Horoscop 2019

Marti, 01 Ianuarie 2019, ora 00:00
1310 citiri
Horoscop 2019

Berbec

Un an foarte important pentru tine, fiind o granita clara intre trecut si viitor. Planeta Uranus care ti-a fost alaturi din 2011 incoace, te lasa in pace din 6 Martie. Insa, pana atunci, mai este nevoie de retusuri finale referitoare la personalitatea ta, la felul in care relationezi cu ceilalti si la felul in care te raportezi la tot ce este in jurul tau. Energia vitala va fi foarte mare, existand riscul sa strici relatii si situatii bune sau sa te implici in actiuni total nepotrivite tie.

In perioada 01 Ianuarie - 15 Februarie in Semnul tau zodiacal intra si focosul Marte, impulsionandu-te sa te aventurezi in toate partile. Vei demonstra multa agitatie, agresivitate, graba, dorinte patimase care nu au nicio legatura cu nevoile tale reale.

Sanatatea este vulnerabila in mod special pana pe 6 Martie. Ingrijeste-te corespunzator, odihneste-te suficient si alterneaza regulat orele de munca cu cele de odihna.

Eclipsele din acest an iti aduc influxuri deosebite in segmentul carierei profesionale, al imaginii publice, in segmenul domestic si in relatiile sentimentale. Astfel se inchid si se deschid culoare de actiune si relationare.

Prima eclipsa se produce pe 6 Ianuarie in Semnul Capricornului, fiind o eclipsa partiala de Soare ce iti va activa segmentul profesional. Se deschide o etapa importanta, in care vei fi nevoit sa lucrezi cumva in umbra unor personaje puternice, celebre in mediul in care activezi, fiind un moment ce va declansa schimbari majore si cu efecte pe termen lung. Ceva din etapa deschisa la acest moment se va modifica sau finaliza pe 17 Iulie, cand va avea loc o alta eclipsa partiala de Luna tot in Capricorn. Se recomanda prudenta in relatiile cu femeile din segmentul profesional, deoarece pot avea loc discutii aprinse si surprize deosebite. La finalul anului, pe 26 Decembrie se produce a treia eclipsa in Capricorn, respectiv o eclipsa inelara de Soare, ce va marca un inceput, probabil chiar reorietarea profesionala spre un alt loc de munca sau spre un alt domeniu de activitate.

Pentru segmentul domestic, foarte activa este perioada 17 Mai - 12 August. Discutii aprinse cu membrii familiei, cu neamurile in general, treburi gospodaresti de anvergura, rezolvarea unor chestiuni patrimoniale sau aspecte legate de afacerile familiei. De retinut ce se discuta sau ce se petrece in perioada 01 - 05 Iulie, deoarece se construieste o eclipsa totala de Soare in Semnul Racului. Se deschide o noua etapa familiala si domestica cu efecte pe termen lung. Vanzari-cumparari de bunuri patrimoniale, posibil chiar sa-ti schimbi resedinta, iar relatiile cu neamurile vor cunoaste turnuri deosebite.

Relatiile sentimentale, asta insemnand relatia cu persoana iubita si relatiile cu copiii, se vor reconfigura incepand cub 21 Ianuarie, cand se formeaza o eclipsa totala de Luna in Semnul Leului. Se inchide o etapa sentimentala in mod special prin felul in care te vei raporta, de la acest moment incolo, la tot ce tine de iubire si implicatiile ei. Sunt posibile neplaceri, suferinte scoase la iveala, dar energia momentului iti va lamuri si alina toate nemultumirile sufletesti, daca permiti acest lucru. Urcusuri si coborasuri in plan sentimental pana pe 29 August.

Din 6 Martie se activeaza foarte mult segmentul financiar, deoarece Uranus, planeta care te-a insotit in ultimii ani se va muta in Semnul Taurului. Se deschid culoare cu totul si cu totul deosebite vreme de multi ani de acum incolo, mai ales la sectiunea venituri obtinute din munca proprie. Cum in plan profesional se vor contura schimbari majore, acestea vor atrage dupa sine si schimbari salariale, castiguri mari, suprinzatoare, dar si surprize de proportii.

Calatoriile, relatiile cu strainatatea si studiile sunt active pana la inceputul lunii Decembrie. Relatiile stabilite pe parcursul acestui an, calatoriile intreprinse si formele de instruire personala si profesionala iti vor atrage atentia, iar cele abordate in 2019 iti vor aduce beneficii importante pe tot restul vietii.

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2019: invata sa fii rabdator; controleaza-ti reactiile; selecteaza prioritatile; accepta sprijinul celorlalti; fii deschis la schimbari constructive; ingrijeste-te pe indelete; fii alaturi de membrii familiei si ocupa-te de mediul domestic; canalizeaza-ti energia spre un hobby sau spre practicarea unui sport; cariera profesionala si imaginea publica au nevoie de revigorare si depinde numai de tine sa accentuezi aspectele favorabile, sa elimini pe cele mai putin favorabile si sa-ti construiesti o imagine de sine autentica. Ai sanse mari de a face un salt evolutiv de exceptie.

Cugetarea anului 2019 pentru Berbeci: "Fii iscusit la manie. Fa astfel ca judecata rece sa previna pornirile grosolane - pentru cel intelept, nu e greu." - B. G. y Morales

Taur

Un an de mare anvergura pentru tine, deoarece din aceasta Primavara, respectiv din 6 Martie, in Semnul tau zodiacal se instaleaza planeta Uranus, pentru multi ani de acum incolo. Personalitatea ta se va remarca in mod deosebit in peisajul cotidian. La nivelul structurii tale interioare va incepe un amplu proces de reconstructie, astfel ca toate dorintele si planurile iti vor fi complet altele spre finele acestui an.

In perioada 1 Ianuarie - 15 Februarie se vor accentua problemele de sanatate. Sunt cele cunoscute deja, dar acum este vorba despre o tusa finala, iar aceasta poate fi una neobisnuita.

Intervalul 1 Martie - 1 Aprilie iti aduce multa energie, astfel ca este posibil sa te simti coplesit, bulversat, cu o dorinta de nestavilit de a muta muntii din loc. Intelept este sa-i lasi la locul lor si tu, din cand in cand, sa faci o plimbare la propriu, pe orice munte din apropiere.

Cum sanatatea este strans legata de munca, de eforturile mentale si fizice, inclusiv domeniul profesional si relatiile colegiale vor fi rascolite. Tendinta de a te implica in tot soiul de activitati va fi accentuata pe tot parcursul anului, iar selectarea acestora va parea dificila. Energia vitala iti va creste foarte mult din 6 Martie, existand riscul sa-ti dispersezi eforturile in inutilitati.

Cele cinci eclipse din acest an iti ofera efecte in segmentul relatiilor cu strainatatea, in plan familial si domestic si in relatiile cu anturajul apropiat. De asemenea se vor evidentia calatoriile, studiile, abordarea unor noi filozofii de viata.

Pe 6 Ianuarie se formeaza eclipsa partiala de Soare in Semnul Capricornului, deschizandu-ti culoare noi si favorabile in planul relatiilor cu strainatatea. Se vor accentua colaborarile cu parteneri de straini, calatoriile in strainatate, studiile pe termen lung, cele universitare, cele in strainatate sau departe de casa. Ceea ce se declanseaza la acest moment va cunoaste reconfigurari sau finaluri, dupa caz, pe 17 Iulie, cand se va forma o alta eclipsa partiala de Luna tot in Capricorn. Spre finele anului, respectiv pe 26 Decembrie se incheie o secventa importanta, dar se deschide o alta, cu ajutorul influxurilor primite de la a treia eclipsa inelara de Soare formata tot in Capricorn. In urma evenimentelor de peste an iti vei schimba radical sistemul valorilor morale si spirituale, imbratisand alte viziuni asupra vietii.

