Horoscopul saptamanii: 27 noiembrie - 3 decembrie 2017

Luni, 27 Noiembrie 2017, ora 09:32
14052 citiri
Horoscopul saptamanii: 27 noiembrie - 3 decembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Iubirea, linistea si atmosfera calda incep sa isi faca loc usor, usor in viata ta. Asta pentru ca nu ai mai respins tot ceea ce este frumos si ai inceput sa te schimbi si sa fii mai optimist. Sentimentele tale ating un nivel mai profund, devii mai emotiv, mai sensibil.

Capricorn

Esti ocupat cu treburile casnice, poate te pregatesti pentru un eveniment anume in familie. Nu ezita sa ceri ajutor, daca nu te descurci de unul singur. Nu este o rusine sa accepti sprijinul cuiva. Mai rau este daca te incapatanezi sa rezolvi totul pe cont propriu. Ai grija insa la ce decizii iei si ce compromisuri faci.

Varsator

O discutie se poate transforma intr-o cearta aprinsa. Nu lua lucrurile prea in serios, pentru ca cel din fata ta nu o face. Pe plan sentimental reusesti sa depasesti o problema ce te-a macinat luni bune si acum esti intr-o forma de zile mari.

Pesti

Adauga pasiune in tot ceea ce faci. Lasa putin seriozitatea deoparte si joaca-te in relatia ta. Picanteriile nu fac rau nimanui. La birou, fii calm si incearca sa te detasezi de unele situatii care nu te privesc si care doar ti-ar strica buna dispozitie.

Berbec

Asteptarile acestei saptamani sunt indreptate catre cineva care a facut multe promisiuni si pe care incepe usor, usor sa le indeplineasca. Fii atent la partea financiara, pentru ca ai tendinta de a exagera cu cheltuielile, dar in general saptamana este buna pentru afaceri si proiecte noi. Sunt sanse sa primesti niste bani inspre weekend, ceea ce e posibil sa starneasca invidia cuiva.

Taur

O sa fii surprins de un aspect legat de casa sau familie. Porti discutii serioase cu cineva despre posibile deplasari sau vacante ce urmeaza sa aiba loc in ultima parte a lui 2017 sau inceputul lui 2018. Relatiile de prietenie vor fi supuse presiunii, pentru ca amicii nu inteleg ca ai foarte multa treaba la birou si nu te poti intalni cu ei.

Gemeni

Iti iei angajamente sau semnezi ceva legat de o proprietate. Simti nevoia de ceva nou si in aceasta perioada o sa faci pasi seriosi in sensul respectiv. Un vechi prieten te va ajuta sa respecti ceva ce ai promis acum ceva timp. Nu asculta sfaturile cuiva ca nu stie cu adevarat situatia in care te afli si care vrea doar sa para ca il intereseaza. Selecteaza-ti cu atentie prietenii.

Rac

Se anunta o reaparitie neasteptata in viata ta in aceasta perioada. Astepti sa primesti ceva si in ultimele zile ale saptamanii o sa se termine suspansul. Cineva din zodia Pesti, Capricorn sau Scorpion vine cu o veste care o sa te faca sa tremuri de emotii. Pornind de la un conflict, o sa obtii un succes notabil.

Leu

Acorda mai multa atentie contactelor cu barbatii, indiferent de relatiile cu acestia. Cineva va juca un rol important in viata ta si nu trebuie trecut cu vederea. In ciuda evenimentelor pozitive de pe parcursul saptamanii, o sa ai cateva momente in care o sa simti putina teama, dar le vei gestiona excelent, pentru ca ai invatat din ce provenea.

Fecioara

Obiectivul principal al saptamanii este legat de un aspect financiar. Generozitatea unei femei o sa te impresioneze. Actiunile sale te vor coplesi. Partenerul de viata va avea momente in care o sa se lase acaparat de gelozie, chiar daca nu exista motive. Ai face bine sa clarifici lucrurile la timp. Va fi o saptamana buna pentru calatorii.

Balanta

Ar fi bine pentru relatia ta sa stai mai mult pe acasa si sa incerci sa ai parte de mai multe momente placute cu cei dragi. Venus va face ca micile probleme din cuplu sa dispara mai repede decat ai fi crezut. Ba, mai mult, cel drag o sa faca ceva ce iti doreai tu de mult timp. Oamenii se bazeaza pe tine pentru sarcinile pe care le au de facut. O sa muncesti foarte mult in echipa.

Scorpion

Daca vezi ca eforturile tale nu sunt apreciate, spune ceea ce gandesti. Nu te teme sa lasi sa iasa la suprafata adevaratul tu, pentru ca doar asa vor reusi oamenii sa te cunoasca. Incearca sa ajungi la un echilibru intre munca si viata personala si odihneste-te putin mai mult.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop noiembrie, #horoscop decembrie, #horoscop 2017 , #Horoscop 2017