Horoscopul saptamanii 4-10 noiembrie 2019

Luni, 04 Noiembrie 2019, ora 10:41
19188 citiri
Horoscopul saptamanii 4-10 noiembrie 2019

Scorpion

Mediul domestic si relatiile cu membrii familiei iti deschid saptamana. Se contureaza schimbari benefice in viata cotidiana. Fie la serviciu se aranjeaza lucrurile si vei avea suficient timp si pentru tine personal, treburile profesionale mergand foarte bine in continuare, fie sanatatea se imbunataste vizibil si in consecinta vei putea desfasura activitati recreative de anvergura.

Singurele umbre vin dispre segmentul amoros, in sensul ca persoana iubita sau copiii iti pot reprosa diverse. Fii prudent, pentru ca tu fiind acum foarte implicat la serviciu, cei dragi se pot supara. Noutati spectaculoase atat in privinta sanatatii, cat si in campul muncii.

Sagetator

In prima parte a saptamanii, ai multe treburi de facut acasa. Este nevoie de reparatii curente, mai ales la instalatiile de apa. Apeleaza la ajutorul specialistilor pentru orice defectiune sau informatie de care ai nevoie pentru a-ti imbunatati sau intretine conditiile din spatiul locativ.

Relatiile cu membrii familiei se remarca prin discutii aprinse. Se recomanda prudenta, rabdare, toleranta, deoarece conflictele de acum se pot permanentiza. Ceva din segmentul amoros sau din relatiile tale cu copiii deranjeaza pe membrii familiei sau pe rude. Noutati spectaculoase in relatiile de iubire. Posibil aparitia unui copil sau planuri in acest sens.

Capricorn

Ai multe drumuri de facut zilele acestea si de vorbit cu multa lume. Alege-ti cuvintele si gesturile cu grija, intrucat sunt sanse sa folosesti prea mult sarcasmul. Relatiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt conflictuale si foarte usor se pot destrama cele fragile. Este bine sa te indepartezi de interactiunile care s-au dovedit clar neprofitabile.

Segmentul familial si domestic intra intr-o noua etapa. Schimbari in mediul familial, vanzari si achizitionari de bunuri casnice, schimbarea domiciliului, intemeierea unei familii, aparitia unor noi membri in familie. Fii prudent in privinta sanatatii si a mediului de lucru de la serviciu.

Varsator

Esti pus pe fapte mari in aceasta saptamana, pentru ca primesti energie astrala din belsug. Dozeaza-ti eforturile, selecteaza prioritatile si orienteaza-te numai spre oameni de buna calitate. Prudenta in privinta cheltuielilor, pentru ca tentatia investitiilor nefondate este mare si dificil de contracarat.

Foarte interesante si benefice sunt interactiunile cu persoanele din anturajul apropiat. Dialoguri fructuoase, schimb de informatii deosebite si utile, calatorii pe distante scurte fie de agrement, fie pentru a rezolva chestiuni personale si profesionale. Succesul te insoteste in permanenta. Noteaza ideile din aceste zile, pentru ca sunt spectaculoase si de viitor.

Pesti

Starile tale de spirit sunt foarte oscilante zilele acestea. Esti pornit impotriva tuturor, astfel ca nimeni si nimic nu iti poate intra in voie atat de usor. Depune eforturi constiente sa te intelegi atat cu tine insuti, cat si cu ceilalti, deoarece exista riscul sa distrugi relatii si situatii benefice care ar trebui pastrate.

Financiar se contureaza noutati. Se deschide un nou capitol in care ti se modifica substantial veniturile si posibilitatile de a obtine bani, bunuri sau favoruri dintr-o activitate profesionala desfasurata in cadru oficial la un loc de munca. Totodata apare si tentatia investitiilor pe termen lung. Prudenta si rabdare!

Berbec

Dialogurile cu prietenii te ajuta sa-ti lamuresti aspectele profesionale care au dus la restrictiile financiare din ultima vreme. Cu toate ca esti plin de energie, dornic de a-ti schimba radical viata pe toate planurile, ceva te tine pe loc.

Exista in preajma ta conflicte ascunse, atat in mediul familial, in relatiile cu persoanele apropiate, cat si in mediul socio-profesional in care activezi. Evita sa-ti divulgi intentiile, planurile de viitor si mai ales opiniile personale!

Unii iti pot pune etichete neconforme cu realitatea si de aici un sir lung de situatii neplacute. Ai nevoie de odihna, de plimbari usoare in aer liber si de un program cotidian complet reformulat.