Segmentul domestic si relatiile cu membrii familiei, relatiile cu neamurile se vor evidentia de-a lungul lunii Ianuarie, mai ales in intervalul 19 - 23, cand se va forma eclipsa totala de Luna in Semnul Leului. Este vorba despre finalul unor episoade personale, care au inceput si s-au desfasurat pe parcursul anilor anteriori, iar acum este o tusa finala. Sunt posibile aspecte domestice de genul schimbarea locuintei, vanzari-achizitionari de bunuri patrimoniale, discutii aprinse cu neamurile, mai ales in perioada 2 Iulie - 20 August, descoperirea unor secrete de familie care cumva iti afecteaza statutul socio-profesional sau buna desfasurare a muncii de la serviciu.

In relatiile cu anturajul apropiat se produc schimbari, pentru ca nu vei mai rezona cu persoanele cunoscute demult. Cum personalitatea ta se reconstruieste din temelii, vei avea nevoie de alti prieteni, de alte cunostinte, de oameni de la care ai ce sa inveti si sa aplici cu succes in viata ta. Pe 2 Iulie se va construi o eclipsa totala de Soare in Semnul Racului, moment ce va marca debutul unei etape noi si deosebite in aceste relatii. Unii se departeaza de tine, altii se apropie, fie ca este vorba despre rude, fie ca este vorba despre prieteni sau simple cunostinte.

Foarte importante vor fi de-a lungul intregului an calatoriile si studiile de orice fel si planurile in acest sens pe termen lung. Se va evidentia dorinta si putinta de a invata, de a studia, de a te documenta, de a aborda discipline la care nici nu te-ai fi gandit vreodata. Astfel te vei implica in studii deosebite care te vor influenta pe termen lung si te vor ajuta sa faci salturi evolutive importante.

Segmentul financiar se reconfigureaza in mod special sectiunea bani, bunuri comune cu altii, chestiunile referitoare la mosteniri, partaje personale sau profesionale. Se vor deschide alte variante de castig din colaborari, insa evita acumularea datoriilor.

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2019: fii deschis la schimbari, ele se vor produce - vrei, nu vrei, insa cu cat vii tu mai repede in intampinarea lor, cu atat mai bine pentru tine; renunta la conservatorism si la fixismele invechite; ia-ti minivacante regulate si stai cat mai mult in natura, departe de forfota cotidiana; fii alaturi de persoanele din anturajul apropiat si implica-te serios in aceste relatii, deoarece iti vor folosi pe termen lung; largeste-ti orizontul cunoasterii prin studii si prin dialoguri cu oameni deosebiti, prin participarea la seminarii, conferinte pe teme spirituale si filozofice.

Cugetarea anului 2019 pentru Tauri: "Oamenii nu vor accepta si nu-si vor indeplini fara constrangere sarcinile indreptate spre binele lor." - G. Washington

Gemeni

Un an interesant, important si incitant pentru natura ta extrovertita, deoarece energia contextului astral de pe parcursul sau te va predispune la interiorizare si la a te privi pe tine insuti in profunzimi.

Pana pe 6 Martie 2019, vreme de multi ani, segmentul reatiilor cu prietenii, cu sustinatorii si cu protectorii din segmentul socio-profesional a fost foarte activat, datorita prezentei planetei Uranus in acest segment, respectiv in Semnul Berbecului. Dupa aceasta data vor ramane in preajma ta, oameni valorosi, situatii comune cu aceste persoane care te-au sprijinit si te-au implicat in proiecte deosebite cu efecte pe termen lung. Totusi, pana pe 6 Martie mai sunt posibile rasturnari de situatie, destul de bulversante.

Uranus se va muta in Semnul Taurului, pentru multi ani de acum incolo, dinamizandu-ti segmentul sanatatii, al relatiilor profesionale, dar si cel al dusmanilor ascunsi. Partea foarte buna a acestui tranzit consta in faptul ca influxurile uraniene iti vor accentua simturile extrasenzoriale, mai ales intuitia. Se vor evidentia visele si viziunile premonitorii, starile meditative, dorinta de elevare spirituala si de rafinare sufleteasca.

Sanatatea intregului organism va fi rascolita, insa este posibil sa se evidentieze afectiuni ale segmentelor gatului si secundar afectiuni ale sistemului uro-gential. Este foarte important, pe termen lung, sa te ingrijesti cu ajutorul specialistilor in sanatate.

Pentru segmentul profesional, relatiile de munca vor intra intr-un con de umbra. Incep sa se traseze in culise, diverse conflicte, care vor mocni si din cand, in cand, vor iesi la iveala in chip nebanuit.

Energia eclipselor din acest an vor influenta segmentul financiar si relatiile cu anturajul apropiat.

Pe 6 Ianuarie se formeaza in Semnul Capricornului prima eclipsa din acest an, fiind vorba despre o eclipsa partiala de Soare, ce va dinamiza segmentul financiar. Este vorba despre schimbarea surselor de venit din colaborari, despre acumularea si administrarea banilor, bunurilor comune cu altii. De asemenea vor intra in discutie mostenirile si partajele personale si profesionale. Practic se deschide o etapa de castig sau de reorganizare a bugetului si bunurilor, etapa care se va reconfigura sau ceva din ea se va epuiza in intervalul 19 - 22 Iulie, cand se va forma o alta eclipsa partiala de Luna, tot in Semnul Capricornului. Exista insa detalii pe care nu le vei putea sesiza, decat partial spre finalul anului, cand se va forma a treia eclipsa in Semnul Capricornului, fiind vorba atunci despre o eclipsa totala de Soare.

Sectiunea venituri obtinute din munca proprie va cunoaste modificari in sensul ca va debuta o noua etapa in preajma datei de 2 Iulie, cand se va forma o eclipsa totala de Soare in Semnul Racului. Reconfigurarile de la locul de munca vor atrage schimbari salariale, fiind posibil chiar sa apara oferte noi de munca sau sa te reorietenzi profesional. Dialoguri importante in acest sens cu sefii si autoritatile pot avea loc in intervalul 11 Februarie - 17 Aprile, deci retine cele discutate sau petrecute in acest interval.

Pe 21 Ianuarie se va construi o eclipsa totala de Luna in Semnul Leului, evidentiind relatiile cu anturajul apropiat. Unii se vor indeparta de tine, facandu-se loc pentru altii de o mai buna calitate.

De asemenea vor intra in discutie, pe parcursul acestui an, calatoriile si studiile. Imbogatirea bagajului educational iti va aduce beneficii pe termen lung, indiferent ca abordezi calatorii turistice, profesionale sau ca abordezi studii pentru un hobby sau studii necesare obtinerii si dezvoltarii unor competente profesionale noi.

Relatiile parteneriale reprezinta o tema importanta pana la inceputul lunii Decembrie. Relatiile vechi fundamentate pe baze solide, autentice se vor reconfigura in mod benefic. Relatiile care s-au dovedit nefavorabile sau care nu mai au ce experiente sa-ti ofere se vor destrama rapid si fara urmari. Sunt posibile deopotriva separarea, divortul de un partener de viata sau desprinderea dintr-o colaborare, insa la fel de posibile sunt logodna, casatoria, implicarea in colaborari noi.

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2019: ocupa-te in mod special de tine pe tot parcursul acestui an si, la nevoie, apeleaza la sprijinul specialistilor in sanatate, inclusiv terapiile neconventionale iti vor fi de mare folos pe termen lung; selecteaza oamenii alaturi de care mai investesti in continuare emotii, afectivitate, respect, responsabilitate, energie in activitati comune; divorteaza sau casatoreste-te in functie de logica situatiei in care te afli si asuma-ti tot ce deriva din aceste situatii; orienteaza-ti eforturile spre abordarea domeniilor de granita; fii deschis la schimbari; controleaza-ti starile de spirit.

