Horoscopul saptamanii 16-22 septembrie 2019

Luni, 16 Septembrie 2019, ora 10:19
14996 citiri
Horoscopul saptamanii 16-22 septembrie 2019

Fecioara

Este important ca in aceasta saptamana sa acorzi atentie sporita segmentului financiar, mai ales sectiunii bani, bunuri comune cu altii, mosteniri si partaje. Se deschide o etapa de castig de la si prin altii, se lamuresc chestiuni financiare si materiale trenante.

Documentele financiare si demersurile privitoare la investitii si la achitarea datoriilor reprezinta teme importante pe termen lung. Recomandabil este sa eviti contractarea creditelor si acumularea datoriilor de orice fel.

Relatiile cu strainatatea sunt dinamice, existand sanse de a relationa cu persoane deosebite si de a calatori. Schimbarea mentalitatii si orientarea spre studii si documentare. Dialoguri importante si interesante cu prietenii.

Balanta

Se anima mult segmentul partenerial incepand cu aceasta saptamana. Este rost de parteneriate noi, fie ca este vorba de planul personal, fie de cel profesional. Unele colaborari sau un mariaj se pot destrama rapid, fara echivoc.

Este bine sa te desprinzi de relatiile si situatiile care nu mai functioneaza si sa te pregatesti de altele noi. Este important acum sa te concentrezi pe interesele tale si pe ceea ce iti este tie util.

Financiar apar oportunitati noi de castig de la si prin altii. Poate fi vorba de obtinerea unor mosteniri, lamurirea unor partaje sau achitarea unor datorii vechi. Evita acumularea altora si investitiile nefondate!

Ultima parte a saptamanii iti aduce vesti din si despre strainatate plus dialoguri cu cei dragi aflati departe de tine.

Scorpion

O saptamana importanta in plan profesional! Se contureaza o etapa noua, cu multa activitate, sarcini de lucru de anvergura, relatii colegiale tumultoase. Este rost de obtinerea unor colaborari fructuoase, cel putin pentru un an de zile de acum incolo.

Sanatatea este foarte vulnerabila, in mod special pe segmentele capului si pe cele ale sistemului renal. Ar fi bine sa-ti planifici un program de ingrijire corporala si analize medicale. Sansele de a gasi variante miraculoase de vindecare sunt foarte mari.

In plan personal se imbunatateste relatia cu partenerul de viata sau divortul si casatoria pot lua turnuri favorabile. Ultima parte a saptamanii aduce noutati financiare, de tipul castiguri de la si prin altii, dar si cheltuieli pe utilitati.

Sagetator

Se contureaza noutati sentimentale in aceasta saptamana. Se lamuresc animozitatile vechi, atat in relatia cu persoana iubita, cat si in relatia cu copiii. Totusi, discordia este prezenta, astfel ca mai pot aparea discutii aprinse si controverse. Cu putin efort si deschidere mentala sincera spre dialog si cooperare, totul se poate rezolva favorabil pentru toata lumea.

In plan profesional se deschide o noua etapa care aduce schimbari impresionante si definitive. Poate fi vorba despre implicarea in activitati noi, aparitia unor colegi noi de buna calitate sau chiar poate fi vorba despre obtinerea unui nou loc de munca.

Sanatatea este pe un trend ascendent, insa nu forta nota si ingrijeste-te corespunzator. Ultimele zile ale saptamanii sunt rezervate pentru partenerul de viata sau pentru colaborari si afaceri.

Capricorn

Treburile gospodaresti si relatiile familiale iti atrag atentia in mod deosebit in aceasta saptamana. Se deschide o noua etapa domestica, astfel ca reamenajarile de decor, imbunatatirea conditiilor locative chiar mutarea intr-o locatie noua vor fi luate in calcul.

Esti sprijinit de cei dragi, iar ideile si propunerile lor ar fi bine sa le iei in serios si sa le aplici. Sentimental sunt sanse sa te indragostesti, sa legi o relatie frumoasa si de bun augur, practic incepand o etapa de lunga durata in acest sens.

La serviciu ai multe de facut, insa cum starea ta de spirit este buna vei lucra cu placere la unison cu ceilalti. Dar nu forta nota si dozeaza-ti eforturile! Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului respirator si pe ficat.

Varsator

Relatiile cu anturajul apropiat reprezinta o tema importanta, deoarece se contureaza relatii noi. Cele vechi se vor dizolva incet, sigur si discret, facandu-se loc altora de o mai buna calitate.

Pe de alta parte, se deschide sezonul calatoriilor pe distante scurte, astfel ca ar fi bine sa-ti faci planuri marete in acest sens. Studiile si activitatile intelectuale te vor atrage in mod special, unele chiar fiindu-ti necesare in progresul profesional.

