Horoscopul saptamanii 24-30 decembrie 2018

Luni, 24 Decembrie 2018, ora 11:45
7386 citiri
Horoscopul saptamanii 24-30 decembrie 2018

Capricorn

Iti sunt sustinute demersurile financiare ce vizeaza banii si bunurile altora. Recomandabil este sa-ti achiti toate datoriile, indiferent despre ce este vorba sau macar sa-ti verifici documentele bancare, chitantele, facturile si aspectele legate de mosteniri. Exista restrictii la bani, insa vor veni si vremuri mai bune. Gaseste un echilibru intre a da si a primi.

Cariera si imaginea ta in societate sunt bine aspectate, dispar animozitatile, fiind posibila o imbunatatire substantiala a pozitiei sociale. Gandirea si comunicarea primesc infuxuri astrale minunate. De aceea, este bine sa retii ideile aparute si in zilele urmatoare sa treci la fapte.

Relatiile cu prietenii sunt dinamice. Recomandabil ar fi sa nu pui baza pe informatiile primite decat dupa o profunda analiza.

Cu toate ca sunt momente de sarbatoare, toate tipurile de relatii sunt umbrite sau aproape inexistente. Singuratatea poate fi accentuata in aparenta, insa aminteste-ti ca cineva acolo sus te iubeste si vegheaza atent la bunul mers al destinului tau.

Varsator

Ultimele zile ale anului aduc mult dinamism in relatiile parteneriale. La serviciu este mult de lucru, insa vei dori sa-ti pui la punct toate activitatile pentru a pasi fara probleme in noul an. Minunata atitudine, insa de retinut ca sanatatea este vulnerabila.

Partenerul de viata iti poate reprosa unele chestiuni personale. Acum sunt indicate rabdarea, iertarea, acceptarea doleantelor si opiniilor celorlalti.

Dorinta de elevare sufleteasca va fi la cote inalte, poate unde sunt si sarbatorile specifice. Mentalul primeste raze astrale minunate, astfel ca vei vedea lucrurile mult mai clar.

Relatia cu strainatatea se imbunatateste, putandu-ti face planuri de calatorii sau de studii pe termen lung. Sunt posibile cadouri sau recompense deosebite de la autori necunoscuti.

Pe de alta parte, chestiunile legate de banii si bunurile altora iti vor oferi surprize placute. Pentru finalul saptamanii se anunta activitati culturale alaturi de cei dragi.

Pesti

Saptamana incepe cu petreceri sau mici reuniuni placute. Sanatatea este vulnerabila, fiind posibile probleme legate de sistemul cardio-vascular. Se recomanda doar remediile traditionale si evitarea, pe cat posibil, a consultatiilor si analizelor medicale.

In segmentul financiar, chestiunile legate de taxe, impozite, credite, relatii cu institutii financiare sau mosteniri se pot rezolva usor. Exista si varianta primirii unor recompense sau cadouri surpriza.

S-ar putea sa-ti vina in minte idei legate de investitii sau afaceri, dar vor ramane la stadiul de idei. Sustinerea astrala este de scurta durata, asa incat nu trebuie sa-ti faci mari sperante in acest sens. Trebuie gandit un plan de economii.

Pe 27 si 28 decembrie se anima sfera relatiilor parteneriale. Situatii placute, dar si imprevizibilul trebuie avut in vedere. Fiind sfarsitul anului, recomandabila ar fi o curatenie drastica la capitolul prieteni si parteneri de orice fel.

Berbec

Prima zi a saptamanii iti propune activitati gospodaresti. Nu prea ai chef, deoarece se pare ca indatoririle sociale te solicita mult. Acum la sfarsit de an nu prea esti multumit de pozitia ta sociala sau de imaginea pe care o au altii despre tine, insa totul este din vina ta. Recomandabil este sa ai incredere si rabdare, deoarece vor veni vremuri bune in acest sens.

Pe 25 si 26 decembrie se anunta petreceri, ca doar e Craciunul. Este si firesc sa dai curs invitatiilor sau tu sa te transformi in maestru de ceremonii.

Creativitatea este minunat sustinuta de astre, putand realiza lucruri deosebite. Anumite animozitati persista in relatiile sentimentale, dar sunt vechi. Relatiile parteneriale si proiectele primesc influxuri deosebite. Se rezolva usor divergentele, dialogurile sau negocierile pot lua turnuri fericite si toata lumea va fi multumita.