Cugetarea anului 2019 pentru Gemeni: "Mediocritatea duce o lupta groaznica si neincetata cu cei care sunt mai presus de ea." - H. de Balzac

Rac

Anul 2019 este foarte important pentru relatia ta cu socialul, cu lumea inconjuratoare. Provocarea majora consta in a alege sa-ti manifesti sensibilitatea, plangandu-te de toate sau a-ti aduna fortele si a le orienta, rapid, spre actiuni personale constructive, fara resentimente, dizolvand amintirile si detasandu-te de neplaceri. Starile tale de spirit vor fluctua mult, insa iti va placea sa te scalzi in oceanul emotiilor, alunecand totodata si spre taramuri fanteziste.

In primele doua luni ale anului se va evidentia in mod special, pentru ultima data, segmentul profesional si tot ce este legat de locul de munca. Planeta Uranus te-a ajutat vreme de sapte ani sa-ti remodelezi mentalitatea fata de munca si implicatiile ei, dar mai ales te-a propulsat pe o alta linie directoare fata de sefi, autoritati si relatii cu acestia. Incepand cu 1 Ianuarie si pana pe 6 Martie cand Uranus va parasi Semnul Berbecului se vor trasa ultimele retusuri in plan profesonal, astfel ca mai sunt posibile surprize de proportii. Iti pot fi retrase responsabilitati sau functii importante avute pana acum, insa poti primi unele total neasteptate si cu efecte pe termen lung. Influentele uraniene din Berbec coroborate de prezenta lui Jupiter in Sagetator din segmentul locului de munca si al ambientului profesional duc - vrei, nu vrei, la schimbari inevitabile, spectaculoase si definitive.

Din 6 Martie, planeta Uranus se va muta in Semnul Taurului, influentandu-ti, vreme de multi ani de acum incolo, relatiile cu prietenii, cu protectorii si cu sustinatorii din planul socio-profesional. Se deschid culoare noi de relationare cu oameni deosebiti, valorosi, progresisti orientati spre viitor. De asemenea vor intra in discutie implicarea in asociatii, grupuri, organizatii cu scopuri umanitare sau cu scopuri de studiu si documentare pentru discipline de granita.

Sanatatea este vulnerabila pe tot parcursul anului. Activitatea intensa din campul muncii te va obosi foarte mult si va fi dificil sa te opresti odata ce te-ai implicat in diverse activitati profesionale. Posibile consultatii, analize medicale de anvergura, dar si interventii chirurgicale sau planuri in acest sens.

Eclipsele din acest an isi vor face simtite influentele in relatiile cu ceilalti, in relatiile parteneriale si in segmentul financiar.

Prima eclipsa din acest an, o eclipsa partiala de Soare, are loc pe 6 Ianuarie in Semnul Capricornului, oferindu-ti efecte foarte clare in relatiile parteneriale, respectiv in relatia cu partenerul de viata si in relatiile de colaborare sau de afaceri. Se deschide un culoar de relationare, care va cunoaste un varf pe 17 Iulie, cand se formeaza o alta eclipsa partiala de Luna tot in Capricorn si se va reconfigura sau se va finaliza partial, in luna Decembrie, pe 26, cand se formeaza ultima eclipsa din acest an, respectiv o eclipsa inelara de Soare tot in Capricorn. Cele trei momente de peste an marcate de aceste eclipse iti vor arata multe si marunte despre ceilalti, in speta despre partenerul de viata sau despre colaboratori si afaceri. Urcusuri si coborasuri, finaluri si inceputuri. Deopotriva sunt posibile separarea, divortul, logodna, casatoria.

Pe 21 Ianuarie se construieste o eclipsa totala de Luna in Semnul Leului, moment ce va evidentia segmentul financiar, mai ales sectiunea venituri obtinute din munca desfasurata la un job. Reconfigurarile din segmentul muncii vor atrage dupa sine si modificari salariale, insa ceva din toate acestea este ocultat, trunchiat, spus sau demonstrat partial. Ceea ce se discuta sau se petrece in luna Ianaurie se va relua pentru lamuriri si rezolvari in perioada 28 Iunie - 29 August. Pana atunci, insa, exista o mare instabilitate financiara si profesionala.

Personalitatea ta se afla intr-un proces, discret si lent, de reconfigurare, astfel ca in urma situatiilor si relatiilor in care vei fi implicat pe parcursul acestui an iti vei schimba felul de a fi si de a e raporta la ceilalti. In acest sens vei fi ajutat si de formarea unei eclipse totale de Soare pe 2 Iulie in Semnul tau zodiacal Racul. Numai tu vei sti ce se petrece cu adevarat in sufletul tau si ce vei decide mai departe. Cert este ca, de la acest moment vei fi altfel si vei face totul altfel.

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2019: canalizeaza-ti eforturile spre dezvoltarea propriei tale persoane; segmentul profesional este foarte important si foarte bine sustinut de astre in 2019, iar ce vei gandi in acest sens, ce vei planui sau ce vei realiza efectiv vor avea efecte pe termen foarte lung - se potrivieste proverbul: fii atent ce ceri, pentru ca aceea ti se va oferi; selecteaza toate relatiile din preajma ta si pastreaza-le numai pe acelea care s-au dovedit serioase si utile; pregateste-te sa primesti oameni noi in viata ta; dozeaza-ti eforturile si odihneste-te regulat si constient.

Cugetarea anului 2019 pentru Raci: "A fi sensibil inseamna a suferi." - K. Marx

Leu

Anul 2019 iti aduce reconfigurari profunde de personalitate si crez. Este vremea marilor schimbari socio-profesionale, astfel ca vei fi nevoit sa iesi si mai mult la rampa vietii. Iti va placea sa fii in centrul atentiei, mai ales printre oamenii importanti din mediul profesional in care activezi sau iti doresti sa activezi. De asemenea, multi iti vor recunoaste meritele, eforturile depuse in campul muncii, aspecte care te vot impulsiona sa continui pe o linie ascendenta.

Vreme de sapte ani, influxurile uraniene din Semnul Berbecului ti-au oferit experiente deosebite legate de relatiile cu strainatatea. Probabil ca ai fost implicat si in diverse forme de instruire si perfectionare pentru locul de munca sau ai calatorit frecvent in locuri deosebite. Ceva din toate acesta se va relua pana pe 6 Martie, pentru a stabiliza anumite relatii, valori, atitudini sau conceptii autentice si necesare pe termen lung.

Dupa remodelarea definitiva a mentalitatii si a largirii orizontului cunosaterii, Uranus iti va dinamiza segmentul profesional, respectiv dupa 6 Martie cand va intra in Semnul Taurului. Se va deschide astfel un nou culoar socio-profesional, in care iti vei schimba radical atitudinea fata de munca si implicatiile ei, relatiile cu sefii, statutul socio-profesional si imaginea publica. Este posibil sa te gandesti la o reconversie profesionala, la dezvoltarea unei afaceri pe cont propriu, dar mai ales la a deveni propriul tau sef. Surprize sociale si profesionale de proportii.

Eclipsele ce se vor construi in 2019 te vor impulsiona sa operezi acele schimbari, atat in structura ta interioara, cat si in felul in care relationezi sau muncesti, pentru a-ti imbunatati stilul de viata si pozitia sociala. Modificari ale regimului muncii, dar si in planul sanatatii.

Segmentul socio-profesional este dinamizat si datorita formarii a trei eclipse in acest an pe Semnul Capricornului, Semn care se ocupa in harta ta astrala de munca si sanatate. Prima eclipsa se formeaza pe 6 Ianuarie, fiind o eclipsa partiala de Soare, a doua se formeaza pe 17 Iulie - o eclipsa partiala de Luna, iar a treia pe 26 Decembrie - o eclipsa inelara de Soare. Asadar incepi anul cu aspecte referitoare la munca si sanatate, finalizezi anul tot cu ele.