Taur

Relatiile cu prietenii si cu persoanele din mediul socio-profesional in care activezi sunt foarte active prin discutii aprinse si prin actiuni comune de anvergura. Oricat ai fi de atent la vorbele si gesturile acestor persoane, exista ceva ascuns, pe care il simti, dar nu-l poti depista deocamdata.

De aceea, fereste-te de acest anturaj, evita polemicile, contradictiile si indeparteaza-te de oamenii care te provoaca nepermis de mult.

In a doua parte a saptamanii se pot evidentia afectiuni ale sistemului uro-genital si ale gatului, dar si un soi de oboseala. Odihneste-te constient si la nevoie apeleaza la sfatul specialistilor in sanatate.

Gemeni

O saptamana in care esti foarte activ in plan profesional, mai ales ca provocarile vin dinspre sefi sau colegi de munca. Discutii aprinse pe teme profesionale, reuniuni la varf cu oameni importanti, turnuri spectaculoase de situatii la locul de munca.

Controleaza-ti tendinta de a riposta la orice vine din partea vreunei autoritati. Este mai dificil, deocamdata, sa respecti sau sa sustii regulile, parerile, sfaturile sefilor, dar cu putin efort si bunavointa, vei reusi foarte bine sa te stecori printre evenimentele acestor zile.

Relatiile cu prietenii sunt deosebite. Se conturaza relatii noi, foarte importante pentru dezvoltarea ta personala si profesionala pe termen lung.

Rac

Gandurile si chiar faptele iti sunt legate de calatorii sau de studii pe termen lung in aceasta saptamana. Se recomanda prudenta, intrucat pot aparea diverse piedici in a-ti realiza planurile in sensurile dorite. Felul in care vorbesti ii poate deranja pe ceilalti, deoarece, fara sa-ti dai seama, folosesti note sarcastice in dialogurile tale.

In plan socio-profesional se deschide o noua etapa benefica. Esti bine sustinut de catre sefi si autoritati, iti sunt apreciate eforturile si meritele, fiind rost de a obtine o functie de conducere sau macar un post important in cadrul unui grup de lucru. Dar asuma-ti numai responsabilitatile pe care le poti duce la bun sfarsit.

Leu

Cheltuieli majore pe taxe, facturi, investitii pe termen lung! Din cauza relatiilor cu neamurile, cu partenerul de viata sau cu partenerii profesionali apar cheltuieli neprevazute si care trebuie facute urgent. Selecteaza prioritatile si nu te avanta in orice, doar de dragul celorlalti.

Unii chiar au intentia foarte clara de a profita de pe urma veniturilor sau agoniselii tale. Relatiile cu strainatatea se imbunatatesc vizibil, fiind rost de a calatori in tinuturi indepartate fie de agrement, fie pentru studii sau pentru a munci.

Pe de alta parte, sunt zile excelente pentru a-ti remodela filozofia de viata si a-ti reconstrui sistemul valorilor morale si spirituale.

Fecioara

O saptamana foarte importanta la capitolul relatii parteneriale si bani, bunuri comune cu altii. Este posibil sa te desprinzi din unele parteneriate, fie ca este vorba despre o relatie de cuplu, fie o relatie de colaborare profesionala.

Se recomanda prudenta, pentru ca vor intra in discutie partajele specifice unui divort, mostenirile, datoriile comune cu ceilalti. Predomina senzatia ca toata lumea este impotriva ta, insa pe undeva si tu ai contributia ta la situatia in care te afli.

Se contureaza o noua etapa financiara, in sensul ca vei beneficia de venituri suplimentare si de ajutoare substantiale din partea altora.

Balanta

Mediul de lucru de la locul de munca este foarte animat si punctat cu note conflictuale. Fii prudent in relatiile colegiale, pentru ca exista riscul sa te implici in controverse gratuite. Ocupa-te numai de indatoririle tale si lasa-i pe ceilalti sa se ocupe de ale lor.

Sanatatea este vulnerabila in continuare, asadar ingrijeste-te pe indelte.

Relatiile parteneriale intra intr-o noua etapa. Este rost de revigorari in relatia matrimoniala veche, de o relatie noua de cuplu, de aparitia unor oferte de colaborare profesionala. Accentul cade pe segmentul profesional, asta insemnand ca in mod special in campul muncii sunt probabile noutati spectaculoase. Prudenta si discernamant!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#horoscop saptamanal, #horoscop noiembrie, #horoscop 2019 , #Horoscop 2019