Este un moment excelent de a vedea lucrurile clar si de a renunta la cine sau ce nu este de folos.

Taur

Este o perioada foarte draga tie. Ai chef si spor sa te ocupi de treburile gospodaresti, sa ornezi casa cu podoabe de sezon sau sa aranjezi cadourile pentru cei dragi. Finantele nu iti prea permit mana libera la cheltuieli, insa, econom din fire, vei sti sa chibzuiesti fiecare banut pentru tot ce este necesar in aceste zile.

Relatiile familiale sunt incordate, emotiile la cote inalte, dar de vina este spiritul sarbatorilor. In a doua parte a saptamanii, petrecerile, amorurile si copiii devin subiectele principale.

Creativitatea iti va fi remarcata de toata lumea, tu reusind sa impodobesti bradul cu cele mai frumoase ornamente de sezon sau aranjand cele mai frumoase mese festive.

Vulnerabilitatea sufleteasca este in plina desfasurare, astfel incat ar trebui gasit un echilibru interior intre sufletul tau si ceea ce iti ofera ceilalti.

Si sanatatea este vulnerabila, de aceea, dozeaza-ti eforturile si selecteaza treburile prioritare.

Gemeni

Ultimele zile ale anului iti aduc multe drumuri scurte, intalniri si dialoguri cu neamurile, cu prietenii apropiati si nu in ultimul rand petreceri. Este o perioada favorabila lamuririi divergentelor si gandurilor bune, recomandabil fiind sa pasesti in noul an cu sufletul si constiinta curate.

Chiar daca ceilalti nu vor sa se impace cu tine sau tin mortis sa-ti creeze neplaceri in continuare, astrele iti ofera protectie si sprijin in toate.

Pe 27 si 28 decembrie, treburile gospodaresti revin in prim plan. Posibil sa fie nevoie de reparatii serioase. O verificare atenta a tot ce tine de casa ar fi indicata.

Pe de alta parte, dorinta de a-ti impodobi caminul cu ornamente de sezon va fi la ordinea zilei.

Dialoguri importante cu membrii familiei si trasarea unor planuri comune pe termen lung. Relatiile sentimentale se evidentiaza prin activitati recreative, flirt si declaratii spumoase, dar sincere.

Rac

Incepi saptamana cu mult elan, propunandu-ti sa rezolvi acum tot ce nu ai reusit peste an. Este o idee inteleapta, insa recomandabil este sa selectezi prioritatile si sa ai rabdare si cu tine si cu ceilalti. Vei vedea totul limpede si vei avea idei excelente.

Se intrezaresc aspecte financiare, legate de banii castigati din munca proprie. Poate fi vorba de un cadou de la serviciu, o prima, favoruri binevenite. Cheltuieste strictul necesar, iar un plan de economii trebuie avut in permanenta in vedere.

Relatiile familiale se imbunatatesc vizibil, putand pune la punct tot ce tine de casa, patrimoniu sau relatia cu parintii. Zilele de 27 si 28 decembrie aduc multe drumuri scurte la rude sau prieteni apropiati. Asadar, sunt posibile destul de multe invitatii la persoane dragi sufletului tau si va trebui sa le onorezi.

Discutii agreabile, ornate si cu divergente de opinii, dar tocmai acestea vor da farmec acestor zile.

Leu

Debordezi de energie intreaga saptamana. Ai aerul unui intelept ce impartaseste si celorlalti din cunosterea sa. Responsabilitatea cu care te vei ocupa de tot ce este in jur este binevenita si de folos. E adevarat ca starile de spirit fluctueaza mult, insa numai tu stii ce se petrece in sufletul tau.

Segmentul casei si familiei beneficiaza de sustinere discreta. S-ar putea ca unii membri ai familei sa te provoace la discutii nu prea placute, insa cu sarmul tau caracteristic vei reusi sa calmezi spiritele. Exista multe aspecte de lamurit in zona familiei, patrimoniului, spatiului locativ, insa acum este vremea petrecerilor si toate eforturile ar trebui indreptate in acest sens.

In ultimele zile ale anului se pare ca vei primi cadouri sau recompense deosebite. Poate fi vorba de obiecte de arta, carti speciale sau ceva bani. Tentatia de a cheltui mai mult decat iti poti permite va fi mare si paguboasa. Calatorii pe distante scurte la rude si prieteni apropiati.