Sunt sanse deosebite de a-ti schimba locul de munca si chiar domeniul de activitate. Ajutor sau piedici din partea femeilor-colege in planul profesional. Este un an care te predispune la foarte multa munca, la asumarea unor responsabilitati de anvergura cu efecte pe termen lung. Insa vei fi nevoit sa te bazezi doar pe fortele tale, deoarece unii nu privesc cu ochi buni ascensiunea ta personala si profesionala.

Exista animozitati din partea colegilor si a persoanelor din anturajul apropiat, tesandu-se conflicte mocnite in umbra. De asemenea, in relatiile cu partenerul de viata si cu cei de afaceri sau colaboratorii vor interveni schimbari definitive, de genul separare, divort, rediscutarea termenilor si conditiilor unor contracte de colaborare.

Foarte importanta este luna Ianuarie, deoarece pe 21 se formeaza o eclipsa totala de Luna in Semnul tau zodiacal Leul. Influxurile sale te vor determina sa-ti imbunatatesti personalitatea, felul in care relationezi si felul in care te raportezi la evenimentele inconjuratoare. Este un moment determinant, care te va influenta pe termen lung in decizii si fapte.

La mijlocul Verii, pe 2 Iulie, se va construi o eclipsa totala de Soare in Semnul Racului, moment de maxima interiorizare pentru tine. Tendinta de a te izola si de a te gandi in tihna la ale tale va fi accentuata si bine ar fi sa-i dai curs. Ti se vor activa foarte mult simturile extrasenzoriale, iar informatiile primite pe cai neconventionale vor fi de mare folos pe termen lung.

Sanatatea este vulnerabila pe tot parcursul anului. Este vorba despre afectiunile vechi, cele cunoscute, insa datorita producerii a patru eclipse din cinci in acest an, pe segmentul sanatatii, ceva poate lasa urme serioase pe termen lung. Frecvent pot intra in discutie consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Consulta mai multi specialisti si tine cont de semnalele organismului tau!

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2019: ocupa-te mai mult de tine si de treburile tale personale si profesionale; multe relatii se vor reconfigura, iar altele se vor finalza definitiv, fiind un bun prilej, pe tot parcursul anului, sa-ti selectezi cu grija anturajul; concentreaza-ti eforturile pe reorganizarea sau redefinirea segmentului profesional; informeaza-te in permanenta, fie ca este vorba despre ceva necesar in plan personal, fie ca este vorbe despre ceva util in plan profesional; fii prudent in privinta sanatatii si urmeaza sfaturile specialistilor in sanatate; odihneste-te, ocupa-te de un animal de companie sau de o gradina - iti vor aduce beneficii nebabuite.

Cugetarea anului 2019 pentru Lei: "Fiecare om are trei caractere: cel care ii este atribuit, cel pe care si-l atribuie el insusi, si, in sfarsit, cel pe care il are in realitate." - V. Hugo

Fecioara

Metodic si realist, indiferent de evenimentele in care vei fi implicat de-a lungul anlui 2019 vei sti clar ce trebuie sa faci si incotro sa-ti indrepti atentia si eforturile. Sunt posibile schimbari in primul rand de mentalitate, de ideal, de constiinta.

Preocuparile legate de sanatate, ca de obicei pentru tine, sunt pe primul loc. Sunt sanse favorabile de a-ti schimba stilul de viata, de a gasi remedii naturiste deosebite, de a intalni specialisti in sanatate care sa te ajute sa ameliorezi unele afectiuni vechi.

Segmentul profesional este marcat de schimbari importante. Pana la inceputul lunii Mai, ambientul profesional, relatiile colegiale si desfasurarea activitatii profesionale propriu-zise continua sa fie tensionate. Partea buna a acestei situatii consta in faptul ca ies la iveala si se rezolva definitiv aspecte profesionale vechi, neconforme cu etapa actuala de viata in care te afli. De asemenea, tot ce este inutil, minciuna, frauda sau frivol la locul de munca si in relatiile colegiale se afla, astfel ca se vor epuiza toate acestea in chip favorabil pentru tine.

Segmentul financiar este marcat de influentele planetei Uranus din Semnul Berbecului, pana pe 6 Martie. Sapte ani de zile, aceste influente ti-au oferit castiguri substantiale, surprize de proportii pe segmentul mosteniri, partaje, bani si bunuri detinute si administrate in comun cu partenerul de viata sau cu neamurile, relatii cu institutii financiare. In primele doua luni ale anului se reconfigureaza ceva din toate acestea, pentru a se stabiliza definitiv. Pot fi aspecte surprinzatoare, la care nici cu gandul nu gandesti. De asemenea este posibil sa apara oferte de colaborare care sa-ti deschida culoare de castig pe termen lung, sa echilibrezi situatia unor bunuri sau a unor bani folosite impreuna cu altii sau sa te gandesti la investitii si credite.

Din 6 Martie, planeta Uranus se va muta in Semnul Taurului, deschizandu-ti episoade noi in ceea ce priveste relatiile cu strainatatea, studiile, calatoriile. Incepe o etapa de viata foarte importanta, care se va intinde pe multi ani de acum incolo. Energia uraniana dinspre Taur iti va imbogati bagajul educational, iti va favoriza procesele de invatare-evaluare, schimbul de informatii cu persoane deosebite, implicarea in studii si cercetari diverse necesare in domeniul profesional in care activezi sau iti doresti sa activezi. Posibilitati deosebite de a calatori peste mari si tari si de a studia discipline spirituale sau ezoterice. Insa cel mai important aspect va fi cunoasterea unor oameni deosebiti, bine experimentati in ale vietii, instructori, profesori, oameni importanti intr-un domeniu de activitate, de la care vei invata foarte multe.

Eclipsele de peste an iti vor influenta relatiile sentimentale, relatiile cu prietenii, sanatatea si segmentul muncii.

Segmentul relatiilor sentimentale este activat de trei eclipse in acest an, eclipse formate pe Semnul Capricornului. Asadar, pe 6 Ianuarie se formeaza o eclipsa partiala de Soare ce iti deschide o etapa amoroasa deosebita. Pe 17 Iulie, cand se formeaza a doua eclipsa pe Capricorn, respectiv o eclipsa partiala de Luna, ceea ce s-a declansat pe 6 Ianuarie se reconfigureaza sau ceva se finalizeaza, dupa caz. Pe 26 Decembrie are loc a treia eclipsa in Capricorn, care va lamuri unele aspecte gandite sau petrecute la momentele anterioare de eclipse pe acest Semn zodiacal, insa va deschide culoare noi, fie ca este vorba despre o noua relatie amoroasa, fie ca cea deja existenta se reconfigureaza benefic.

In ziua de 21 Ianuarie se formeaza o eclipsa totala de luna in Semnul zodiacal al Leului, indemnandu-te sa meditezi asupra situatiilor si relatiilor in care esti implicat sau vrei sa te implici. Este un moment favorabil regandirii unor planuri personale si profesionale. Aflarea unor informatii deosebite necesare pentru viata personala si pentru cea profesionala.

Relatiile cu prietenii, cu protectorii si cu admiratorii din segmentul socio-profesional se vor remarca incepand cu 2 Iulie, cand se formeaza o eclipsa totala de Soare in Semnul Racului. Totusi nu este ceea ce pare. Unii vin in preajma ta aparent binevoitori, dar sub mastile lor se ascund cu totul alte interese fata de cele declarate.

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2019: fii realist in privinta tuturor relatiilor din preajma; lasa evenimentele sa-si urmeze cursul firesc si nu forta nota; fii deschis la schimbarile benefice necesare tie in etapa de viata in care te afli, pentru a crea imbunatatirile de care ai nevoie; ingrijeste-ti cu masura sanatatea; munceste atat cat trebuie si mai ales cum trebuie; evita critica si replicile acide; ofera-ti ajutorul numai la cererea expresa a celorlalti; de mare folos ti-ar fi un animal de companie sau practicarea unui hobby.