Acasa, in plan familial se imbunatatesc vizibil conditiile locative si relatiile cu membrii familiei. Poate aparea un nou membru in familie. Ar fi bine sa discuti deschis cu cei dragi despre planurile tale de viitor. Rezerva momente pentru odihna si pentru hobby-uri.

Pesti

Foarte activ devine segmentul financiar de acum incolo, mai ales sectiunea venituri obtinute din munca proprie. Apar informatii deosebite cu privire la imbunatatirea salarizarii, a conditilor de munca si a relatiilor colegiale. Cheltuieste strictul necesar si chiar ar fi bine sa pui si ceva bani deoparte. Negocieri cu privire la salariu sau referitoare la favorurile pe care le poti obtine de la locul de munca.

Relatiile cu anturajul apropiat se schimba definitiv, conturandu-se o etapa in care vor veni in preajma ta alte persoane, de o calitate foarte buna. Demersuri intelectuale, studii, calatorii pe distante scurte, dialoguri fructuoase cu altii.

Ultima parte a saptamanii este favorabila activitatilor domestice si relationarii cu membrii familiei.

Berbec

Este vremea marilor schimbari pentru tine, incepand cu aceasta saptamana. Innoiri pe toate planurile, directii noi de viata si activitate, abordarea situatiilor si relatiilor in care esti implicat printr-o alta filozofie de viata.

Este bine sa te concentrezi numai pe interesele tale, sa-ti cultivi gandirea pozitiva si sa te orientezi spre a relationa cu alti oameni. Numai de tine depinde de acum incolo bunul mers al vietii tale.

In plan financiar se vor contura discret variante noi de castig din munca proprie. Poate fi vorba de imbunatatiri salariale si ale conditiilor de munca sau apare o noua oferta de munca, mult mai bine platita. Fii deschis la nou si progres!

Taur

Esti foarte discret in aceasta saptamana si foarte bine iti este asa. Sunt momente bune pentru a-ti regandi planurile de viata si pentru s-ti remodela conceptiile dupa care iti ghidezi deciziile si actiunile.

Pot interveni neplaceri privitoare la sanatatea segmentelor capului si a gatului, de aceea ia in serios orice semnal al organismului. Consultatiile si analizele medicale pot fi frecvente.

Dialogurile tainuite cu persoanele din anturajul apropiat iti vor furniza informatii deosebite din segmentul profesional. Exista animozitati si conflicte mocnite la locul de munca, bine fiind sa le studiezi cu atentie. Este momentul sa-ti schimbi radical si definitiv personalitatea. Venituri suplimentare din munca proprie.

Gemeni

Prieteni si sustinatori noi vor aparea in preajma ta, incepand cu aceasta saptamana. Este momentul sa te desprinzi din relatiile vechi si sa renunti la actiunile comune cu altii. Chiar daca unele situatii vor implica si discutii aprinse sau reprosuri, fii prudent si indeparteaza-te rapid de toate acestea si de oamenii care s-au dovedit neseriosi pana acum.

In culisele vietii tale se petrec schimbari majore, mai ales in ceea ce priveste segmentul profesional, sanatatea si relatiile in general. Ai nevoie de odihna, detasare de cotidian, meditatii interioare si vizite in locuri sfinte.

Discutii tainuite cu persoane deosebite. In weekend te vei simti mult mai bine, insa nu forta nota.

Rac

Foarte multe se petrec in plan socio-profesional, in mod special in relatia cu sefii si autoritatile. Este posibil sa obtii o functie de conducere sau macar aprecierea si sustinerea sincera a unor sefi. Totusi, ai tendinta de a riposta la orice autoritate care se exercita in preajma ta si careia esti cumva nevoit sa i te supui. Fii prudent si evita dezvoltarea conflictelor, deoarece se pot intinde pe perioade mari de timp.

Relatiile cu prietenii se vor schimba definitiv, existand sanse sa apara in preajma ta oameni deosebiti, alaturi de care sa desfasori activitati si proiecte profesionale de mare anvergura. Selecteaza-ti cu atentie ideile si anturajul! Spre finalul saptamanii, odihneste-te mult.

Leu

Esti animat de ganduri marete, idealuri nobile si de filozofii noi de viata. Sunt momente speciale in care iti vei schimba radical mentalitatea si felul in care te raportezi la oameni si fapte.

Se contureaza o perioada in care studiile, cercetarile, documentarea si calatoriile indepartate vor reprezenta subiecte de mare interes pentru tine. Sunt sanse de evolutie personala si profesionala, bine fiind sa profiti din plin de ele.

Relatii noi cu strainatatea, fie pentru studii, fie pentru munca sau calatorii de agrement. Profesional esti bine vazut si sustinut de catre sefi si de catre oficiali ai unor institutii importante. Schimbare de statut socio-profesional. Dialogurile si intalnirile cu prietenii sunt de bun augur.

Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
#horoscop saptamanal, #horoscop septembrie, #horoscop 2019 , #Horoscop 2019