Horoscopul saptamanii 26 august - 1 septembrie 2019

Luni, 26 August 2019, ora 09:21
13061 citiri
Horoscopul saptamanii 26 august - 1 septembrie 2019

Fecioara

Saptamana incepe alaturi de prieteni. Poti desfasura alaturi de acestia activitati interesante. Dialogurile din primele zile ale intervalului analizat iti aduc informatii pretioase necesare in segmentul socio-profesional in care activezi.

Retragerea din forfota cotidiana este binevenita la mijlocul saptamanii, fiindu-ti utila pentru odihna si dialog interior. Oboseala va fi accentuata, iar afectiunile vechi te pot necaji destul de mult. Odihneste-te, ingrijeste-te corespunzator si cultiva gandirea pozitiva.

Sunt momente pasagere, iar ceea ce ti se intampla cunosti deja. Doar ca acum trebuie sa fii ceva mai atent la nevoile organismului tau.

Discutii de taina cu cineva de incredere din segmentul socio-profesional. Pe cai mai putin obisnuite poti afla informatii relevante privitoare la relatiile si situatiile in care esti implicat. In a doua parte a saptamanii te vei simti mult mai bine. Debutul unei etape noi de viata si activitate.

Balanta

Esti foarte solicitat in plan socio-profesional, mai ales de catre sefi si de catre reprezentanti ai unor institutii oficiale. Cumva esti fortat de imprejurari sa iei decizii majore, sa formulezi opinii legate de mersul lucrurilor la locul de munca sau sa te implici in activitati comune cu altii. Se recomanda prudenta, deoarece subiectivismul este accentuat. Una se gandeste, una se spune si cu totul altceva se intelege.

Relatiile cu prietenii sunt dificile, dar sunt importante dialogurile cu acestia, chiar daca pe alocuri te necajesc mult. Rezerva momente de odihna, intrucat oboseala isi va spune cuvantul in partea a doua a saptamanii.

Este vremea marilor schimbari, astfel ca vei primi impulsuri astrale deosebite pentru a trasa noi directii de viata si a le urma indeaproape. Posibile neplaceri legate de sanatatea sistemului digestiv.

Scorpion

Se contureaza multa forfota socio-profesionala. Intalniri si discutii la nivel inalt, participarea la reuniuni oficiale, cu multa lume, dar si controverse. Prudenta, rabdare, masura in toate! Te poti trezi in mijlocul unor conflicte, la care nici cu gandul nu gandesti.

Colaborarile profesionale in care esti implicat, relatia cu partenerul de viata sunt vulnerabile, din cauza imaginii tale publice sau statutului tau socio-profesional. Schimbari de anvergura pe toate planurile.

Relatiile cu prietenii se evidentiaza in a doua parte a saptamanii prin discutii si actiuni comune importante. Evita sa vorbesti despre vulnerabilitatile tale. Se contureaza etape noi in segmentul relatiilor cu prietenii, asta insemnand ca de unii te vei desprinde definitiv si te vei apropia de altii.

Sagetator

Primele zile ale saptamanii evidentiaza cheltuieli pe facturi, taxe, datorii de orice fel. Este bine sa verifici situatia bugetului si a documentelor care atesta ca unele bunuri iti apartin sau te poti folosi, legal, de ele.

Forfota mentala este foarte mare pe 28 si 29 august. Avalansa de ganduri care te inconjoara ajuta la reevaluarea sistemului tau de valori morale si spirituale. Dialoguri cu oameni eruditi, planuri de studii, calatorii indepartate. Se recomanda prudenta in orice fel de calatorie, pentru ca sunt posibile neplaceri.

Esti in centrul atentiei multora, mai ales in segmentul profesional, unde se contureaza o noua etapa. Unii sefi te vor provoca la explicatii vizavi de felul in care iti indeplinesti sarcinile de serviciu. Alege-ti cuvintele si gesturile cu grija.

Acasa, membrii familiei si rudele au nevoie de sprijinul tau moral, emotional si material. Acorda-le neconditionat!

Capricorn

In urma discutiilor cu partenerul de viata sau colaboratorii din segmentul profesional vei fi nevoit sa-ti revizuiesti situatia financiara. Se contureaza cheltuieli majore din cauza acestor persoane, dar si plata unor facturi restante, taxe, datorii catre alte persoane sau catre banci.

Prudenta si discernamant, pentru ca segmentul financiar, mai ales sectiunea bani si bunuri comune cu altii, este foarte vulnerabil. Sunt posibile pierderi, erori in documente, dar si falsuri intentionate.

In a doua parte a saptamanii ai de-a face cu sefi, sarcini de lucru urgente si reuniuni oficiale. Acorda timp si atentie atat casei, cat si membrilor familiei. Relatiile cu strainatatea se vor revigora, deschizandu-se o noua etapa deosebita. Planuri de calatorii si de studii pe termen lung.

Varsator

Ai multe de facut in perioada analizata, mai ales la serviciu. Esti sprijinit de oameni de incredere, dar nu slabi vigilenta. Este posibil ca, din greseala, cineva sa-ti compromita pozitia din cadrul grupului de lucru.

Relatiile parteneriale sunt in continua forfota, fiind posibile separarea, divortul, destramarea unei colaborari profesionale. Insa, pe de alta parte, se pot ivi oportunitati noi de colaborare sau chiar o noua relatie matrimoniala la orizont. Schimbarile sunt de proportii in segmentul acesta si cu efecte pe termen lung.

Analizeaza toate tipurile de relatii in care esti implicat si renunta fara echivoc la persoanele care te solicita prea mult sau care isi vad numai de interesele lor personale in relatia cu tine. Cheltuieli comune cu altii pe facturi, taxe, datorii. Se intrezareste o noua etapa de castig de la si prin altii.