Cugetarea anului 2019 pentru Fecioare: "Intr-o disputa, cel mai dificil lucru nu e atat sa-ti aperi punctul de vedere, cat sa ai despre el o idee exacta." - A. Maurois

Balanta

De-a lungul anului 2019 iti vei schimba foarte mult mentalitatea, sistemul valorilor morale si spirituale, abordand cu totul altfel viata si provocarile ei. Este o perioada dinamica, cu multe urcusuri si coborasuri, socializarea si schimbarea fiind actiunile de baza.

Unul din segmentele importante este cel partenerial, datorita influentelor uraniene din Semnul Berbecului. Planeta Uranus, cea care din 2011 incoace, ti-a rascolit profund relatiile cu ceilalti, in speta relatia cu partenerul de viata si relatiile de colaborare profesionala iti trimite ultimele raze pana pe 6 Martie, cand se va muta definitiv in Semnul Taurului. Astfel, se vor relua unele aspecte parteneriale si anume acelea care necesita imbunatatiri si retusuri finale. Surprizele pot fi de proportii, fie ca este vorba despre relatiile cu partenerul de viata, fie despre relatiile cu partenerii profesionali. Instabilitatea este foarte mare, mai ales in perioada 1 Ianuarie - 15 Februarie, putand izbucni conflicte sau reluandu-se cele vechi. Partea buna a acestor situatii consta in aceea ca se lamureste si se rezolva, odata pentru totdeauna, tot ce a constituit tensiune, animozitate, conflict, neintelegere cat de marunta.

Din 6 Martie, Uranus mutandu-se in Semnul Taurului, iti va activa segmentul financiar, in principal sectiunea bani, bunuri comune cu altii - partenerul de viata, colaboratorii -, chestiunile referitoare la mosteniri si partaje. Se deschid culoare favorabile de castig din colaborari noi. De asemenea te poti orienta spre investitii si credite pentru a achizitiona diverse bunuri personale sau pentru a sprijini pe altii. Instabilitatea financiara este la cote inalte, astfel ca ar fi bine sa te sfatuiesti cu diversi specialisti in domeniul finantelor si al institutiilor bancare.

Sanatatea continua sa fie vulnerabila, dar in parametrii cunoscuti. Sunt de bun augur controalele regulate si mentinerea unui stil de viata sanatos. Din cand, in cand vor intra in sfera ta de interes analizele, consultatiile sau interventiile chirurgicale, dupa caz.

Eclipsele din acest an iti influenteaza segmentul socio-profesional, segmentul familial si domestic, relatiile cu prietenii si cele sentimentale. Urcusuri si coborasuri, lamuriri, rezolvari, dar si controverse.

Prima eclipsa din acest an se formeaza pe Semnul Capricornului in ziua de 6 Ianuarie, oferindu-ti efecte in segmentul familial si domestic. Se deschide o etapa noua, atat in ceea ce priveste relatiile cu membrii familiei, cu neamurile, cat si in ceea ce priveste domiciliul, spatiul locativ, bunurile patrimoniale. Vor aparea informatii secretizate pana la acest moment, aflarea unor decizii si a unor actiuni ale unor membrii ai familiei care cumva prejudiciaza bunul mers al situatiei familiale.

Pe 17 Iulie se formeaza a doua eclipsa in Semnul Capricornului, marcand rezolvarea, lamurirea partiala sau totala a unei secvente familiale si domestice incepute pe 6 Ianuarie. In luna Decembrie, respectiv pe 26 are loc a treia eclipsa pe Semnul Capricornului, o eclipsa inelara de Soare, moment ce va deschide o noua etapa domestica. Exista scopuri ascunse ale unor membrii ai familiei care vor duce la destabilizarea pozitiei tale in cadrul familiei.

Pe 21 Ianuarie se va forma o eclipsa partiala de Luna pe Semnul Leului, evidentiindu-ti relatiile cu prietenii, cu protectorii si cu admiratorii din segmentul socio-profesional. Secundar ceva sau cineva din aceste relatii va avea repercusiuni si in relatiile sentimentale si al celor cu copiii. Poti primi sfaturi bune la prima vedere, insa exista ceva care nu este tocmai ceea ce ai tu nevoie in etapa de viata actuala. Stabileste o granita clara intre o relatie de prietenie si una sentimentala!

Segmentul profesional se evidentiaza datorita formarii unei alte eclipse, pe 2 Iulie, in Semnul Racului. Ceea ce se petrece pe acest segment este influentat de segmentul familal si domestic. Astfel, ceva din planul familial si domestic va declansa schimbari de statut social, de imagine publica si in cadrul locului de munca, aspect care se mentine pe tot parcursul anului, fiind vorba despre un lant de evenimente care se conditioneaza unul pe celalalt.

Relatiile cu anturajul apropiat sunt foarte active. Unii se departeaza de tine, altii se apropie. Sunt sanse favorabile pentru a cunoaste oameni noi, pentru a-ti largi orizontul cunosterii prin schimb de idei cu oameni valorosi, prin abordarea unor studii sau prin calatorii in scop turistic si profesional.

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2019: gaseste un echilibru intre latura personala familiala si domestica si cea socio-profesionala; fii alaturi de membrii familiei; ocupa-te pe indelete de aspectele domestice si imbunatateste conditiile locative; dozeaza-ti eforturile si munceste cu masura, avand totodata in vedere si mentinerea sanatatii intr-o stare buna; selecteaza atent anturajul apropiat si renunta rapid la situatiile si relatiile compromitatoare.

Cugetarea anului 2019 pentru Balante: "Vointa este o tendinta spre fericire." - L. A. Feuerbach

Scorpion

Este un an foarte provocator, deoarece te va face sa iesi din tiparele tale conservatoare si fixiste. Vrei, nu vrei, vei fi nevoit sa socializezi, sa accepti schimbari radicale si definitive, sa calatoresti, sa-ti redefinesti sistemul valorilor morale si spirituale.

Unul din aspectele astrale importante din acest an este schimbarea Semnului zodiacal de catre planeta Uranus, respectiv din Berbec spre Taur, pe 6 Martie. De sapte ani incoace, de cand Uranus a intrat in Semnul Berbecului ti-a oferit experiente inedite, foarte rascolitoare pe segmentul muncii si pe segmentul sanatate. Paleta de provocari pe ambele directii de viata, munca si sanatatea, se vor finaliza, nu inainte de a se mai evidentia cumva, destul de zgomotos, unele aspecte ramase nelamurite sau nerezolvate.

Asadar, sunt posibile turnuri nebanuite, spectaculoase in domeniul profesional, la locul de munca si in relatiile colegiale. Tumultul din sfera muncii poate declansa afectiuni mai noi sau mai vechi ale sanatatii. Revin in atentie planuri legate de analize, consultatii medicale si interventii chirurgicale.

Din 6 Martie se va activa, discret deocamdata, segmentul relatiilor parteneriale, datorita influentelor planetei Uranus care se va muta, pentru multi ani de acum incolo, in Semnul Taurului. Este foarte important sa analizezi pe indelete relatiile parteneriale, atat relatia cu partenerul de viata, cat si relatia cu partenerii de afaceri sau colaboratorii.

Se vor contura clar noi culoare de evolutie a acestor tipuri de relatii, predominand rasturnarile de situatie, neobisnuitul, bizarul, rapiditatea actiunilor. Posibile rupturi de contracte si intelegeri intre tine si diversi parteneri. Inclusiv va intra in discutie separarea sau divortul. Totusi vor veni in preajma ta oameni progresisti, alaturi de care vei putea dezvolta, in timp, colaborari interesante si total imprevizibile. Instabilitatea va fi foarte accentuata pe tot parcursul anului, atat in ceea ce priveste parteneriatele personale, cat si in ceea ce priveste parteneriatele profesionale.

