Horoscop saptamanal: 30 octombrie - 5 noiembrie 2017

Duminica, 29 Octombrie 2017, ora 07:28
8043 citiri
Horoscop saptamanal: 30 octombrie - 5 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Apar oportunitati noi in privinta petrecerii urmatoarelor weekenduri. Faci o multime de planuri, chiar si cu oameni pe care i-ai reintalnit sau de care te-ai apropiat de curand. La nivel profesional, se anunta niste proiecte noi si provocatoare pe care le vei accepta fara sa stai pe ganduri.

Sagetator

Eviti sa te supui unor reguli si vrei sa fentezi intalnirea cu o persoana pe care nu o placi. S-ar putea sa platesti acest gest, pentru ca nu este corect fata de cei care isi asuma tot ceea ce fac. Te vei baza foarte mult pe prieteni, mai mult decat pe familie.

Capricorn

Primesti o multime de informatii din toate partile si realizezi ca ai judecat gresit pe cineva si ca nu prea ai cum sa repari ceea ce ai facut. Poti doar incerca sa iti indrepti greseala. Te vei reintalni cu oameni pe care nu i-ai vazut de ceva timp si pe care ii gasesti intr-o forma mult mai buna. Te va bucura acest lucru.

Varsator

Cineva nu isi tine promisiunea si acest lucru te pune intr-o postura dificila. Din fericire, un prieten este la locul potrivit in momentul potrivit si te va ajuta sa iesi din incurcatura. Te vei bucura de un succes neasteptat.

Pesti

Vei putea lua parte, in sfarsit, la o intalnire pe care o amani de ceva timp. Unele promisiuni mai vechi trebuie respectate in perioada aceasta si fata de niste prieteni, dar si fata de cateva rude. Va fi o saptamana aglomerata.

Berbec

Nu spune "nu" din prima propunerii unor calatorii, pentru ca ai putea rata o sansa mare de a te distra. Vei fi surprins si de oameni care locuiesc in alta zona. La birou, trebuie sa fii mai rabdator si poate chiar sa faci un compromis daca iti doresti ca lucrurile sa inainteze in aceeasi directie.

Taur

Saptamana aceasta vine cu noi experiente romantice, intalniri si flirturi mai nevinovate sau nu. Nu sunt excluse nici cadourile, dar ai grija sa nu te implici prea mult, iar sentimentele celuilalt sa nu fie sincere. Urmareste-i cu atentie gesturile si vei alege cu usurinta ceea ce bun pentru tine.

Gemeni

In urmatoarele zile te vei ocupa de niste chestiuni legate de acte si de bani. Viata amoroasa se anunta interesanta si cu momente speciale care vor ajunge amintiri demne de povestit si peste ani de zile. Iti vei extinde cercul de prieteni, dar te vei ocupa mai mult si de treburile casnice.

Rac

Consideri ca cineva incearca sa te manipuleze si acest lucru te deranjeaza foarte mult. In primele zile o sa taci, dar apoi vei clarifica lucrurile. Vestile bune sunt legate de niste calatorii pe care le planuiesti de ceva timp. Cineva din familie te va ajuta in legatura cu asta. Spre sfarsitul saptamanii vei face o achizitie.

Leu

O sa fii surprins de ceea ce se intampla la locul de munca. Pe plan sentimental, va fi o saptamana agitata, mai ales pentru cei care trec printr-o criza emotionala. O ruda iti da o veste excelenta. Te vei alatura unui grup de oameni de care te vei apropia foarte mult in perioada urmatoare.

Fecioara

Ai asteptari legate de niste documente, iar raspunsurile intarzie sa apara. Pana la urma o sa rezolvi si, in general, va fi o saptamana buna. Daca iti doresti progrese la locul de munca, evita conflictele oricat de mici par la inceput.

Balanta

Esti foarte conectat la ceea ce i se intampla unei persoane care nu locuieste in aceeasi zona cu tine. Saptamana este favorabila calatoriilor, asa ca accepta orice invitatie pe care o primesti. Nu este un moment bun pentru investitii.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#horoscop 2017, #horoscop saptamanal , #Horoscop 2017