Horoscopul saptamanii 13-19 noiembrie 2017

Luni, 13 Noiembrie 2017, ora 08:24
10514 citiri
Horoscopul saptamanii 13-19 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Din viata ta nu lipsesc prietenii si familia iti este foarte apropiata. Lucrurile se asaza si pe plan sentimental. Aproape ca nu iti mai poti dori altceva, dar dupa ce te gandesti atent realizezi ca, totusi, lipseste ceva. In aceasta saptamana o sa te ocupi de acest lucru.

Sagetator

Saptamana aceasta inseamna relaxare pentru tine si o astepti de foarte multa vreme. Ai planurile facute de mai multa vreme. Nu inseamna ca pleci in concediu, ci ca ai ajuns in punctul in care totul s-a aranjat in asa fel incat te poti linisti si te poti ocupa de ceea ce iti rasfata sufletul.

Capricorn

Analizeaza bine datele inainte de a te implica in ceva, indiferent ca este pe plan sentimental sau profesional. Nu te arunca in necunoscut, pentru ca nu este momentul sa risti. Fii putin mai cumpatat, mai atent la ceea ce spui, faci sau propui cuiva.

Varsator

Marte iti va influenta viata incepand de marti, facandu-te sa te simti motivat in privinta unor decizii personale. Si Soarele isi va face treaba si te va atrage intr-o zona pozitiva pentru tine. Nu vei interactiona cu oameni negativisti. Ii indepartezi de cum vezi ca se apropie de tine.

Pesti

Rabdare si sinceritate. Acestea sunt cuvintele perfecte pentru a descrie viata ta sentimentala in aceasta saptamana. Trebuie sa fii rabdator cu tine si sincer. Sa accepti cu bratele deschise ceea ce primesti. Altfel, risti sa nu sesizezi ceva ce poate sa iti faca bine.

Berbec

Se anunta o saptamana buna pentru partea educationala, pentru dezvoltare, cunoastere si invatare. Trebuie sa inveti sa iti tii emotiile sub control, pentru ca tinzi sa reactionezi manat de ceea ce simti pe moment. Vei fi surprins de niste evenimente care au legatura cu partea financiara. Ajungi in vizita la cineva la care nu te-ai fi gandit acum cateva zile.

Taur

Primesti vesti de la oameni aflati in alt oras sau alta tara. Cineva iti face o marturisire si va trebui sa pastrezi secretul. Din punct de vedere profesional se anunta cateva zile aglomerate cu intalniri si planuri de afaceri pentru viitor. O sa te simti foarte bine in compania oamenilor cu care vei lucra. Va trebui sa iei niste decizii care au legatura cu bugetul familiei.

Gemeni

Te vei concentra destul de mult pe partea financiara, pentru ca simti nevoia de mai multa stabilitate. Ceea ce se intampla in aceasta perioada iti va influenta destul de mult relatia personala in viitor. Urmareste-ti cu atentie gandurile si sentimentele. Fii atent unde iti zboara gandul. O sa intelegi mai multe despre tine.

Rac

Te implici destul de mult in problemele unei rude, dar doar in prima parte a saptamanii. Apoi, o sa revii cu gandurile la tine si la ceea ce se intampla in viata ta. Va exista o discrepanta intre ceea ce simti si ceea ce trebuie sa faci. Va trebui sa alegi cu inima si sa iti iei un angajament pentru tine personal.

Leu

Apar niste discutii de ordin financiar pe care le vei rezolva dupa luarea unor angajamente. Evita eschivele si spune lucrurilor pe nume clar si raspicat. Placi pe cineva? Spune. Vrei sa pleci de langa cineva sau undeva? Spune acest lucru. Va fi o saptamana a comunicarii. O sa cunosti oameni noi si poate chiar vei ajunge in alte localitati.

Fecioara

In aceasta saptamana va avea loc un eveniment special in viata ta. Poate nu vei fi tu pionul principal, dar inima ta vibreaza datorita acestui lucru. Este posibil sa fie ceva important chiar pentru o persoana care nu stie ce simti pentru ea. Poate acum ar trebui sa faci niste marturisiri.

Balanta

Iei niste decizii importante si foarte corecte. Erai aproape obsedat de un anumit aspect si acum ti se clarifica totul atat in psihic, cat si in inima. Casa dragostei va fi favorizata saptamana aceasta datorita Soarelui. Esti uimit de ceea ce ti se intampla, insa, accepti totul cu pozitivism. Chiar te-ai putea obisnui cu aceasta stare.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#horoscop noiembrie, #horoscop 2017, #Horoscop 2017 noiembrie , #Horoscop 2017