Horoscopul saptamanii 21-27 octombrie 2019

Luni, 21 Octombrie 2019, ora 11:31
18272 citiri
Horoscopul saptamanii 21-27 octombrie 2019

Balanta

Dialogurile cu prietenii sunt importante de-a lungul acestei saptamani, asa incat ar fi bine sa notezi intr-un jurnal cele aflate sau ideile, sfaturile, sugestiile primite de la acestia. Chiar daca la prima vedere unele informatii par bizare sau inutile, undeva in fundal exista un strop de adevar care iti va fi revelat la momentul potrivit.

Sunt momente bune pentru meditatii interioare pe marginea situatiilor si relatiilor in care esti implicat. Se pot accentua unele temeri privitoare la statutul tau socio-profesional si la pozitia ta in cadrul unui colectiv de lucru. Nu este cazul sa te ingrijorzi, dar fii vigilent in tot ceea ce te priveste. Se pot ivi cheltuieli pentru cele necesare tie personal.

Scorpion

Esti foarte solicitat in plan profesional! Dialoguri importante cu sefi, cu reprezentanti ai unor institutii oficiale, dar si in plan personal, acasa, vei avea de-a face cu figurile autoritare ale neamurilor. Este posibil sa-ti para dificila relationarea cu atatea personaje importante, dar cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine.

Relatiile cu prietenii se evidentiaza prin discutii pe teme de larg interes. Astfel, este posibil sa primesti o oferta avantajoasa de implicare intr-un proiect de anvergura. Analizeaza pe indelete orice propunere si nu te lasa impresionat de orice si de oricine.

Pe de alta parte, ai nevoie de odihna si detasare de cotidian. Depinde numai de tine cum gestionezi conflictele din preajma ta.

Sagetator

O saptamana in care gustul pentru subiecte filozofice este la cote inalte. Sunt posibile dialoguri cu persoane erudite, planuri pentru studii si calatorii, dar si abordarea unor aspecte profesionale.

Sefii te solicita din plin, deci fii prudent si alege-ti vorbele cu grija. Reuniunile de la locul de munca, dar si cele familiale iti vor aduce informatii utile si solutii viabile pentru toate situatiile in care te afli. Evita discutiile contradictorii si expunerea opiniilor personale. Sunt momente in care unii vor doar sa-ti vaneze greselile si vulnerabilitatile.

A doua parte a saptamanii iti aduce in preajma prieteni si actiuni de anvergura cu acestia. Exista aspecte ascunse in relatiile cu aceste persoane, de aceea, fii prudent si nu te lasa pe mana acestora.

Capricorn

Este nevoie sa te ocupi de achitarea facturilor sau de relationarea cu institutiile financiare. Se recomanda prudenta vizavi de tot ce tine de bani, bunuri comune cu altii, mosteniri, partaje si documentele lor aferente. Sunt posibile incurcaturi si tergivesari ale unor demersuri financiare, fie ca este vorba despre a incasa niste bani, fie de a plati o datorie.

Pe de alta parte, vor interveni si aspecte referitoare la o calatorie indepartata sau la abordarea unor studii de perfectionare pe termen lung.

In plan profesional esti solicitat de catre sefi si autoritati. Reuniuni profesionale, dezbateri pe teme de larg interes la locul de munca si controverse colegiale. Neplacerile de la locul de munca au de-a face cu prietenii si sustinatorii tai, plus cu proiectele sau actiunile socio-profesionale in care esti implicat.

Varsator

Saptamana debuteaza cu multa animatie in relatiile parteneriale. Fie ca este vorba despre relatia cu partenerul de viata, fie despre o colaborare, pare dificil sa stabilesti clar termenii si conditiile lor de desfasurare.

Dialoguri contradictorii, bizarerii, destramarea unor astfel de relatii cand si cum te astepti mai putin. Bine ar fi sa te desprinzi din relatiile subrede. Vor veni altele mult mai profitabile la momentul potrivit.

Apar totodata si chestiuni financiare de tipul achitarea unor facturi sau dialoguri cu reprezentanti ai unor institutii financiare. Prudenta, rabdare, toleranta! Unii depun eforturi serioase sa-ti obstructioneze progresul. Apar si vesti din si despre strainatate. A doua parte a saptamanii este favorabila activitatilor culturale.

Pesti

Multa forfota in segmentul muncii! Sarcini de lucru noi si urgente, depistarea unor greseli in munca unor colegi si cumva esti nevoit sa remediezi situatiile, discutii contradictorii atat cu sefii, cat si colegiale. Prudenta, rabdare, toleranta!

Exista persoane in preajma ta care nu pot mentine ritmul in munca sau care pur si simplu iti pun bete in roate doar de dragul jocului de moment. Indeplineste-ti sarcinile de lucru corect, la timp si cum poti tu mai bine.

Sanatatea este vulnerabila, astfel ca ar fi bine sa te ingrijesti corespunzator. Relatii parteneriale distorsionate, insa este rost de rezolvari pana la urma.

