Horoscopul saptamanii 5-11 februarie 2018

Luni, 05 Februarie 2018, ora 07:22
13763 citiri
Horoscopul saptamanii 5-11 februarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Intampini dificultati in relatia cu o femeie. Trebuie sa iei lucrurile pas cu pas si sa rezolvi fiecare problema oricat de mica ar parea acum. Se anunta intalniri care te vor pune in legatura cu cineva din trecut, poate chiar din copilarie. Fa un bilant al oportunitatilor ratate. In acest fel, o sa iti faci curaj sa nu le mai refuzi pe cele care urmeaza.

Pesti

Oferi si primesti, la randul tau, sprijin in ceva important pentru tine. Ai in preajma ta un om pe care il respingi, dar care mereu te ajuta. Poate ar trebui sa iti schimbi atitudinea. Va fi o saptamana buna pentru schimbarile din casa.

Berbec

Experimentezi ceva legat de o dragoste anterioara sau de un prieten cu care nu ai mai pastrat legatura. Vei fi destul de nostalgic, dar te vor si incanta anumite amintiri. Experienta va fi diferita pentru toti cei implicati, dar foarte profunda. Te vor interesa aspecte legate de o locuinta, poate chiar va fi vorba despre o achizitie.

Taur

Incepi sa prinzi curaj pentru ceva nou in viata ta. Este ceva ce ai ocolit pana acum, dar pentru care a venit vremea. Pregateste-te de oaspeti, pentru ca se anunta cateva rude sau prieteni in vizita. Nu te grabi sa reactionezi imediat la noutatile pe care le afli.

Gemeni

Vestile bune ale saptamanii au legatura cu situatia financiara. Primesti niste bani care ti se cuvin si pe care i-ai asteptat destul de mult. Te vei putea rasfata, dar vei pune si ceva deoparte pentru vacanta pe care o planuiesti de pe acum. Din punct de vedere emotional vor fi cateva zile pline de aventuri.

Rac

Va fi o saptamana obositoare, pentru ca ai foarte multe intalniri stabilite atat pe plan personal, cat si profesional. Vei pune bazele unor proiecte care vor incepe in scurt timp. Ceva de la locul de munca se va dezvolta in avantajul tau, profita de sansele care apar la orizont.

Leu

Esti foarte optimist si plin de speranta. Vei avea niste intalniri in care se va discuta foarte mult despre niste aspecte financiare. O persoana mai tanara iti va oferi emotii in aceasta perioada. O sa fii mai generos ca de obicei si renunti la ceva de dragul cuiva. Cineva va fi impresionat de ce o sa faci.

Fecioara

Un om pe care l-ai cunoscut de putina vreme reuseste sa ajunga repede la inima ta si o sa va intelegeti foarte bine. Nu te gandi la ceva amoros, ci la o relatie de prietenie care se va intinde pe ani multi de acum inainte. Fii deschis cu privire la propunerile cuiva cu referire la afaceri, pentru ca unele idei sunt foarte bune.

Balanta

Se schimba ceva in veniturile tale si esti incantat. La inceput te blochezi, pentru ca nu esti sigur ce investitie sa alegi. Important este sa nu te grabesti si sa analizezi totul la rece. Primesti o oferta care te va surprinde. Nu te pripi nici cu deciziile legate de dragoste.

Scorpion

Multa spontaneitate in viata ta. Iei decizii pe moment si chiar pleci la drum fara sa stai prea mult pe ganduri. Te lasi purtat de val. Simti nevoia de adrenalina, aventura, distractie si accepti provocari de care de obicei te fereai.

Sagetator

Ai tendinta de a-ti impune punctul de vedere, dar daca stai si asculti, ai putea fi uimit de propunerile cuiva. Ba chiar o sa gasesti solutii la niste probleme mai vechi. Faci echipa buna cu cineva nou de la locul de munca.

Capricorn

Se apropie momentul in care trebuie sa iei o decizie care iti va putea schimba radical viata. Iti vei lua un angajament care nu mai poate fi amanat. Pe plan personal, vei savura ceva special. Simti ceva deosebit si te incanta postura in care te afli.

Citeste si Horoscopul lunii februarie si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#horoscop februarie, #horoscop 2018 , #Horoscop 2018