Horoscop saptamanal: 19-24 septembrie 2017

Luni, 18 Septembrie 2017, ora 09:25
13168 citiri
Horoscop saptamanal: 19-24 septembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Stabilitatea mult asteptata parca nu mai vine si incepi sa iti reorganizezi prioritatile. Fii foarte atent la cum le alegi, pentru ca altfel o sa te incurci din nou in detalii si o sa pierzi iar drumul. Ai nevoie de mai mult calm in viata ta si in aceasta saptamana o sa vezi de ce.

Balanta

Suferi unele dezamagiri, insa, ai parte de sprijinul familiei si depasesti repede aceste stari. Zilele trecute ai intampinat cateva probleme in ceea ce priveste comunicarea cu cei din familie, dar acum situatia se va schimba radical.

Scorpion

In aceasta saptamana vei incheia un nou capitol din viata ta. Fie ca este sentimental, fie ca este profesional tu o sa faci totul cum crezi ca este mai bine pentru tine. E posibil sa fie si momente in care o sa ai semne de intrebare, dar la final va fi bine.

Sagetator

Te bucuri de sprijinul celor dragi intr-o problema financiara mai veche. Dupa ce scapi de acest aspect o sa te simti eliberat. Ai mai multa grija la sanatatea ta, caci in aceasta perioada esti dispus la infectii respiratorii.

Capricorn

Un vechi prieten de familie te-ar putea cauta in urmatoarele zile pentru a-l ajuta intr-o problema profesionala. Esti foarte ocupat cu problemele tale si e posibil sa i-o spui intr-un mod neplacut. Ai grija la ton.

Varsator

Exista o probabilitate foarte mare sa pleci intr-o calatorie alaturi de partener sau/si de copii. Dar daca ramai acasa, asigura-te ca faci ceva distractiv alaturi de cei dragi.

Pesti

Spre sfarsitul saptamanii vei fi un invitat de onoare in cadrul unei petreceri sau alt eveniment festiv. Dar pana atunci trebuie sa te ocupi de un proiect mai important la locul tau de munca.

Berbec

O sa fii luat prin surprindere de un eveniment care are legatura cu o persoana draga. Trebuie sa eviti conflictele si cand simti ca se apropie unul sa incerci sa te indepartezi. Esti foarte sensibil si poti spune ceva ce ai putea ajunge sa regreti. Apar posibilitati pentru cresterea veniturilor, pe langa slujba.

Taur

Saptamana aceasta va fi sub semnul intalnirilor. O sa petreci mult timp cu oameni dragi care au nevoie de sprijinul tau. Si tu la randul tau trebuie sa dai dovada de maturitate, responsabilitate si sa fii puternic.

Gemeni

De multi ori ti-ai promis tie ca nu mai repeti anumite greseli, dar ai continuat sa o faci. Acum o sa vezi cat de important este sa iti inveti lectia la timp. La birou se anunta foarte multa treaba. Oamenii se bazeaza pe tine pentru sarcinile pe care le au de facut.

Rac

Ceri explicatii cuiva pentru un lucru pe care nu l-a facut la timp. Incearca sa vezi lucrurile din punctul sau de vedere si o sa intelegi ceea ce s-a intamplat. Ultima perioada a fost cam incarcata pentru tine si este important sa te si destinzi. Pleaca undeva cateva zile.

Leu

Nu permite nimanui sa te deranjeze sau sa te supere, pentru ca ai nevoie de timp pentru tine. Fa-ti un plan clar cu ceea ce ai de facut si cu ceea ce vrei sa faci. Este posibil sa resimtiti un mic disconfort in ceea ce priveste sanatatea din simplul motiv ca nu ai luat in seama la timp anumite simptome.

Citeste si Horoscopul lunii septembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop septembrie, #horoscop 2017, #horoscop , #Horoscop 2017
Comentarii