Horoscopul saptamanii 18-24 martie 2019

Luni, 18 Martie 2019, ora 10:03
12792 citiri
Horoscopul saptamanii 18-24 martie 2019

Pesti

Saptamana debuteaza cu treburi de rutina la serviciu. Selecteaza prioritatile, deoarece organismul este obosit si se pot evidentia afectiunile circulatorii si cardiace. In relatiile parteneriale intervin discutii aprinse si actiuni comune. Se recomanda prudenta, intrucat mentalul si comunicarea sunt viciate, astfel ca este dificil sa ajungi la un consens, atat cu partenerul de viata, cat si cu cei de afaceri sau colaboratorii.

Apar noutati la capitolul financiar, pentru ca in semnul Balantei se formeaza aspectul de Luna plina pe 21 Martie, oferindu-ti sanse de a rezolva datorii restante si aspecte referitoare la mosteniri si partaje. Evita vanzarea-cumpararea unor bunuri valoroase, deoarece sunt posibile pierderi si erori majore!

Finalul saptamanii aduce informatii pretioase despre calatorii indepartate sau necesitatea de a te ocupa de studii si documentare.

Berbec

O saptamana importanta in plan relational, deoarece in semnul Balantei se formeaza aspectul de Luna plina. Sunt posibile finaluri si inceputuri nebanuite atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatiile de colaborare profesionala.

Totusi, pe 21 martie, indoiala, temerile, senzatia de mers in gol vor fi accentuate. In culisele vietii tale exista jocuri, de bun augur, care vor iesi la iveala la momentul potrivit.

In a doua parte a saptamanii se contureaza cheltuieli pe taxe, impozite, servicii si preocupari legate de bugetul disponibil comun cu altii. Bucura-ti sufletul cu activitati culturale si cu subiecte legate de calatorii in strainatate, pentru lucru, studiu sau de agrement. Dialogurile cu persoane erudite sunt binevenite. Participa la cursuri, seminarii sau expozitii pe teme artistice si spirituale.

Taur

La locul de munca se intrezareste finalul unei etape, intrucat in semnul Balantei se formeaza aspectul de Luna plina. Activitatile profesionale le vei desfasura mai usor, iar sprijinul colegilor va fi excelent.

Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului renal si pe segmentele capului. Alimenteaza-te sanatos, odihneste-te si, la nevoie, apeleaza la sfaturile specialistilor. Evita, pe cat posibil in zilele de 21 si 22 martie, analizele, consultatiile medicale si interventiile chirurgicale.

A doua parte a saptamanii evidentiaza momente interesante pentru relatiile parteneriale, astfel ca negocierile, dezbaterile pe teme si activitati comune se pot desfasura in chip nebanuit.

Weekendul aduce cheltuieli si chestiuni financiare alaturi de cei dragi. De bun augur ar fi sa oferi cadouri celor dragi. Si tu vei primi cel putin laude bine meritate plus cadouri marunte, dar incantatoare.

Gemeni

Saptamana debuteaza cu aspecte domestice si cu dialoguri furtunoase cu membrii familiei. Ai rabdare si tine cont de cele spuse de cei dragi.

Pe 21 martie se construieste aspectul de Luna plina in semnul Balantei, impulsionandu-te sa te ocupi de persoana iubita si de copii. Amorul va capata o alta insemnatate pentru tine, iar dorinta de aventuri, distractii si idile intamplatoare va fi la cote mari si destul de usor de indeplinit. Rascolirile sufletesti pot fi frecvente.

Si la serviciu se contureaza mult de lucru, dar si treburi de rutina acasa. Oboseala si unele afectiuni mai vechi isi vor spune cuvantul. Dozeaza-ti eforturile si accepta ajutorul celorlalti! Sfarsitul saptamanii este potrivit odihnei si plimbarilor in aer liber.

Rac

La inceputul saptamanii, multe persoane din anturajul apropiat vor dori sa vorbeasca cu tine vrute si nevrute. Plus ai de facut calatorii scurte, pentru a rezolva diverse. Selecteaza-ti prioritatile si nu divaga prea mult.

In semnul Balantei se formeaza aspectul de Luna plina ale carui influente le vei simti in segmentul familial. Activitati domestice finalizate si discutii aprinse cu membrii familiei. Prudenta, rabdare, discernamant!

Ecourile acestei saptamani le vei simti multa vreme de acum incolo, pentru ca este vorba despre schimbari importante in relatiile familiale, ambianta din casa, legatura cu locurile natale si cu neamurile. Apropie-te de cei dragi si ajuta-i neconditionat atat cat poti.

Zilele de 23 si 24martie rascolesc relatia cu persoana iubita si copiii. Distractii, aventuri, amor, dar si niscai discutii aprinse trecatoare.

Leu

Se contureaza cheltuieli importante la inceputul acestei saptamani. Este vorba atat despre cele necesare tie in plan personal, cat si despre cheltuieli comune cu altii.

Poti descoperi nereguli serioase ce trebuie remediate urgent. Foarte animate devin relatiile cu anturajul apropiat, datorita formarii aspectului de Luna plina in semnul Balantei pe 21 martie.

Apar sanse deosebite de a imbunatati relatiile cu ceilalti, de a-ti face prieteni noi si de a-ti remodela gandirea si comunicarea. Pentru ca multa lume va roi in jurul tau, fii prudent cu vorbele si gesturile. Vorbeste strictul necesar si asculta-i pe ceilalti cu interes.

La finalul saptamanii, atentia si eforturile iti vor fi atrase de activitatile domestice si de relatiile cu membrii familiei. Se contureaza discutii importante in casa, dar si cu neamurile, plus distractii si activitati alaturi de cei dragi.