Pesti

Debordezi de energie si esti tentat sa te implici in tot felul de treburi personale sau ale altora. Alege numai ceea ce te priveste pe tine si intra in sfera ta reala de interes. Altfel risti sa pierzi energie vitala, timp, resurse materiale.

Relatiile sentimentale sunt anoste si probabil ca vei fi nevoit sa discuti cu persoana iubita sau copiii despre aspectele mai putin placute ale relatiei voastre. Fii prudent, rabdator si tine cont si de spusele celorlalti. Asteptarile tale vizavi de cei dragi sunt exagerate in raport cu ceea ce pot ei sa-ti ofere acum.

Mult de lucru la serviciu, relatii colegiale interesante, dar si schimbari majore in plan profesional. Sanatatea este vulnerabila, bine fiind sa te ingrijesti pe indelete. In plan partenerial se deschide o etapa noua. Unele colaborari se pot finaliza, insa se pregatesc altele sa intervina in viata ta.

Berbec

Segmentul domestic iti deschide saptamana, pentru ca vei avea treburi restante de rezolvat acasa sau impreuna cu membrii familiei. Curatenii generale, reparatii curente, vanzarea sau achizitionarea unor bunuri patrimoniale, discutii pe teme de interes comun cu neamurile. Prudenta si rabdare, pentru ca tensiunile sunt la cote inalte.

A doua parte a saptamanii evidentiaza relatiile sentimentale. Implica-te in activitati recreative, ocupa-te de hobby-uri si stai de vorba pe indelete cu cei dragi. Rascoliri sentimentale, aspecte legate de copii, modificarea perceptiei tale vizavi de iubire si implicatiile ei.

Se contureaza o noua etapa profesionala. Sarcini de lucru noi, poate chiar un nou job, relatii colegiale innoite. Sanatatea este vulnerabila, deci ti-ar prinde bine niscai ingrijiri de specialitate.

Taur

In primele zile ale saptamanii vei fi nevoit sa faci mai multe drumuri pe distante scurte, pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. Unele chiar sunt importante pe termen lung, bine fiind sa le acorzi atentia cuvenita.

Segmentul domestic este foarte dinamic. Treburi gospodaresti de anvergura, vanzari sau achizitionari de bunuri patrimoniale, dialoguri cu membrii familiei si cu neamurile.

In a doua parte a saptamanii, se anima mult sfera sentimentala. Este rost de decizii importante in cazul unei relatii amoroase, insa si in privinta copiilor. Schimbari de anvergura in plan sentimental. Se deschide o noua etapa amoroasa in care pot intra in discutie infiriparea unei relatii noi, revigorarea celei vechi sau aparitia unui copil. Prudenta, rabdare, toleranta. Evita conservatorismul si gelozia!

Gemeni

Se contureaza cheltuieli importante la inceputul saptamanii, fie pentru cineva drag, un prieten de incredere, fie pentru un proiect profesional aflat in derulare de ceva vreme. Chibzuiste bine inainte de a cheltui o suma cat de mica. Exista si interese meschine, ascunse ale unora ce planuiesc sa profite de pe urma veniturilor tale.

Multe dialoguri si intalniri cu persoanele din anturajul apropiat. Mentalul este distorsionat, astfel ca este bine sa vorbesti putin si sa asculti mai mult. Sunt sanse sa calatoresti pe distante scurte, dar fii prudent, pentru ca sunt posibile neplaceri.

Relatiile familiale si treburile gospodaresti te solicita din plin. Se deschide o noua etapa domestica, fie ca este vorba despre reorganizarea spatiului locativ, fie ca relatiile cu membrii familiei isi modifica termenii si conditiile de desfasurare.

Rac

Esti in verva toata saptamana, astfel ca ai sanse mari sa schimbi multe si marunte in viata ta. Se pare totusi ca segmentul profesional este cel care te atrage cel mai mult. Analizeaza pe indelete situatia ta profesionala si traseaza un plan de imbunatatire. Relatiile cu sefii si autoritatile sunt tensionate, deci fii prudent si evita discutiile contradictorii sau accentuarea conflictelor.

Cheltuieli majore pe cele necesare traiului cotidian. Apar informatii noi privitoare la veniturile tale si la schimbarea conditiilor de munca. Evita planurile de investitii financiare! Perioada actuala iti favorizeaza atat castigurile, cat si cheltuielile.

In planul relatiilor cu anturajul apropiat se deschide o noua etapa, asta insemnand ca te vei desprinde de unii apropiati si te vei orienta spre a-ti largi si imbunatati palmaresul cu prieteni noi.

Leu

Starile tale de spirit fluctueaza mult in perioada analizata. De aici si organismul este obosit. Controleaza-te, tempereaza-ti impulsurile de moment si ocupa-te serios de imbunatatirea starii tale generale.

Plimbarile in aer liber, concentrarea pe gandirea pozitiva, relationarea cu oamenii de buna calitate te ajuta mult. Sunt momente bune pentru a-ti remodela sistemul valorilor morale si spirituale si mai ales de a te apropia de cele sfinte.

Foarte importante sunt dialogurile si intalnirile cu prietenii. Urmeaza-le sfaturile sau macar noteaza-le intr-un jurnal personal.

Cheltuieli, primirea drepturilor salariale, dar si favoruri dinspre locul de munca. Se contureaza la orizont o noua etapa de castig din munca proprie. Evita investitiile nefondate! Multe discutii importante referitoare la imbunatatirea castigurilor personale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#horoscop saptamanal, #Horoscop august, #horoscop septembrie, #horoscop 2019 , #Horoscop 2019