilor va fi sigur pe agenda saptamanii. O prietenie importanta va fi pusa la incercare, dar trebuie sa dai dovada de maturitate si responsabilitate pentru a nu strica ceva cladit in ani de zile.

Pesti

Cineva din familie iti da niste bani cu care vei reusi sa rezolvi ceva ce nu iti dadea pace. Viata amoroasa se anunta foarte interesanta, pentru ca cel drag a realizat ceva esential pentru cuplu. Vei fi uimit de ceea ce va face. O sa fii putin instabil emotional inspre sfarsitul saptamanii.

Berbec

In aceasta saptamana, o sa experimentezi ceva interesant legat de viata amoroasa si vei lua decizii ferme. Te vei concentra si asupra unei persoane din familie, care s-a hotarat sa vorbeasca despre ceea ce simte. Se anunta o cina cu rudele sau o reuniune. Pe plan profesional, vei intra in legatura cu oameni din alte orase.

Taur

Primesti vesti importante de la o ruda si o sa sarbatoresti ceva: o zi de nastere sau aniversarea unui eveniment notabil, poate nunta sau logodna. Pe partea de job vin vesti legate de niste deplasari pe care urmeaza sa le faci in curand.

Gemeni

Va fi o saptamana buna din punct de vedere financiar. Conversatiile legate de bani vor avea succes. Asteapta-te la surprize de la cineva din familie, poate chiar de la rude care sunt departe de tine. Primesti vesti legate de o nunta sau despre un nou loc de munca.

Citeste si Horoscopul lunii iulie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Horoscop iulie, #horoscop saptamanal, #horoscop 2017 , #Horoscop 2017