Horoscopul saptamanii 6 - 12 august 2018

Luni, 06 August 2018, ora 08:48
8301 citiri
Horoscopul saptamanii 6 - 12 august 2018

Leu

In prima parte a saptamanii esti preocupat de prieteni. S-ar putea ca unele relatii sa se sfarseasca, dar se face loc pentru altele noi. Evita discutiile contradictorii, fii mai rezervat si primeste cu inima deschisa sfaturile sau indemnurile celorlati.

Unele informatii pot fi alarmante, dar beneficiezi de suficienta sustinere astrala pentru a rezolva orice problema. Intervalul 8 - 12 august este delicat pentru sanatate. Nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale.

Pe de alta parte, exista persoane in anturajul tau care nu prea te privesc cu ochi buni. Indicat ar fi sa-ti reevaluezi atitudinea fata de tot ce te inconjoara, dar mai ales fata de tine insuti. Frecventeaza cursuri de dezvoltare personala, relationala sau de comunicare. Se pare ca iti surade norocul la cadouri si recompense.

La finalul saptamanii te vei simti excelent, reusind sa-i bucuri pe ceilalti cu prezenta ta.

Fecioara

Toate eforturile tale se indreapta in aceasta saptamana catre sufletul tau. Se pare ca este o perioada buna de a-ti croi noi planuri de viitor, de a face curatenie in toate tipurile de relatii, dar mai ales de a te gandi pe indelete la ce iti doresti cu adevarat.

Profita de indemnurile astrelor de a-ti reconfigura drumul vietii. In zilele de 8 si 9 august, cariera si relatiile cu sefii sunt destul de rascolite. Relatiile colegiale sunt conflictuale. Fii prudent, nu iti divulga intentiile si bazeaza-te doar pe fortele tale.

Prietenii si protectorii te pot sfatui de bine. Exista multa confuzie si iluzie in acest segment de viata.

In ultimele zile, dorinta de retragere din cotidian va fi la cote inalte. Plimba-te in aer liber, lasa grijile deoparte si odihneste-te mai mult.

Balanta

In primele zile ale saptamanii se va face remarcata la tine dorinta de rafinare sufleteasca. Vizionarea pieselor de teatru, ascultarea concertelor de muzica, lecturarea unei carti deosebite sau participarea la seminarii cu teme spirituale iti pot fi de mare folos. Te poti gandi la calatorii in strainatate sau la studii pe termen lung.

Zilele de miercuri si joi iti aduc in atentie cariera si imaginea ta in ochii celorlalti. Sunt posibile discutii aprinse cu un sef. Nemultumirile existente in cariera te vor duce la ideea de a-ti schimba domeniul profesional.

In relatii se pare ca oscilezi intre prieteni si persoana iubita. Acest balans te poate obosi destul de mult si iti poate strica relatii bune. Majoritatea prietenilor actuali nu iti sunt de bun augur si bine ar fi sa te pregatesti pentru altii noi, mult mai folositori tie in aceasta etapa de viata.

La finalul saptamanii se intrezaresc agape alaturi de cei dragi.

Scorpion

Debutul saptamanii iti aduce in atentie taxele, impozitele, relatiile cu institutiile financiare sau chestiuni legate de mosteniri.

In functie de caz, poti intampina dificultati in semnarea unor documente sau poti descoperi ceva nereguli. Sunt aspecte pasagere ce se pot rezolva cu prudenta si discernamant.

Pe 8 si 9 august, relatiile cu strainatatea sunt in prim-plan. Sunt vizate calatoriile sau studiile pe termen lung. Bine ar fi sa retii si sa aplici sfaturile si indemnurile primite de la prieteni, mai ales de la femei.

Spre sfarsitul saptamanii, astrele iti trimit provocari in zona carierei si a imaginii in ochii celorlalti. Exista multa forfota in domeniul profesional, conflicte, dar si posibilitati de avansare sociala. Sunt posibile invitatii la evenimente sociale deosebite ce vor avea repercusiuni asupra vietii tale pentru multi ani de acum incolo.