Fecioara

Pentru aceasta saptamana, astrele iti recomanda evaluarea tuturor persoanelor si situatiilor din viata ta. De ceva vreme esti foarte ganditor, tacut, insa evident ca in taina iti croiesti planuri ce vor uimi pe multi. Iti vei putea pune planurile in aplicare inca din primele zile ale anului urmator.

Zilele de 25 si 26 decembrie sunt potrivite retragerii din forfota cotidiana, deoarece nivelul energetic vital este destul de slab. Indicat ar fi sa te ocupi doar de treburile usoare.

Sanatatea poate ridica ceva probleme pe segmentele sistemului cardio-vascular, astfel ca organismul are nevoie de odihna si remedii naturale.

Capitolul financiar este bine sustinut. Sunt posibile cadouri, poate o marire a veniturilor din munca proprie sau o rezolvare favorabila legata de un demers financiar. Cheful de cumparaturi este accentuat, pe motivul ca este vremea sarbatorilor, dar fii prudent. Ideile legate de investitii sau de implicare in afaceri pot fi frecvente si ar trebui notate. La un moment dat le vei aplica cu succes.

Balanta

Saptamana debuteaza alaturi de prieteni. Intalniri, dialoguri, sfaturi sau indemnuri toate vin intr-un carusel extraordinar in viata ta. Apar in preajma ta oameni deosebiti, cu rang inalt sau oameni cu experienta de viata ce iti vor atinge sufletul in chip minunat.

Chiar daca ajung la urechile tale lucruri mai putin placute, ar trebui avut in vedere faptul ca spiritul sarbatorilor incearca sa te ajute, oferindu-ti informatiile necesare bunului mers al destinului tau. Sunt zile bune pentru o autoanaliza si pentru trasarea noilor directii in urmatorul an.

Sanatate este vulnerabila in intervalul 27 - 29 decembrie. Sunt afectiuni ce mocnesc in umbra si in aceasta perioada pot crea probleme serioase. De evitat consultatiile, analizele medicale sau interventiile chirurgicale.

Comunicarea se imbunatateste mult, vei avea idei bune, dar ar fi bine sa nu spui tot ce gandesti sau ce planuri de viitor ti-ai propus.

Scorpion

Ultimele zile ale anului iti aduc evenimente sociale. S-ar putea sa fii convocat la o discutie serioasa de o persoana cu autoritate sau de un sef important de la locul de munca. Chiar daca este vacanta, pot aparea neplaceri in acest segment de viata si activitate, asa incat paza buna te fereste de multe.

Prudenta la calatorii! Daca esti nevoit sa pleci la drum, este bine sa verifici totul cu atentie in cele mai mici detalii.

Relatiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt tensionate. Pe 27 si 28 decembrie esti inconjurat de prieteni si de oameni deosebiti. Sunt posibile si controverse sau mici rasturnari de plan, dar toate sunt favorabile, astfel incat grijile sunt excluse in aceasta perioada.

Apar imbunatatiri si la capitolul sanatate, insa segmentele capului raman vulnerabile. Pe de alta parte, va aparea dorinta de retragere in sine si de meditatie tainica. Astrele incep sa-ti trimita ganduri bune, vorbe de duh si coerenta in prezentarea faptelor. Acestea vor aduce multa liniste si pace in sufletul tau.

Sagetator

Dorinta de rafinare sufleteasca iti deschide ultima saptamana a anului. Frumos este ca astrele iti faciliteaza accesul la planurile spirituale ale existentei, asa incat bine este sa profiti de acest lucru.

Prietenii revin in atente, relatiile cu acestia se imbunatatesc, iar sfaturile, indemnurile sau informatiile pretioase vor fi la ordinea zilei. Sigur ca exista si varianta aparitiei invidiilor sau sacaielilor din partea celorlalti, dar cu prudenta, discernamant si fiind foarte transant vei indeparta din jur tot ce nu iti prieste.

Mantia divina te protejeaza in chip minunat si misterios, insa dusmanii ascunsi sunt activi.

Sanatatea este vulnerabila, deci se recomanda odihna si dieta.

Intervalul cuprins intre 27 - 29 decembrie este plin de evenimente sociale. Te poti intalni cu oameni cu rang inalt, sefi sau cu oameni de o inalta tinuta morala. Sunt posibile ceva neplaceri legate de pozitia lor sociala sau de imaginea pe care o au ceilalti despre tine, insa sunt doar exagerari de moment.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#horoscop saptamanal, #horoscop decembrie, #horoscop 2018 , #Horoscop 2018