Fecioara

Primele zile ale saptamanii sunt favorabile ingrijirii sanatatii si revizuirii programului cotidian. Ai nevoie de odihna si de intoarcerea eforturilor spre propria ta fiinta. Selecteaza prioritatile, evita spatiile aglomerate si persoanele care se implica nepermis de mult in viata ta.

Pe 21 martie se formeaza aspectul de Luna plina in semnul Balantei, oferindu-ti efecte in plan financiar. Pe de o parte, este vorba despre unele cheltuieli care se epuizeaza acum, insa pe de alta parte apar schimbari referitoare la sursele tale de venit din munca proprie.

Fii atent la cele discutate la locul de munca si accepta schimbarile necesare. Poate fi vorba de a munci mai mult, dar eforturile iti vor fi rasplatite. La finalul saptamanii vor fi frecvente calatoriile pe distante scurte, intalnirile si dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat.

Balanta

Saptamana foarte importanta pentru tine, intrucat in semnul tau zodiacal se formeaza aspectul de Luna plina pe 21 martie. Ai sanse minunate de a aduce imbunatatiri importante pe toate planurile vietii, asa incat rezerva momente special pentru tine si gandurile tale.

Un jurnal personal ti-ar fi de mare folos pe termen lung. Cum emotivitatea va fi accentuata exista riscul sa oscilezi cam mult in decizii si relatii cu ceilalti. Ai incredere in tine si opereaza schimbarile necesare dorite.

Se pot accentua unele afectiuni legate de sistemul digestiv si de cel renal, de aceea, evita suprasolicitarea nervoasa si fizica. Evita in aceasta saptamana, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Finalul saptamanii aduce cheltuieli majore, dar in paralel este posibil sa primesti daruri frumoase si utile.

Scorpion

Primele zile ale saptamanii iti aduc in preajma prieteni si persoane din anturajul socio-profesional. Dialoguri importante pe teme profesionale si reluarea unor sarcini de lucru.

Si persoana iubita sau copiii iti vor da batai de cap, de aceea, acorda-le si lor atentia cuvenita. In preajma zilei de 21 martie apare o puternica dorinta de interiorizare, somnolenta si tendinta la visare cu ochii deschisi. In semnul Balantei se alcatuieste aspectul de Luna plina, astfel ca starile tale interioare sunt fluctuante.

Ocupa-te de treburi usoare si, la nevoie, cere sprijinul celor dragi si de incredere pentru a rezolva chestiunile urgente. Se contureaza reconfigurari importante, atat in ceea ce priveste mentalitatea ta, cat si atitudinea, relatiile cu ceilalti si planurile de viata. La finalul saptamanii te vei simti mult mai bine si complet revigorat.

Sagetator

Este bine sa incepi aceasta saptamana cu rezolvarea treburilor din planul socio-profesional. Sunt posibile discutii aprinse cu sefii, cu autoritatile, dar si cu persoanele autoritare din cadrul familiei. Pe fundal domneste discordia, astfel ca fii prudent si intelegator.

Pe 21 martie se formeaza aspectul de Luna plina in semnul Balantei, aspect ale carui efecte le vei resimti in segmentul relatiilor cu prietenii si sustinatorii din planul profesional. In urma unor discutii sau in urma unor actiuni comune cu aceste persoane, vei fi nevoit sa decizi in consecinta. Renunta la cei care te-au necajit si la cei care observi ca stau in preajma ta doar pentru profitul lor.

Organismul tau va da semne de oboseala in a doua parte a saptamanii. Sunt binevenite odihna si dialogurile interioare. Rezerva momente si pentru plimbari in aer liber.

Capricorn

Relatii provocatoare cu persoanele aflate departe de granitele tarii apar la inceputul saptamanii. De asemenea, vor intra in sfera ta de interes rafinarea mentala si dezvoltarea sufleteasca prin abordarea unor studii, cercetari sau cursuri de instruire deosebite. Prudenta, deoarece suprasolicitarea mentala este accentuata si iti poate rascoli mult sanatatea intregului organism plus relatiile cu ceilalti.

Selecteaza prioritatile pe toate planurile! Apar schimbari importante, cu bataie lunga in plan profesional. In semnul Balantei se formeaza aspectul de Luna plina pe 21 martie, fapt care inchide o etapa in campul muncii. Ti se vor recunoaste meritele, pe de o parte, insa, pe de alta parte, unii iti vor cauta noduri in papura. Evita a te lasa coplesit de laude, deoarece in umbra colegii nu prea se bucura de pozitia ta sociala si de sprijinul primit din partea autoritatilor.

Varsator

O saptamana dinamica in plan profesional si in plan financiar. Se contureaza cheltuieli comune cu altii, dar si cheltuieli legate de facturi, taxe, datorii de tot felul. Sunt posibile erori in actele financiare, de aceea, ar fi bine sa le verifici atent si sa eviti investitiile sau schimbarea unor termeni si conditii din orice fel de contracte.

Relatiile cu strainatatea se reconfigureaza, datorita influentelor aspectului de Luna plina din semnul Balantei, ce se construieste pe 21 martie. Intra in discutie si etapele de realizare ale unei calatorii si implicarea in diverse forme de instruire personala sau profesionala.

Aparent lucrurile stau bine, insa exista in fundal ceva greu de inteles care poate rascoli totul. Prudenta si evita luarea deciziilor majore in aceasta saptamana, indiferent despre ce este vorba. Momente excelente pentru revizuirea sistemului de valori morale si spirituale.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop saptamanal, #horoscop martie, #horoscop 2019 , #Horoscop 2019