A doua parte a saptamanii evidentiaza cheltuieli comune cu altii, plus facturi, taxe sau daune restante ce trebuie platite urgent.

Berbec

Persoana iubita sau copiii te provoaca mult la inceputul acestei saptamani. Se pare ca una iti doresti tu si cu totul altceva iti ofera cei dragi. Detaseaza-te de nevoile afective si revizuieste-ti atitudinea privitor la iubire si implicatiile ei. Canalizeaza-ti energia spre un hobby sau spre activitati recreative alaturi de prieteni de incredere.

La serviciu se contureaza sarcini de lucru noi si urgente, astfel ca pregateste-te pentru ore suplimentare.

Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila si bine ar fi sa te ingrijesti. Se poate pune problema unor analize si consultatii medicale. Foarte delicate vor fi relatiile parteneriale, din cauza banilor si bunurilor comune.

Taur

Casa si familia sunt temele principale in prima parte a saptamanii. Este nevoie de curatenii generale, reparatii, vanzarea sau achizitionarea unor bunuri, demersuri patrimoniale. Membrii familiei iti sunt alaturi, astfel ca orice ar interveni primesti sprijin si sfaturi bune.

Segmentul amoros este animat prin discutii si activitati comune cu persoane iubita si copiii. Chiar se poate pune in discutie oficializarea unei relatii si aparitia unui copil. Ocupa-te si de un hobby drag sufletului tau.

A doua parte a saptamanii aduce multa forfota in planul muncii. Sarcini de lucru noi si discutii colegiale de anvergura. Neplacerile profesionale pot avea legatura cu parteneriatele personale sau profesionale in care esti implicat. Ai grija si de sanatate!

Gemeni

Esti mai mult pe drumuri la inceputul saptamanii, fie pentru a rezolva diverse probleme personale sau profesionale, fie pentru a face vizite celor dragi si de incredere. Fii cumpatat in toate, pentru ca sunt posibile neplaceri de tot felul. Ar fi bine sa te desprinzi de unele persoane care pun bete in roatele proiectelor tale.

Acasa este nevoie sa investesti timp si eforturi mari. Dialoguri importante cu membrii familiei, vizite la neamuri, depanarea amintirilor de demult.

Esti destul de combativ, astfel ca este posibil sa strici relatii si situatii bune. Din cauza unor chestiuni profesionale sau de sanatate sunt posibile neplaceri in relatiile amoroase. Fii intelegator, tolerant si ai rabdare cu ceilalti! Farmecul tau nativ ii va cuceri pe toti.

Rac

Este posibil sa primesti bani la inceputul saptamanii, fie salariul, o prima, fie cineva drag iti ofera drept cadou o suma consistenta sau un favor deosebit care compenseaza cumva o cheltuiala importanta.

Tentatia cumparaturilor este mare si ar trebui sa fii foarte cumpatat. Sunt sanse de pierderi sau furturi.

Relatiile cu anturajul apropiat sunt foarte animate. Discutii importante, calatorii pe distante scurte, aparitia unor oferte de colaborare sau de casatorie. Asta inseamna ca cineva din acest anturaj iti poate oferi sansa unei colaborari scurte sau cineva care te iubeste in taina demult iti va marturisi ceea ce simte pentru tine.

Griji si treburi domestice. Din cauza unor chestiuni amoroase sunt posibile neplaceri in relatiile familiale.

Leu

Starile tale de spirit sunt fluctuante la inceputul acestei saptamani, de aceea, controleaza-te si nu lasa ca ceilati sa observe asta. Exista riscul sa fii interpretat gresit si de aici un sir lung de neplaceri.

Sanatatea este vulnerabila, deci ingrijeste-te corespunzator si pe termen lung. Ai incredere ca providenta lucreaza din umbra si te ajuta subtil.

A doua parte a saptamanii evidentiaza aspecte financiare, de genul obtinerea drepturilor salariale sau a unor cadouri dinspre locul de munca. Dar in paralel apar cheltuieli neprevazute. Se recomanda prudenta, deoarece sunt posibile pierderi.

Persoanele din anturajul apropiat te provoaca mult si bine. Fundalul acestor relatii este legat de ceea ce se petrece in segmentul familial.

Fecioara

Esti meditativ la inceputul acestei saptamani. Ceilalti te vor privi uimiti, insa cu putin efort si bunavointa vei reusi sa depasesti orice situatie ivita.

Sanatatea este vulnerabila, de aceea, ai nevoie de ingrijiri de specialitate. Totusi, evita analizele medicale sau interventiile chirurgicale, pe cat posibil. In a doua parte a saptamanii, te vei simti mai bine, dar nu forta nota. Chiar daca iti revine pofta de viata si iti creste nivelul energiei vitale, ocupa-te numai de prioritati si, la nevoie, cere sprijinul celor dragi si de incredere.

Se contureaza cheltuieli cotidiene, dar in paralel apar si venituri substantiale. Posibile cheltuieli pentru cineva din anturajul apropiat.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#horoscop saptamanal, #horoscop octombrie, #horoscop 2019 , #Horoscop 2019