Horoscopul saptamanii 14-20 ianuarie 2019

Luni, 14 Ianuarie 2019, ora 07:34
8189 citiri
Horoscopul saptamanii 14-20 ianuarie 2019

Capricorn

Daca ai preocupari in domeniul artei sau educatiei, acestea iti pot aduce satisfactii extraordinare in primele zile ale saptamanii. Pe de alta parte, relatiile cu cei dragi cunosc turnuri importante. Unele se pot incheia, iar altele noi isi fac loc in viata ta. Copiii iti pot crea neplaceri, dar sunt pasagere. Altii pot concepe un copil. Se pare ca te decizi sa te ocupi mai mult de sufletul tau. Dorinta de distractie si aventura va fi la cote inalte. Pe 16 si 17 ianuarie iti indrepti atentia catre locul de munca. Ai multe de facut la serviciu, dar te vei descurca fara probleme. In ultimele zile ale saptamanii se intrezaresc intalniri si dialoguri agreabile cu cei dragi. Fii prudent in privinta sanatatii, deoarece sunt posibile neplaceri serioase, ce trebuie luate in seama si rezolvate.

Varsator

Saptamana iti aduce evenimente deosebite legate de casa, familie si prieteni. Comunicarea este deficitara, de aceea fii prudent si controleaza-ti starile de spirit. Foarte usor se poate ajunge la conflict, mai ales din cauza divergentelor de mentalitate. Vin multe provocari din partea persoanelor din anturajul apropiat, insa tu evita sa le raspunzi pe masura. Discretia, toleranta, rabdarea sunt aspecte foarte importante de abordat acum. De asemenea, sunt zile favorabile luarii unor decizii ce privesc amenajarea locuintei, reparatii curente sau achizitionarea unei case noi. Sau te poti muta in alt spatiu. Relatiile cu membrii familiei pot fi oscilante, dar te vor lasa sa aranjezi totul cum vrei tu. Pe de alta parte, bine ar fi sa-ti orientezi eforturile catre domeniul profesional. Este posibila aparitia unei persoane deosebite care sa te ajute in demersurile tale de a-ti imbunatati pozitia sociala.

Pesti

Prima parte a saptamanii este accentuata la capitolul drumuri scurte sau dialoguri cu familia si prietenii apropiati. Atentie la tot ce se petrece in acest segment de viata, deoarece intervin evenimente importante. Poti decide sa rupi anumite relatii. Asculta-ti sufletul si actioneaza in consecinta. Daca inima iti va spune sa te apropii de cineva, poate un prieten care sta undeva departe in fundal, orienteaza-te spre acea persoana. Iti poate deveni un prieten de nadejde. Pentru altii, apare problema unei etape de scolarizare pe termen scurt. Ori se incheie un curs inceput demult, ori te hotarasti sa te duci la unul nou. Te poti gandi si la imbunatatirea spatiului locativ sau chiar la un schimb de locuinta. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar veti cadea la pace fara probleme.

Berbec

Saptamana debuteaza cu aspecte financiare. Sunt posibile cadouri, recompense substantiale sau implicarea in proiecte si colaborari care vestesc diverse avantaje. Exista si varianta incheierii unor actiuni din care trebuiau sa vina bani si au venit putini sau deloc. Este o perioada buna de a-ti verifica situatia veniturilor din munca proprie si a datoriilor fata de altii. Chiar daca apar nemultumiri, depaseste momentul prin alcatuirea unui plan de actiune in acest sens mult mai viabil. Intalniri si dialoguri interesante cu persoanele din anturajul apropiat. Evita sa vorbesti mullt despre tine si intentiile tale. Spre finalul saptamanii intervin treburi gospodaresti. Este posibil ca o ruda apropiata sa-ti dea vesti nu prea placute. Nu lua de bun chiar tot ce ti se spune. Vin anumite persoane catre tine, doar ca sa te provoace din amuzament.

Taur

Saptamana este importanta la capitolul personalitate. Te vei face remarcat in anturaj prin forta si farmec deosebit. Se pare ca iti vei modifica modul de relationare cu tot ce te inconjoara. Sinele tau va iesi la iveala complet schimbat si cu noi planuri de viata. Esti dornic de a te implica in colaborari noi si chiar poti primi oferete viabile. Totusi, in umbra exista hibe importante referitoare la orice parteneriat vizat acum. Deocamdata studiaza terenul si lasa deciziile pentru o alta perioada. Apar cheltuieli cotidiene, dar in acelasi timp vin si banii necesari, mai ales dinspre locul de munca, sub forma de salariu sau o prima neasteptata. Sunt momente excelente pentru studiu, informare, schimb de idei. Dialoguri si intalniri importante cu multe persoane din antutajul apropiat. Prudenta si masura in toate!

Gemeni

Relatiile parteneriale, colaborarile si proiectele sunt bine sustinute in aceasta saptamana. Activitatea din acest sector iti va crea o stare de bine, iar oportunitatile de castig sunt garantate. Disputele vor fi frecvente, poate si ceva reprosuri, mai ales din partea partenerului de viata. Foloseste masura in toate si asculta ce au de zis ceilalti. Recomandabil este sa stai de vorba doar cu tine insuti si sa fii cat mai discret cu ceilalti. Sunt zile bune pentru a-ti alcatui un plan de viitor in legatura cu locul de munca sau cu parteneriatele viitoare. In a doua parte a saptamanii te vei simti mai bine, revenind in mijlocul celorlalti cu forte proaspete. Se contureaza cadouri si informatii pretioase referitoare la veniturile obtinute din munca proprie. Cheltuieli diverse si pentru tine si pentru altii.

