Horoscop saptamanal: 9 -15 octombrie 2017

Luni, 09 Octombrie 2017, ora 09:19
13662 citiri
Horoscop saptamanal: 9 -15 octombrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Nu te astepta doar la zile senine pentru ca nu vor fi asa. Se anunta cateva discutii in contradictoriu si care la inceput iti vor parea a fi devastatoare. Apoi, o sa realizezi cat de mult te-au ajutat. Afli punctele de vedere ale unor oameni care pana cum abia vorbeau si stii cum trebuie sa procedezi cu ei in viitor. Acasa va fi mai liniste.

Scorpion

Realizezi niste lucuri care te vor ajuta sa te dezvolti personal. Esti intr-o perioada foarte buna din punct de vedere sentimental si simti ca nimic nu iti poate sta in cale. Ai foarte multa incredere in tine si crezi ca poti face orice. Incearca sa te relaxezi mai mult, sa te odihnesti, mai ales in ultima parte a saptamanii.

Sagetator

Esti foarte solicitat acasa, pentru ca ai ignorat niste treburi care au devenit urgente. Rezolva-le in primele zile, pentru ca apoi sa te concentrezi pe ceva mai placut. Daca ai nevoie de ajutor, nu ezita sa ceri si nici sa il accepti de la cei caere se ofera.

Capricorn

Se definitiveaza ceva fie la locul de munca, fie acasa. Sunt lucruri bune care se intampla acum, chiar daca la inceput par mai grele decat sunt. Vor fi multe discutii, dar la sfarsitul lor te simti pregatit.

Varsator

Situatia financiara va fi in centrul atentiei. Urma sa primesti niste bani pe care te bazai, dar acestia vor intarzia si va trebui sa improvizezi pentru a te descurca. Poate fi si o lectie buna sa nu mai faci planuri inainte sa ii ai in mana. Se anunta mai multe drumuri in aceasta saptamana.

Pesti

Reusesti sa imbini utilul cu placutul intr-un mod foarte interesant. Ai aranjat lucrurile in asa fel incat si la munca, dar si acasa sa fie o atmosfera placuta. Ai muncit mult sa ajungi in acest punct. Acum doar permite-ti sa culegi roadele in liniste.

Berbec

Ai grija ca in perioada urmatoare sa ai timp si de odihna. Au fost cateva zile foarte agitate si organismul incepe sa dea semne de oboseala. Nu trage de tine mai mult decat poti. Tu iti cunosti limitele si nu trebuie sa le depasesti acum si mai ales pentru ceea ce ai de facut.

Taur

Discuta cat mai mult cu oamenii din jurul tau. Fii sincer si tu tine, dar si cu ei si asa o sa reusesti sa legi prietenii pentru intreaga viata. Orice ganduri ai avea, nu te teme sa le discuti cu cei dragi. Ei te inteleg si te ajuta cel mai mult.

Gemeni

Va fi o saptamana cu multe intalniri. Si acasa urmeaza sa primesti multe vizite, dar si la birou intri dintr-o sedinta in alta. Vei semna niste contracte care te-ar putea duce pe un alt drum. Un drum pe care ti l-ai dorit mereu, dar pe care nu ai indraznit sa pasesti pana acum.

Rac

Faci un gest caritabil. Ajuti pe cineva fara sa astepti nimic in schimb. Nu este ceva nou sau unic pentru tine, dar esti foarte mandru, pentru ca omul respectiv nu se astepta la asa ceva. Va fi o surpriza pentru respectivul, dar si un motiv pentru ca tu sa te simti implinit sufleteste.

Leu

Daca ai de facut achizitii sau sa dai ceva, fii atent si nu te incredere in persoane pe care nu le cunosti. Se anunta momente unice in viata ta, activitati pe care nu le-ai mai facut si care te vor ajuta sa te modelezi pentru viitor. Acorzi mai multa atentie sanatatii si era cazul sa o faci.

Fecioara

Dialogul este asul din maneca. Esti dispus sa negociezi cu cineva despre ceea ce urmeaza sa se intample. Ai asteptat ceva timp acest moment, dar acum esti pregatit pentru ca stii ceea ce vrei sa se intample cu tine in viitor. Ti s-au conturat dorintele.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop saptamanal octombrie, #horoscop octombrie, #horoscop 2017 , #Horoscop 2017