Eclipsele formate de-a lungul anului 2019 iti vor influenta foarte mult mentalitatea, sistemul valorilor morale si spirituale. Totodata vor aparea efecte puternice in relatiile cu anturajul apropiat, in relatiile cu strainatatea si in segmentul profesional.

Anul debuteaza cu eclipsa partiala de Soare formata pe 6 Ianuarie in Semnul Capricornului, moment ce iti va marca relatiile cu anturajul apropiat, respectiv relatiile cu prietenii apropiati, cu neamurile, cu vecinii si cu simplele cunostinte. Unii se vor indeparta de tine, altii se vor apropia de tine si iti vor influenta viata intr-un mod aparent banal, dar retine ca doar aparent. Efectele acestui moment le vei intelege pe 17 Iulie, cand se formeaza a alta eclipsa partiala de Luna tot pe Semnul Capricornului, dar nu in totalitate. De la acest moment se finalizeaza o secventa relationala si se deschide o alta care va cunoaste o ultima reconfigurare pe 26 Decembrie cand se va forma ultima eclipsa din acest an, respectiv o eclipsa inelara de Soare tot in Capricorn. Finaluri si inceputuri, dezvaluirea unor secrete personale, care te pot destabiliza emotional.

Tot efecte ale eclipselor formate pe Semnul Capricornului vor fi deschiderea spre calatorii si studii ale unor subiecte la care nici cu gandul nu te-ai fi gandit vreodata sa le abordezi. Insa, energia degajata de aceste eclipse te va impulsiona spre a-ti largi orizontul cunoasterii si prin acest tipuri de actiuni.

Pe 21 Ianuarie se va forma o eclipsa totala de Luna in Semnul Leului, moment ce va evidentia segmentul profesional. Se conturaza finalizarea unor secvente de la locul de munca si in relatiile profesionale. Foarte posibil sa te orientezi spre un alt loc de munca sau chiar spre un alt domeniu de activitate.

Relatiile cu strainatatea reprezinta o alta tema propusa de astre in 2019 prin eclipsa totala de Soare ce se va forma in Semnul Racului pe 2 Iulie. Reconfigurari ale unor colaborari cu strainatatea, deschiderea unor culoare favorabile de a calatori peste mari si tari, de a lucra sau de a studia departe de locurile natale.

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2019: concentreaza-ti eforturile spre a-ti reorganiza viata, raportandu-te la cei care iti pot fi adevarate modele morale si spirituale; fii deschis la schimbari; accepta fara resentimente ca unii oameni sa dispara din viata si primeste-i pe altii care iti vor aduce experiente noi si progresiste; remodeleaza-ti mentalitatea si reconfigureaza-ti sistemul valorilor morale si spirituale; alege sa muncesti de placere, deoarece astfel si rasplata finaciara, morala, emotionala va fi pe masura.

Cugetarea anului 2019 pentru Scorpioni: "Arta de a mari placerea consta in capacitatea de a fi zgarcit cu ea." - J. J. Rousseau

Sagetator

Un foarte provocator, dinamic, care iti aduce schimbari profunde de personalitate. Planeta Jupiter, supra numita si Marele benefic iti viziteaza Semnul solar pana la inceputul lunii Decembrie, aspect care iti influenteaza foarte mult felul de a fi si de a te raporta la tot ce te inconjoara. Este o perioada excelenta pentru a-ti redefini planurile personale si profesionale, pentru a te conecta cu Ierarhiile divine, pentru a aborda disciplinele spirituale dintr-o alta perspectiva.

Tumultul din preajma ta te va obosi mult. Sanatatea este vulnerabila pe tot parcursul anului si pentru ca energia vitala fluctueaza foarte mult. De mare ajutor ti-ar fi un program specific de consultatii, analize medicale si chiar de interventii chirurgicale. Urmeaza sfaturile specialistilor, deoarece tendinta la excese va fi destul de accentuata.

Schimbarea Semnului zodiacal de catre planeta Uranus, respectiv parasirea Berbecului si inceperea tranzitului in Semnul Taurului, pe 6 Martie iti aduce tot felul de rasturnari de situatie. Pana pe 6 Martie este vorba despre ultimele retusuri pe segmentul sentimental si in relatiile cu copiii. Acest segment a fost foarte provocat in ultimii sapte ani, iar acum a venit vremea tusei finale.

Este posibil sa reiei unele discutii sau actiuni cu persoana iubita sau sa te implici ceva mai mult in educatia copiilor. Surprizele pot fi de proportii, deci nu se poate vorbi de stabilizare si control pe acest segment pana la inceputul Primaverii. O relatie sentimentala se poate destrama, o alta isi asteapta randul.

Foarte bine sustinute iti sunt practicarea unui sport si implicarea in dezvoltarea unui hobby. Ceva din relatiile sentimentale poate avea repercusiuni in relatiile de prietenie si cele profesionale. O provocare majora a anului 2019 este a pune o granita clara intre o relatie de prietenie si una sentimentala.

Din 6 Martie, planeta Uranus se va instala in Semnul Taurului vreme de multi ani, dinamizandu-ti, in chip nebanuit, segmentul profesional, in special ambianta locului de munca si relatiile colegiale. Se deschide o etapa deosebita in plan profesional, astfel ca sunt posibile modificari ale regimului muncii sau chiar o reorietare profesionala.

Eclipsele construite in 2019 iti vor trimite influente profunde in segmentul financiar, in relatiile cu strainatatea, oferindu-ti totodata sanse deosebite de evolutie si progres personal si profesional.

Semnul Capricornului gazduieste trei eclipse astfel: pe 6 Martie o eclipsa partiala de Soare, pe 17 Iulie o eclipsa partiala de Luna si pe 26 Decembrie o eclipsa inelara de Soare. La prima eclipsa se vor declansa situatii referitoare la relatia dintre munca depusa la un job si plata aferenta. Este un inceput in sensul ca poti obtine o marire de salariu sau favoruri importante, insa in urma unor decizii luate in culisele profesionale de cate sefi si autoritati. Aparent, situatia se imbunatateste, dar in preajma celei de a doua eclipse din Capricorn, respectiv pe 17 Iulie vor iesi la iveala unele detalii neplacute sau chiar ciudate, fiind posibila micsorarea venitului sau amanarea pe termen nedefinit. Pe 26 Decembrie se stabilizeaza cumva situatia financiara din cadrul locului de munca, dar si atunci mai raman detalii necunoscute.

Pe 21 Ianuarie se formeaza o eclipsa totala de Luna in Semnul Leului, atragandu-ti atentia asupra relatiilor cu strainatatea. Se va incheia o etapa in acest sens, fie ca este vorba despre aspecte profesionale ce au legatura cu parteneri straini sau cu a lucra in strainatate, fie ca este vorba despre aspecte personale, de genul reconfigurarea unor relatii cu persoane aflate departe de granitele tarii.

De asemenea vor intra in discutie abordarea unor studii, cursuri, forme de instruire necesare in plan profesional. Calatoriile sunt o alta tema propusa de contextul astral, fiind posibil sa calatoresti in locuri fascinante.

Segmentul financiar se va evidentia prin influxurile primite de la eclipsa totala de Soare, pe 2 Iulie, eclipsa ce se va forma in Semnul Racului. Se va reconfigura tot ce tine de bugetul comun cu altii, respectiv situatia banilor si bunurilor detinute si administrate in comun cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii.

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2019: focalizeaza-ti eforturile, in primul rand, spre reconstructia propriei persoane; organizeaza-ti activitatile, astfel incat sa alternezi odihna cu munca; studiaza marii filozofi ai lumii si reformuleaza-ti sistemul valorilor morale si spirituale; practica un sport, ingrijeste un animal de companie sau dezvolta un hobby drag sufletului tau.

