Horoscopul saptamanii 6-12 noiembrie 2017

Luni, 06 Noiembrie 2017, ora 08:52
14240 citiri
Horoscopul saptamanii 6-12 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Casa dragostei intra in atentia Soarelui. Aceasta saptamana este importanta pentru a reflecta si a lua decizii cu privire la iubire. Evenimentele din ultima vreme atrag schimbari care nu sunt rele, ci din contra. Prietenia cuiva te va ajuta sa accepti mai usor ceea ce ti se intampla.

Sagetator

O anumita situatie te face sa vezi cu alti ochi pe cineva din cercul de prieteni. Poti realiza ca este un om deosebit sau, din contra, sa vrei sa te indepartezi de el. Tie iti va fi bine si o sa fii multumit pe viitor de alegerea facuta. Iti va da mai multa incredere in tine.

Capricorn

Primesti multe vesti de la rude care se afla departe. Poate chiar vor veni in vizita. Vin si invitatii la o nunta sau un botez. Pe de-o parte, te gandesti la cheltuieli, dar vezi si partea pozitiva: distractia. Va fi o saptamana emotionanta din punct de vedere sentimental.

Varsator

O promisiune falsa te pune pe niste drumuri. Din fericire, in acest timp o sa cunosti pe cineva care iti va deveni foarte apropiat, poate chiar o sa incepi o relatie cu aceasta persoana. Iti dezvolti abilitatile de comunicare si legi prietenii cu oameni pe care pana acum i-ai evitat.

Pesti

Vei participa la niste intalniri pe care le-ai tot amanat din cauza unor probleme de familie. Este o saptamana favorabila calatoriilor si primesti vesti legate de niste bani. Trebuie sa cumperi un cadou unei persoane dragi.

Berbec

O persoana din familie are o criza de personalitate si nu vei mai sti cum sa te comporti cu ea. Incearca sa te detasezi de problemele sale, pentru ca nu sunt ale tale si trebuie sa-si invinga singura anumite temeri. Surpriza saptamanii va fi o invitatie primita de la cineva de la care nu te astepti. Nu te-ai mai intalnit de multa vreme cu omul respectiv si va fi o mare bucurie sa il revezi.

Taur

Vei obtine succesul cu usurinta, dar mai greu va fi sa-l mentii. Va trebui sa dai dovada de maturitate si responsabilitate si sa nu incerci sa scapi de sarcini care ti se cuvin. In a doua parte a saptamanii, te vei concentra pe ceva ce are legatura cu viitorul tau.

Gemeni

Cineva incearca sa te manipulezi si nu este prima data, doar ca acum realizezi din timp si reusesti sa nu il mai lasi sa te domine. Eviti o furtuna in viata ta. Este semn ca ai ajuns la un grad bun de maturitate. Ai invatat sa accepti mult mai usor ceea ce ti se intampla si deja stii pe ce drum trebuie sa pasesti.

Rac

Vei fi surprins de niste schimbari aparute in cariera. Aveai incredere in tine, dar ceea ce se intampla acum o sa te faca si mai mandru de munca ta. Vestile bune legate de bani vin de la o femeie. In privinta casei, ai cateva idei pe care trebuie sa le discuti cu partenerul de viata sau cu cineva din familie.

Leu

Fii sincer cu tine, dar si cu oamenii din jurul tau, chiar daca te temi de reactia lor. Cel mai bine este ca lucrurile sa fie lamurite inca de acum. Daca eviti oamenii negativisti, vei avea parte de o saptamana excelenta si interesanta. Se anunta discutii foarte interesante in cercul de prieteni. Este o perioada favorabila calatoriilor de placere, dar si drumurilor in interesul muncii.

Fecioara

Sunt sanse mari sa primesti niste bani. La inceput, vei fi tentat sa fugi prin magazine, dar aminteste-ti ca ai o lista mai veche cu ceea ce trebuie sa cumperi. Te poti si rasfata, dar trebuie sa fii calculat. Iti iei niste angajamente fata de o persoana mai tanara ca tine.

Balanta

Cineva din familie incearca sa intervina mai mult decat este cazul in viata ta si trebuie sa impui niste limite. Se complica putin lucrurile in privinta amorului. Nu esti sigur pe sentimentele tale, dar nici pe cele ale persoanei pe care o placi. Vestile bune vin pe planul calatoriilor.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop noiembrie, #horoscop 2017 , #Horoscop 2017