Sagetator

Relatiile parteneriale si colaborarile iti deschid saptamana. Sunt momente bune de a rezolva diverse animozitati cu partenerul de viata sau de a rediscuta etapele unui proiect.

Zilele de miercuri si joi iti aduc in atentie chestiunile financiare ce vizeaza banii si bunurile altora. Este vorba despre taxe, impozite, datorii de orice fel, dar si aspecte legate de partaje sau mosteniri. Exista persoane in jurul tau care te sfatuiesc la capitolul bani si vegheaza atent asupra finantelor tale.

Este posibila imbunatatirea pozitiei sociale. Spre sfarsitul saptamanii, astrele te sfatuiesc sa te ocupi de relatiile cu strainatatea sau de studiile pe termen lung. Poti calatori in interes de serviciu sau de agrement. S-ar putea ca unele calatorii sa fie suspendate. Bine ar fi sa ai in vedere si activitatile culturale.

Capricorn

Activitatile de la locul de munca iti deschid saptamana. Sanatatea fluctueaza destul de mult. Evita conflictele cu ceilalti si ocupa-te doar de activitatile de rutina.

Zilele de miercuri si joi sunt interesante la capitolul relatii parteneriale si colaborari. Sunt posibile discutii contradictorii. Tempereaza-ti dorinta de a te alatura altora in colaborari sau proiecte pe care nu le cunosti foarte bine.

Se pare ca in preajma ta este un partener important ce iti poate ghida pasii intr-un proiect de lunga durata.

Fii prudent la capitolul financiar! Sunt restrictii si intarzieri legate de plata salariilor sau a altor drepturi. Verifica-ti in permanenta situatia bugetului de venituri si cheltuieli.

Discordia salasluieste in sectorul banilor si bunurilor de la altii, astfel incat prudenta si discernamantul te pot scapa de neplaceri.

Varsator

Tu incepi saptamana cu chef de distractii si aventuri. Cu toate ca in sufletul tau exista nemultumiri legate de propria-ti persoana sau de propriul drum in viata, reusesti sa te detasezi pentru cateva momente.

Relatia cu persoana iubita poate cunoaste neplaceri, dar sunt momente pasagere.

Zilele de miercuri si joi iti aduc multa forfota in sfera muncii. Relatiile colegiale sunt dinamice si inconjurate de neprevazut. Exista varianta sa te gandesti la schimbarea domeniului profesional, orientandu-te catre domenii avangardiste.

Sanatatea este vulnerabila. Foloseste doar remedii naturiste si odihneste-te mai mult.

Spre sfarsitul saptamanii, astrele iti trimit raze in sectorul relatiilor parteneriale si al proiectelor. Sunt posibile situatii conflictuale, reprosuri din partea partenerului de viata sau reevaluari de pozitie intr-o colaborare.

Pesti

Activitatile gospodaresti dau startul acestei saptamani. Poti face cu succes curatenii generale, reparatii curente.

Nostalgia copilariei te va cuprinde pe neasteptate. Recomandabil este sa-i aduni pe cei dragi la o sueta pentru a depana amintiri. Relatiile cu membrii familiei sunt destul de fluctuante, dar se poate cadea la pace pe orice subiect.

Pe de alta parte, sunt posibile oferte de colaborare profesionala noi si foarte bune.

Fii foarte atent la sanatate si la locul de munca! Relatiile colegiale sunt tensionate. Nu iti este pe plac ce se petrece in sfera muncii, dar ai rabdare si nu raspunde la provocari. Bazeaza-te doar pe tine insuti!

Sanatatea este vulnerabila. Evita, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe toata durata saptamanii. In ultimele zile ale intervalului analizat, plimba-te in aer liber, detaseaza-te de tot ce te inconjoara si odihneste-te mult.

