Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop saptamanal: 30 ianuarie - 5 februarie 2017

Duminica, 29 Ianuarie 2017, ora 22:00
7306 citiri
Horoscop saptamanal: 30 ianuarie - 5 februarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Ai mai mult timp liber in aceasta saptamana si te ocupi de restantele pe care le ai la intalniri cu prietenii. Si cu cel drag o sa petreci mai multe momente in intimitate. Weekendul vine insotit de vesti bune legate de bani.

Pesti

Ultimele zile din ianuarie si primele din februarie vin cu multa agitatie in viata ta, pentru ca trebuie sa faci numeroase achizitii. Nu este exclus sa te contrazici cu cineva din familie, pentru ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda.

Berbec

Un barbat din familie sau prieten apropiat va fi in centrul atentiei in aceasta saptamana. Anumite informatii iti vor da emotii inainte sa afli ca nu sunt adevarate si sa revii la rutina zilnica. Barbatii din zodia berbec trebuie sa fie foarte atenti la partenerii de viata, pentru ca nimic din ceea ce vor spune nu va avea un singur inteles.

Taur

Ai mari sperante si asteptari in legatura cu aceste zile care urmeaza. O sa faci un gest caritabil, care o sa te apropie de un grup cunoscut pentru astfel de fapte. In ceea ce priveste relatia personala, o sa iti supui partenerul la niste teste. Orice ai afla nu spune nimic pana cand nu verifici informatiile.

Gemeni

Vei avea parte de o provocare. Trebuie sa dezlegi niste mesaje venite din partea cuiva care vrea sa vada daca esti capabil de ceea ce crede. Te testeaza inainte de a-ti delega o sarcina importanta pentru el.

Rac

Ai inclinatii catre calatorie in aceasta perioada. Nu trebuie sa fie neaparat vorba despre o vacanta, ci chiar si despre deplasari in scop profesional. Iti iei un angajament financiar. Este o dovada a maturitatii tale pe toate planurile.

Leu

Aceasta va fi o saptamana in care o sa cunosti oameni care te vor scuti de sarcini care nu iti fac deloc placere. Inchei o etapa care te impiedica sa progresezi. Inspre sfarsitul saptamanii vei avea parte de un moment placut in care o sa fii implicat cu partenerul de viata.

Fecioara

Nu te vei bucura prea mult de relate, de partenerul de viata si de sentimentele tale puternice, petru ca la birou este foarte multa treaba si ajungi epuizat acasa. Ca o forma de a-ti cere scuze ar trebui sa pregatesti ceva special pentru cel drag, poate chiar sa organiezi o mica escapada romantica.

Balanta

Esti nehotarat. Cineva ti-a facut o propunere cu care sigur nu te vei mai intalni cu curand, dar parca nici nu ai renunta la ceva ce este stabil. Inainte sa iei o decizie analizeaza totul foarte bine. Pe de alta parte, iti poti asuma si riscuri, pentru ca doar asa vei iesi din zona confortabila.

Scorpion

Iti place sa privesti cerul instelat, sa te bucuri de liniste sau de sunetele naturii din padure. Incerci sa gasesti cateva momente libere pentru a ajunge in locurile in care poti avea parte de toate acestea.

Sagetator

Oameni pe care ii consideri prieteni incep sa devina mai degraba persoane care te influenteaza negativ si vrei sa schimbi asta. Nu trebuie sa rupi definitiv legatura cu ei, ci doar sa asezi o bariera pentru ca asupra vietii tale sa decizi doar tu.

Capricorn

Cand vine vorba despre adevaratii prieteni esti foarte precaut si cu greu lasi pe cineva sa se apropie. Este modul tau de a te proteja de dezamagiri. Totusi, nu proceda la fel si cu familia.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie, dar si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#horoscop ianuarie, #horoscop februarie, #horoscop 2017 , #Horoscop 2017