Cugetarea anului 2019 pentru Sagetatori: "Este fericit cel ce si-a intocmit existenta in asa chip, incat corespunde particularitatilor caracterului lui." - G. W. F. Hegel

Capricorn

Un an de exceptie pentru tine, deoarece in Semnul tau zodiacal se formeaza trei eclipse din cele cinci. Sunt momente de granita intre trecut si viitor, finaluri si inceputuri ale unor etape de viata. Este vremea marilor schimbari, astfel ca totul va fi altfel in jurul tau la finalul lui 2019. In primul rand, perceptiile tale asupra oamenilor si evenimentelor vietii vor capata alte valente pentru tine.

Prima eclipsa din acest an se formeaza in Semnul tau zodiacal, respectiv pe 6 Ianuarie, fiind vorba despre o eclipsa partiala de Soare. O alta se va forma pe 17 Iulie, respectiv o eclipsa partiala de Luna, iar a treia si ultima din acesta an, se construieste pe 26 Decembrie, fiind vorba despre o eclipsa totala de Soare. La prima eclipsa ai sanse deosebite de a-ti restructura personalitatea si de a aborda cu totul altfel viata si provocarile ei. Chiar daca starile tale de spirit vor fluctua mult si confuzia va fi accentuata vei reusi sa depasesti cu bine orice situatie. Moment favorabil pentru a demara proiecte personale si profesionale, gandite, planuite mai demult.

Pe 17 Iulie, cand are loc cea de a doua eclipsa in Semnul tau zodiacal, ceva din ceea ce a inceput pe parcursul lunii Ianuarie se va reconfigura sau se va finaliza, dupa caz. Este nevoie de prudenta, deoarece exista detalii pe care nu le poti observa corect. La nevoie apeleaza la cineva de incredere pentru a obtine pareri diferite.

Eclipsa formata pe 26 Decembrie tot in Capricorn iti va lamuri si rezolva din deciziile si actiunile intreprinse la eclipsele anterioare din Capricorn, deschizand practic o etapa de viata fundamenta pe alte valori morale si spirituale.

Toate aceste eclipse iti vor influenta relatiile parteneriale, atingand un varf pe 2 Iulie cand se construieste o eclipsa totala de Soare in Semnul Racului. Este vorba despre etape noi de relationare, putand intra in discutie separarea, divortul logodna, casatoria - dupa caz. In ceea ce priveste colaborarile profesionale se vor evidentia noutati benefice. Totusi si in aceste situatii exista neclaritati, astfel ca factorul necunoscut trebuie luat in calcul.

Pe 21 Ianuarie se va forma o eclipsa totala de luna in Semnul Leului, moment ce declanseaza o serie de actiuni si decizii, in segmentul finaniciar, referitoare la banii si bunurile comune cu altii. Se pot rezolva chestiunile financiare trenante, de genul datoriilor sau aspecte referitoare la mosteniri si partaje.

Segmentul domestic si relatiile familiale au beneficiat vreme de sapte ani de influxurile neobisnuite ale planetei Uranus dinspre Semnul Berbecului. Pana pe 6 Martie, Uranus va impulsiona ultimele retusuri pe acest segment, astfel ca surprizele pot fi de proportii. In relatiile cu membrii familiei si cu neamurile revin in atentie discutii vechi, aspecte patrimoniale sau, in functie de situatie, aspecte referitoare la afacerile familiale. Ambientul domestic este destul de tensionat si foarte usor se poate ajunge la conflicte pe termen lung.

De-a lungul anului te vei concentra foarte mult pe propria ta persoana si pe nevoile tale reale, astfel ca toate celelalte relatii raman intr-un con de umbra. Din acest motiv, membrii familiei iti pot face tot soiul de reprosuri fondate.

Vei fi nevoit de imprejurari sa te implici in treburi domestice. Poate fi vorba si despre imbunatatirea conditiilor locative, de schimbarea resedintei, despre vanzari si achizitionari de bunuri patrimoniale.

Foarte importante sunt in acest an studiile si calatoriile. Datorita framantarilor din segmentul muncii s-ar putea sa fii nevoit sa-ti imbunatatesti competentele profesionale, depunand eforturi serioase in acest sens. Poti aborda cu succes studii pentru placerea ta personala sau pentru segmentul profesional. De asemenea poti calatori in scop turistic sau de agrement.

Sanatatea ramane in continuare vulnerabila, evidentiindu-se afectiunile deja cunoscute. De mare folos iti sunt sfaturile specialistilor in sanatate, odihna, reorganizarea stilului de viata, concentrarea fortelor pe ceea ce iti este tie de folos.

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2019: traseaza planuri de viata pe termen lung; fii cat mai discret in peisajul cotidian si evita sa-ti divulgi intentiile sau opiniile; ocupa-te si de cei dragi, echilibrandu-ti eforturile pentru satisfacerea nevoilor tale personale si ajutorarea celorlalti; fii deschis la schimbari si unde nu stii intreaba, studiaza, documenteaza-te.

Cugetarea anului 2019 pentru Capricorni: "Intotdeauna sa procedezi corect. Acest lucru ii va bucura pe unii dintre oameni si-i va surprinde pe toti ceilalti." - M. Twain

Varsator

Energia anului 2019 te predispune la schimbari majore de mentalitate si de fel de a fi. Iti este favorizata interiorizarea, discretia, orientarea eforturilor spre propria ta fiinta si spre satisfacerea propriilor tale nevoi personale si profesionale.

Sanatatea este foarte vulnerabila pe tot parcursul anului, fiind slabita si datorita forfotei sociale din preajma ta. Ai nevoie de odihna, relaxare, meditatii in locuri sfinte, dar si sfaturile sau ajutorul unor specialisti in domeniul medical. De mare ajutor iti sunt terapiile neconventionale, astfel ca abordarea lor ti-ar aduce benefii pe termen lung.

Schimbarea este cuvantul de ordine in multe segmente de viata, iar a te opune ei inseamna regres si blocare in situatii si relatii total nepotrivite. Poate parea dificil la prima vedere sa accepti ca atat lucurile, cat si oamenii se schimba, dar la o a doua privire vei consta ca de fapt este foarte usor si chiar amuzant uneori.

Anturajul apropiat format din prieteni, rude, vecini a beneficiat din 2011 incoace de influxurile planetei tale preferate Uranus care se afla in Semnul Berbecului. Pana pe 6 Martie, aceste relatii mai sunt influentate de aceasta planeta, intr-un mod foarte provocator. Vei fi nevoit sa renunti la unele persoane considerate dragi si de incredere pana nu demult, datorita unor divergente de opinii sau datorita aflarii unor secrete personale care iti aduc prejudicii intr-un anume fel. Este bine sa privesti obiectiv la acest persoane si sa renunti rapid la acelea care s-au dovedit inselatoare. Tradarea de la si prin prieteni este o tema importanta a intregului an 2019. Partea buna a acesor situatii consta in faptul ca se conturaza alte personaje in preajma ta, care iti vor fi sincer alaturi pe termen lung.

Din 6 Martie, Uranus se va muta in Semnul Taurului, oferindu-ti discret deocamdata in 2019, efecte in segmentul relatiilor familiale si in segmentul domestic. Vor incepe actiuni de anvergura referitoare la tot ce tine de casa, domiciliu, bunuri patrimoniale. Imbunatatirea conditiilor de locuit, reparatii, renovari, schimbarea resedintei, demersuri pentru obtinerea unor mosteniri.

Relatiile cu membrii familiei si cu neamurile se dinamizeaza spectaculos, fiind posibile discutii aprinse, activarea unor conflicte vechi sau demararea altora noi, aflarea unor secrete de familie de care ai nevoie pentru a rezolva chestiuni patrimoniale. Unii membrii ai familiei pot avea nevoie de sprijinul tau si ar fi bine sa-l acorzi neconditionat.