Berbec

La inceputul saptamanii esti mai mult pe drumuri. Intalnirile si dialogurile cu neamurile si prietenii apropiati pot fi frecvente. Ai putea afla vesti neplacute legate de cineva drag, dar nu lua de bun chiar tot ce auzi.

Altii se pot ocupa de studii pe termen scurt. Zilele de 8 si 9 august sunt propice activitatilor gospodaresti. Relatiile cu membrii familiei sunt destul de controversate. O ruda iti poate oferi sfaturi pretioase vizavi de drumul tau in viata.

Creativitatea este la cote inalte. Ocupa-te de domeniile dragi sufletului tau. Fii atent la relatia cu persoana iubita si in functie de caz si la copii! Spre finalul saptamanii organizeaza o petrecere pentru cei dragi. De retinut ca relatiile cu prietenii si protectorii se afla intr-un con de umbra.

Taur

Capitolul financiar este prioritar pentru tine la inceputul acestei saptamani. Poti primi cadouri, recompense sau vesti legate de salariul de la un loc de munca. Totusi, in domeniul profesional exista restrictii, asa incat fii atent la cheltuirea banilor. Relatiile cu sefii sunt tensionate, in schimb colegii iti sunt alaturi.

Pe de alta parte, veselia te insoteste in permanenta, reusind sa depasesti toate problemele vietii cotidiene.

Zilele de 8 si 9 august le poti dedica studiului. Ori te inscrii la cursuri, ori finalizezi unul deja inceput.

O discutie de taina cu o ruda apropiata te poate pune pe ganduri. S-ar putea sa fii nevoit sa faci mai multe drumuri pentru cineva drag. In ultimele zile ale saptamanii, astrele te indeamna sa te ocupi de casa si familie. Curateniile generale, reparatiile curente sau planurile de achizitionare a unei locuinte noi sunt bine sustinute.

Gemeni

Primele zile ale saptamanii iti aduc multa energie si dorinta de a te implica in toate aspectele vietii. Vizitele la saloanele de intretinere corporala sau cursurile de dezvoltare personala ti-ar fi de mare folos.

Pe 8 si 9 august apar chestiuni financiare. Poti primi cadouri si recompense marunte, dar de folos.

Relatiile cu strainatatea se afla intr-un con de umbra. Calatoriile in afara granitelor tarii se pot amana pentru o alta perioada mai buna. In a doua parte a saptamanii, se intrezaresc intalniri si dialoguri interesante cu persoanele din anturajul apropiat.

Mentalul cotidian este la cote inalte, ai idei bune, iar ceilalti vor fi fascinati de vorbele tale. Totusi, fii prudent si nu iti divulga planurile de viitor.

S-ar putea sa calatoresti pe distante scurte. O excursie in natura alaturi de cei dragi ar fi foarte potrivita starii tale de moment.

Rac

La inceputul saptamanii nu prea te faci remarcat in anturaj. Dorinta de interiorizare este la cote inalte si bine ar fi sa ii dai curs. Personalitatea ta are o doza mare de mister, fapt ce va fi observat de cei din jur. Recomandabil este sa fii prudent cu starile tale, deoarece te poti amagi foarte usor. Sfaturile unui psiholog sau specialist in dezvoltare personala ar fi binevenite.

Poti cunoaste oameni noi, interesanti, ce iti vor ramane alaturi multa vreme. Capitolul financiar este foarte dinamic. Rasturnarile de situatie pot fi frecvente, asa incat fii prudent la cheltuieli. Discordia iti pandeste din umbra acest segment de viata si iti poate crea neplaceri oricand.

La finalul saptamanii verifica pe indelete situatia bugetului de venituri si cheltuieli. Energia vitala este scazuta. Plimba-te in aer liber si odihneste-te mai mult.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#horoscop saptamanal, #Horoscop august, #horoscop 2018 , #Horoscop 2018