Horoscopul saptamanii 14 - 20 mai 2018

Luni, 14 Mai 2018, ora 08:53
9210 citiri
Horoscopul saptamanii 14 - 20 mai 2018

Taur

Inceputul saptamanii este favorabil alcatuirii planurilor personale si profesionale pe termen lung. Atentia si eforturile iti sunt atrase in mod special de catre segmentul muncii, pentru ca aici bate vantul schimbarii.

Retine ce se petrece pe 16 mai, atat la locul de munca, dar si in ce priveste sanatatea. Unele persoane din anturajul apropiat iti sunt alaturi si ai putea discuta pe indelete cu cineva, ales bine, despre intentiile tale profesionale de viitor. Evita exagerarile si ai incredere ca totul se desfasoara in favoarea ta.

Gemeni

Sunt zile bune pentru a te ocupa de sufletul si trupul tau. Ai nevoie de odihna, retragere din forfota cotidiana si dialog interior. Se pot evidentia unele afectiuni legate de sistemul renal, sistemul respirator si gat, insa iti vin ajutoare deosebite, daca esti atent si deschis.

De evitat analizele, consultatiile medicale si interventiile chirurgicale in intervalul 14 - 16 mai. Odihna, alimentatia corecta, plimbarile usoare in aer liber te insanatosesc si-ti limpezesc gandurile. Vin bani, dar si cheltuieli!

Rac

Dialogurile cu prietenii sau cu cineva din zona profesionala te vor pune pe ganduri. Totusi, informatiile primite sunt de bun augur si, cu siguranta, le vei folosi, undeva, candva.

In zilele de 16 si 17 mai ai nevoie de interiorizare, detasare de cotidian si alcatuirea unor planuri de viitor, atat in plan personal, cat si profesional. Primeaza planul personal, in special segmentul domestic si relatiile parteneriale. Ingrijeste-ti sanatatea, care este destul de vulnerabila intreaga saptamana.

Leu

Se contureaza multe evenimente sociale, la care trebuie sa joci rolul principal. Sefii, figurile autoritare din plan personal si familial te vor provoca la discutii sau iti vor propune sarcini profesionale noi. Analizeaza bine daca accepti, pentru ca va fi dificil sa duci la bun sfarsit, indiferent despre ce este vorba.

In preajma datei de 16 mai te vei gandi sa-ti reevaluezi relatiile cu prietenii si cele profesionale. Relatii parteneriale dinamice, dialoguri cu lume diversa si contradictii sufletesti. Odihneste-te, pentru ca sanatatea este vulnerabila.

Fecioara

Daca inceputul saptamanii iti aduce ganduri si preocupari spirituale, influxurile energetice din a doua parte a saptamanii te ancoreaza puternic in planul material, prin situatii deosebite. Se pare ca esti sustinut de catre sefi sau de persoane cu autoritate. Insa depinde de tine cum gestionezi relatiile si situatiile in care esti implicat.

Evita discutiile aprinse si criticile la adresa altora. Prietenii iti sunt alaturi si te sfatuiesc de bine. Dar analizeaza pe indelete tot ce vine dinspre altii si decide in consecinta. Schimbari relationale la locul de munca!

Balanta

Saptamana importanta in plan profesional, deoarece apar modificari salariale. Vei fi nevoit sa achiti facturi, taxe sau sa te implici in relatii cu institutii financiare. Recomandabil este sa verifici toate documentele cu care ai de-a face si sa te informezi corect si la timp cu privire la tot ce tine de bani si bunuri comune cu altii.

La serviciu esti in vizorul sefilor, fiind posibil sa participi la reuniuni socio-profesionale importante. Prudenta si masura, pentru ca exista riscul sa-ti pierzi reputatia sau locul din cadrul unui colectiv de lucru.

Scorpion

Colaborarile si relatia cu partenerul de viata se vor evidentia inca din primele zile ale saptamanii. Este nevoie sa asculti si sa tii cont de sugestiile si doleantele celorlalti, altfel exista riscul sa izbucneasca conflicte. Cumva la tine este hiba, in sensul ca esti nerabdator si cu greu iti intra cineva sau ceva in voie. Controleaza-ti reactiile si ai incredere ca lucrurile se desfasoara in favoarea ta.

Indreapta-ti atentia si spre cheltuileile comune cu altii, in speta achitarea datoriilor de orice fel. Finalul saptamanii iti aduce vesti din si despre strainatate.

Sagetator

Mult de lucru la serviciu, insa este vorba despre activitati de rutina destul de plictisitoare. Dozeaza-ti eforturile, intrucat sanatatea este vulnerabila si se pot evidentia afectiuni mai vechi sau mai noi.

Relatiile parteneriale sunt conflictuale in zilele de miercuri si joi, deci fii prudent, evita discutiile contradictorii si angrenarea in activitati care nu te privesc. Colegii te sustin prea putin, iar cu sefii nu se recomanda vreun contact. In paralel apar castiguri din activitati suplimentare sau cei dragi iti ofera bani, bunuri sau favoruri.

Capricorn

Interesante zile pentru relatiile sentimentale si cele cu copiii. Se intrezaresc activitati sociale, recreative cu cei dragi, chiar si implicarea in hobby-uri comune. Totusi, ai grija sa tii cont si de nevoile sau doleantele celorlalti. Ti se poate reprosa faptul ca faci totul numai pentru imbunatatirea imaginii tale publice sau pentru a obtine favoruri din partea unor persoane oficiale importante.

Sanatatea este vulnerabila, dar nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale, decat in cazuri ce nu suporta amanare.

Varsator

Prima parte a saptamanii este favorabila actiunilor domestice, astfel ca ar fi bine sa-ti programezi activitati necesare casei, impreuna cu membrii familiei. Sunt momente bune pentru infrumusetarea spatiului de locuit si pentru dialoguri pe teme patrimoniale.

Persoana iubita sau copiii te vor solicita sa le fii alaturi, fie intr-o chestiune personala delicata, fie in activitati distractive. Dozeaza-ti eforturile, astfel incat sa rezolvi totul corect, la timp si impacand pe toata lumea. Sanatatea este vulnerabila in a doua parte a saptamanii.

Pesti

Luni si marti ai multe drumuri de facut, pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. De asemenea, se vor evidentia intalniri si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.

Multi te vor provoca la discutii indiscrete, dorind, sub o masca binevoitoare, sa afle cat mai multe din viata ta personala si din planurile profesionale. Fii prudent si nu te lasa ademenit de vorbe si gesturi mieroase. Ai putea avea senzatia ca participi la un dialog al surzilor. Esti destul de solicitat si acasa de catre membrii familiei.

Berbec

Saptamana aduce un amalgam de situatii si discutii controversate greu de inteles si controlat. Cheltuielile se pot inteti, de aceea, fii prudent si evita excesele. Sunt sanse sa ti se mareasca veniturile, dar nu atat cat ai dori. Totusi, te poti descurca foarte bine cu ceea ce ai.

Persoanele din anturajul apropiat iti sunt alaturi, dar unele au interese ascunse si defavorabile tie. Foarte importanta este ziua de 16 mai, deoarece anunta schimbari parteneriale majore. Stabileste un plan de actiuni comune cu partenerul de viata, dar si cu cei de afaceri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop saptamanal, #horoscop mai, #horoscop 2018 , #Horoscop 2018