Eclipsele din acest an iti trimit influxuri deosebite si cu efecte pe termen lung in segmentul sanatatii, in relatiile parteneriale, in segmentul muncii si al relatiilor profesionale. Se recomanda prudenta si discretie. Solicitarile mentale si fizice vor fi mari, astfel ca se pot activa afectiuni vechi in moduri dificil de ameliorat.

Pe Semnul zodiacal al Capricornului se formeaza trei eclipse in acest an, care te predispun la interiorizare, iti activeaza intuitia, visele si viziunile premonitorii. Prima pe 6 Ianuarie este o eclipsa partiala de Soare care iti deschide un culoar de comunicarea cu Ierarhiile divine, afland astfel informatii utile atat in plan personal, cat si in plan profesional. Foarte accentuate devin conflictele mocnite din sfera muncii si jocurile de culise. A doua eclipsa din Capricorn se formeaza pe 17 Iulie, fiind o eclipsa partiala de Luna. Este un moment care va marca un apogeu al starii de sanatate si al situatiei de la locul de munca. Pe 26 Decembrie se construieste ultima eclipsa din acest an, tot in Capricorn, si anume o eclipsa inelara de Soare, moment care va declansa inceputul unei etape de viata personala si profesionala.

Relatiile parteneriale se evidentiaza in mod special la formarea unei eclipse totale de Luna pe 21 Ianuarie in Semnul zodiacal al Leului. Urcusuri si coborasuri, provocari ciudate. De asemenea vor intra in discutie si colaborarile profesionale, fiind nevoie de rediscutarea unor termeni si a unor conditii de desfasurare a oricarui tip de colaborare. Unele parteneriate se vor reconfigura sau finaliza definitiv, dupa caz.

La locul de munca se deschide o etapa incepand cu 2 Iulie, cand se formeaza o eclipsa totala de Soare pe Semnul Racului. Modificari ale regimului muncii, ambientul profesional capata iz conflictual, apar sarcini de lucru noi. Posibil chiar sa-ti schimbi locul de munca sau domeniul de activitate. Din nou se evidentiaza aspecte referitoare la sanatate.

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2019: detaseaza-te de tot si toate; mediteaza in locuri sfinte; stai de vorba cu oameni eruditi, experimentati in ale vietii; priveste partea plina a paharului vietii tale; ingrijeste-te pe indelete; inconjoara-te de oameni de buna calitate si invata de la ei orice, chiar si banalitati; ai incredere ca totul se desfasoara spre binele tau suprem.

Cugetarea anului 2019 pentru Varsatori: "Talentul este abilitatea de a-ti gasi propriul destin." - T. Mann

Pesti

Un an cu multe schimbari relationale, fiind posibil ca spre finele lui sa ai cu totul alte personaje in preajma ta. Caruselul de evenimente din sfera relationala va atrage dupa sine reconfigurarea planurilor personale si profesionale. Toate acestea vor avea o legatura importanta si cu segmentul financiar. Este posibil sa cheltuiesti sume mari de bani pe cadouri si favoruri pentru cei dragi sau pentru diverse prejudicii.

Din 2011 incoace, segmentul financiar, in mod special sectiunea venituri obtinute din munca proprie au primit influentele planete Uranus aflata in Semnul Berbecului. Pana pe 6 Martie, Uranus te va ajuta sa revizuiseti chestiunile financiare care tin de veniturile si favorurile din campul muncii. Rasturnarile de situatii pot fi de proportii, mai ales in ceea ce priveste cheltuielile. De asemenea, sursele tale de venit se vor schimba din acest an, dar cumva tot ce tine de bani si bunuri se va stabiliza definitiv.

Dupa 6 Martie, planeta Uranus se va muta in Semnul Taurului, creandu-ti efecte nebanuite in segmentul relatiilor cu anturajul apropiat. Incet, sigur si discret vor disparea din preajma ta prietenii vechi, unele rude chiar, pregatindu-se terenul pentru alte personaje valoroase care iti vor fi alaturi vreme de multi ani de acum incolo. De asemenea, studiile si calatoriile de orice fel vor fi favorizate pe termen lung. Schimbul de informatii, activitatile culturale, implicarea in diverse forme de instruire vor fi accentuate, ajutandu-te sa faci salturi evolutive importante.

Mentalitatea ta intra intr-un amplu proces de restructurare, astfel ca poti avea momente sau chiar perioade in care sa fii foarte confuz, nestiind ce sa faci. In aceste momente apeleaza la cineva drag si de incredere, care sa te ajute sa-ti pastrezi obiectivitatea si simtul racordarii la planul material. Visarea cu ochii deschisi este periculoasa in 2019, iar ajutorul venit de la o persoana competenta este valoros.

Cele cinci eclipse care se formeaza de-a lungul acestui an iti ofera efecte in relatiile cu prietenii, cu protectorii si cu admiratorii din planul socio-profesional, in relatiile amoroase si in relatiile profesionale. De asemenea vor intra in discutie locul de munca, implicatiile sale si sanatatea.

Trei eclipse se formeaza in Semnul Capricornului si anume pe 6 Ianuarie o eclipsa partiala de Soare, pe 17 Iulie o eclipsa partiala de Luna si pe 26 Decembrie o eclipsa inelara de Soare. Toate iti vor activa relatiile de prietenie, deschizand si finalizand etape. Se vor intensifica discutiile si actiunile cu aceste persoane. Se recomanda prudenta si discernamant, deoarece multi vor purta masti binevoitoare, iar in spatele lor se ascund interese meschine. Este vremea sa renunti la oamenii care s-au dovedit falsi si obstacole in calea progresului tau.

Tot sub influentele eclipselor din Capricorn va intra si abordarea unor proiecte socio-profesionale. Se reconfigureaza secvente din aceste proiecte si altele incep sa se desfasoare. Totusi exista detalii ascunse care impiedica bunul mers, detalii pe care doar le simti, insa nu le poti controla sau cunoaste exact. Parerile unor oameni de incredere te ajuta mult in acest sens.

Pe 21 Ianuarie se va construi o eclipsa totala de Luna in Semnul Leului, moment ce vor marca reconfigurari la locul de munca. Se pot schimba conditiile de lucru, se pot finaliza unele sarcini, dar apar altele si mai importante, iar relatiile colegiale sunt provocatoare. Poti afla informatii pretioase referitoare la conflictele si la jocurile de culise din sfera profesionala.

Sanatatea este rascolita de aceasta eclipsa construita in Semnul Leului. Dozeaza-ti eforturile si selecteaza prioritatile, deoarece tumultul din preajma te poate obosi si chiar imbolnavi pe termen lung. De bun augur iti sunt dialogurile cu specialistii in sanatate si odihna regulata.

Relatiile cu cei dragi, relatiile sentimentale se vor evidentia in luna Iulie, mai ales incepand cu data de 2, cand se formeaza o eclipsa totala de Soare in Semnul Racului. Este un inceput de etapa amoroasa, in care iubirea si implicatiile ei vor capata valente noi pentru tine.

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2019: gaseste un echilibru intre nevoile tale personale si cele ale persoanelor dragi din viata ta; stabileste un buget de cheltuieli si investitii; alege-ti vorbele si gesturile cu grija, deoarece cuvintele spuse de tine vor avea o influenta foarte mare asupra celorlalti; invata, instruieste-te, documenteaza-te in permanenta cu informatii necesare mai ales in segmentul socio-profesional; renunta la persoanele care se implica nepermis de mult in viata ta; deschide-te sufleteste si mental spre oameni valorosi.

Cugetarea anului 2019 pentru Pesti: "Pentru spiritele mari si nobile, curiozitatea este prima si ultima pasiune." - S. Johnson

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#horoscop 2019 , #Horoscop 2019