Horoscopul saptamanii 12-18 februarie 2018

Luni, 12 Februarie 2018, ora 11:01
9172 citiri
Horoscopul saptamanii 12-18 februarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Saturn te ajuta sa iti cerni prietenii, pentru ca in ultima vreme ai ajuns sa iti pui singur niste intrebari. Usor, usor iti raspunzi la ele si faci pasi catre o viata linistita. In unele zile vei fi placut surprins de niste oameni pe care abia i-ai cunoscut si care zi de zi te invata cate ceva.

Pesti

Nu repeta niste greseli pe care le-ai facut la un moment dat. Este imperativ necesar sa ramai profesionistul cu care i-ai obisnuit pe oameni pana acum. In acest fel, vei obtine niste contracte care iti vor schimba viata in perioada urmatoare.

Berbec

Esti mult mai romantic decat de obicei in aceasta perioada, dar si misterios. Te atrage un joc pe care nu l-ai incercat pana acum. O parte din tine iti spune sa te opresti, dar exista ceva ce te impiedica si mergi inainte. Consideri ca aceasta provocare iti poate demonstra cine esti cu adevarat.

Taur

Trebuie sa fii mai calm cand vine vorba despre reactii de moment. Gandeste-te bine inainte sa spui sau sa faci ceva. Se iveste o ocazie interesanta pe plan profesional. Stii ca este necesara o schimbare si acum este ocazia sa o faci. Suna bine pe termen lung.

Gemeni

Iesi putin din zona de confort si pune-ti mintea la contributie. Nu ii mai lasa pe altii sa decida pentru tine, pentru ca nevoile lor nu sunt aceleasi cu ale tale si nu trebuie sa hotarasca ei cum se desfasoara viata ta. Inspre sfarsitul saptamanii se iveste ocazia unui flirt care te va pune pe ganduri.

Rac

Esti pregatit sa sprijini pe cineva care se bazeaza pe tine. Ai evitat pana acum momentul, dar este timpul sa ii arati devotamentul. Doar prin simpla ta prezenta o sa ii faci bine si o sa ii oferi o stare de confort. Din lipsa de energie esti tentat sa anulezi o intalnire, dar vei rata o distractie pe cinste, asa ca mobilizeaza-te.

Leu

Ai in fata numeroase scenarii. Inainte sa il alegi pe cel castigator si sa iti joci rolul stai si gandeste-te atent la consecinte. Nu face ceva doar de dragul incurajarilor altor persoane, ci doar daca simti tu ca esti pe drumul cel bun. Asculta-ti vocea interioara. Chiar daca o sa cazi, va fi o cazatura provocata de tine. Te vei ridica si vei merge mai departe, dar nu te lasa impins de nimeni in aceasta directie.

Fecioara

In loc sa confrunti o situatie, preferi sa te ascunzi si sa lasi apele sa se linisteasca, dar asta nu inseamna ca nu va veni o viitura in orice alt moment. Mai bine construiesti un baraj decat sa mergi la risc. Un vis ce parea pierdut revine in atentia ta.

Balanta

Te-ai lasat cam mult influentat de trecut si a venit momentul sa termini cu totul aceasta carte si sa o asezi pe raftul cu amintiri. Incepe un capitol nou cu fruntea sus si cu speranta. Daca ai putut trece peste o chestie care te agresa, o sa poti face fata si recuperarii.

Scorpion

Caile vechi pot duce la obiceiuri proaste pe care trebuie sa le schimbi. Soarele si Pluto iti vor oferi puterea de care ai nevoie pentru a ajunge in punctul dorit. Cunosti niste oameni care te vor ajuta in drumul tau. Foloseste-te de timpul liber din aceasta saptamana pentru a onora niste invitatii mai vechi.

Sagetator

Planurile cu niste prieteni vor suferi niste schimbari din cauza unor factori care nu tin de tine. Ai o latura imatura care va iesi destul de mult la inveala in aceasta perioada si te va incurca putin.

Capricorn

Iti indrepti atentia catre dezvoltarea ta si este posibil sa incepi niste cursuri sau sa participi la un workshop in acest sens. Venus aduce mai mult romantism si amor in viata ta. Profita cat poti de mult de aceste momente. O sa te intalnesti cu niste prieteni vechi cu care ai reluat legatura de curand.

Citeste si Horoscopul lunii februarie si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#horoscop februarie, #horoscop 2018 , #Horoscop 2018