Rac

Intreaga saptamana ai foarte mult de lucru la serviciu. Insa muncesti cu placere, simtind clar ca se deschid alte culoare profesionale, de foarte buna calitate si pe termen lung. Intervin evenimente deosebite in sectorul prietenilor si al protectorilor. Astfel, te poti decide sa renunti la unele relatii de prietenie si sa te orientezi catre alte persoane pe care le-ai ignorat. Poate aparea un protector nou care iti va fi pe termen lung. In a doua parte a saptamanii, sufletul tau are nevoie de odihna. Recomandabil este sa te retragi din mijlocul celorlalti si sa analizezi pe indelete cele petrecute in ultimul timp. Ce nu iti place schimba si abordeaza o noua atitudine fata de munca si indatoriri sociale. In weekend te vei simti mult mai bine si vei reusi sa realizezi tot ce ti-ai propus.

Leu

Saptamana iti aduce controverse in plan socio-profesional. O etapa se sfarseste si incepe alta noua in care te vei raporta altfel la tot ce tine de mediul social in care traiesti si iti desfasori activitatea. Poti dobandi faima sau dimpotriva, numele tau sa nu fie privit cu ochi buni. Fii sincer cu tine insuti si propune-ti directii noi de imbunatatire a pozitiei sociale. Prietenii iti sunt alaturi, mai ales pe 16 si pe 17 ianuarie. Intalniri, dialoguri interesante, toate vin catre tine in avalansa, pentru ca ai nevoie de sfaturi si solutii noi. Totusi, in a doua parte a saptamanii iti poate scadea tonusul. Ultimele evenimente te-au obosit mult, astfel ca ai nevoie de odihna si plimbari in aer liber. Rezerva-ti timp doar pentru tine si mediteaza pe indelete si in taina la noile planuri de viitor.

Fecioara

La inceputul saptamanii va aparea o puternica dorinta de rafinare sufleteasca. Activitatile culturale iti pot oferi stari de spirit deosebite. Calatoriile in strainatate sunt sustinute, asa incat este posibil sa pleci undeva departe sau sa renunti la o calatorie. Pentru altii se poate pune problema unor cursuri pe termen lung. Mai ales in preajma datei de 16 ianuarie poti sustine cu brio examene. In a doua parte a saptamanii esti nevoit sa-ti indrepti eforturile spre cariera. Este posibila o mica discutie aprinsa cu un sef. Se pare ca in ultimul timp ti-ai neglijat indatoririle de la locul de munca, creand neplaceri celor din jur. Lucrurile se pot remedia usor, asa incat asuma-ti responsabilitatea si actioneaza in consecinta. In ultimele zile ale saptamanii se intrezaresc reuniuni agreabile cu prietenii.

Balanta

Saptamana debuteaza cu aspecte financiare legate de banii si bunurile detinute si administrate in comun cu altii. Este posibil sa primesti bani sau bunuri materiale de la rude sau, in functie de caz, dintr-o afacere. Sau te poti asocia cu oameni importanti intr-o noua colaborare profitabila. Daca esti deja implicat in unele, acestea pot lua turnuri nebanuite. Este nevoie sa achiti facturi, taxe, datorii de tot felul. Frumos este ca in a doua parte a saptamanii iti orientezi atentia catre laturile spirituale ale vietii. Planurile de calatorii in afara granitelor tarii iti vor crea o stare de bine. Fii mai atent la pozitia ta sociala si la parerea altora despre tine! Este nevoie sa aloci timp si eforturi si pentru acestea. Reuniuni importante cu membrii familiei si cu persoane importante in mediul socio-profesional in care activezi.

Scorpion

Ai multe de facut la serviciu in primele zile ale saptamanii, dar si acasa in plan personal trebuie sa rezolvi diverse. Foarte importante sunt relatiile parteneriale, astfel ca este bine sa le acorzi atentie sporita. Dialogurile cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri iti aduc informatii pretioase referitoare la bunul mers al relatiei voastre si la modul in care sa obtineti beneficii majore. Bine este sa te ocupi si de datorii, taxe, impozite, relatii cu institutii bancare sau, in functie de caz, de mosteniri. Pentru ultimele zile ale saptamanii indicate sunt activitatile culturale dragi sufletului tau. Dorinta de elevare sufleteasca va fi destul de evidenta. Calatoriile in strainatate sau studiile pe termen lung sunt alte subiecte favorite. Interesant este ca te vei gandi si la schimbarea sistemului valorilor morale pe care l-ai avut pana acum.

Sagetator

Se contureaza evenimente deosebite in sfera muncii. Raportarea ta la tot ce tine de serviciu se va modifica, in sensul ca vei cauta sa gasesti un echilibru intre munca si rasplata. Totodata, relatiile colegiale vor cunoaste turnuri deosebite. Cu anumiti colegi sau sefi vei fi mai rezervat, iar cu altii mai prietenos. Sanatatea este vulnerabila. Odihneste-te mai mult si foloseste doar remedii naturale. In a doua parte a saptamanii se anima sectorul relatiilor parteneriale si al colaborarilor. Sunt posibile reprosuri din partea partenerului de viata sau de afaceri. Au dreptate, deoarece in ultimul timp te-ai ocupat doar de tine. Sunt momente pasagere, dar asculta cu atentie ce au de spus si incerca sa rezolvi lucrurile cu sarmul tau caracteristic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
#horoscop saptamanal, #horoscop ianuarie, #horoscop 2019 , #Horoscop 2019