Horoscop saptamanal: 2-8 octombrie 2017

Luni, 02 Octombrie 2017, ora 07:31
8978 citiri
Horoscop saptamanal: 2-8 octombrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Renunti la ceva, dar nu definitiv, ci doar pentru o perioada. Aceasta pauza o sa iti prinda bine, mai ales daca este vorba despre ceva ce iti facea rau. Va fi o saptamana favorabila pentru munca si calatorii.

Scorpion

Vestile bune vin pe plan financiar. O investitie mai veche incepe sa isi arate roadele. O sa participi la un eveniment placut legat de o femeie. Primesti o invitatie la o reuniune.

Sagetator

Va fi o saptamana favorabila experientelor romantice. Simti nevoia de mai multa adrenalina in viata ta si nu este exclus sa pleci din oras.

Capricorn

Semnele bune apar pe linie profesionala si apar si laudele imediat ce semnezi niste documente. Incearca sa te gandesti mai mult cand faci ceva, fara sa ai izbucniri. Vei avea parte de o experienta interesanta la o intalnire neasteptata.

Varsator

Vei cheltui suplimentar niste bani, dar ai grija sa nu exagerezi pentru a nu ramane fara finante inainte de sfarsitul lunii. Gandeste-te ca este abia inceputul.

Pesti

Se anunta momente frumoase in viata ta sociala, dar este nevoie de mai multa determinare din partea ta. Daca te lasi prea mult pe mana altcuiva, s-ar putea sa ratezi ceva important.

Berbec

Aceasta saptamana va fi sub semnul succesului, pentru ca vei gasi o solutie pentru orice situatie dificila din viata ta. Unele lucruri evolueaza mult mai incet fata de cum ti-ai dori tu. Conflictele aparute acum s-ar putea sa te ajute pe viitor. Vei obtine niste informatii importante pentru familia ta.

Taur

Vei purta foarte multe discutii ce au legatura cu latura profesionala. Primesti o oferta pentru un nou loc de munca sau pentru o colaborare pe care cu greu o sa poti sa o refuzi. Te va incanta surpriza pregatita de un prieten.

Gemeni

Te concentrezi pe ceva ce tine de viata personala. Ceva te face sa fii nerabdator si chiar sa ii enervezi pe cei din jur cu intrebarile. Incearca sa te stapanesti pentru a nu intra in conflict cu cineva. Cineva te provoaca sa gandesti mai mult singur si sa nu ii lasi pe altii sa hotarasca pentru tine.

Rac

Cauti solutii pentru ceva ce tine de partea financiara. Nu este o problema, ci mai degraba o investitie. Vor fi cateva zile obisnuite, fara emotii speciale. Daca apar posibilitati de calatorie, nu le rata.

Leu

In aceasta saptamana iti vei indrepta atentia catre o anumita persoana si o sa vrei sa intelegi motivul pentru care se poarta asa. Si la birou va fi nevoie de mai multa concentrare. Nu pierde timpul cu lucruri inutile.

Fecioara

Urmaresti cu ingrijorare ceva ce se intampla in viata unor prieteni. Consideri ca cineva este pe punctul de a face o greseala sau tocmai a facut-o si incerci sa il ajuti sa repare ceea ce s-a stricat. Pe de alta parte, vei aduce o atmosfera mult mai linistita in relatiile tale.

Citeste si Horoscopul lunii septembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#horoscop saptamanal, #horoscop saptamanal octombrie, #horoscop saptamanal 2017 , #Horoscop 2017