Horoscopul saptamanii 8-14 aprilie 2019

Luni, 08 Aprilie 2019, ora 08:40
46944 citiri
Horoscopul saptamanii 8-14 aprilie 2019

Berbec

La inceputul acestei saptamani s-ar putea sa primesti o suma importanta de bani in urma muncii desfasurate la serviciu. Exista si posibilitatea rezolvarii unor aspecte profesionale sau obtinerea unui nou loc de munca mai bine platit. Evita cheltuielile extravagante, investitiile sau planurile de afaceri. Foarte animate sunt dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. Prudenta si rabdare, deoarece sunt posibile conflicte in toata regula. Revin in atentie si relatiile familiale si patrimoniul aferent acestora. Se pot relua subiecte legate de trecutul unor rude apropiate sau de mosteniri. Pe de alta parte, relatiile cu membrii familiei vor fi destul de anoste, astfel incat fii prudent si tine cont si de parerea celorlalti. Vei fi tentat sa te refugiezi in problemele profesionale. Gaseste un echilibru intre aspectele personale si cele profesionale. La finalul saptamanii, astrele iti recomanda linistea caminului si compania celor dragi.

Taur

Esti orientat spre propria ta persoana si spre nevoile tale personale in primele zile ale saptamanii, aspect favorabil evolutiei tale din toate punctele de vedere. Unele relatii parteneriale se vor sfarsi, deoarece iti vei da seama ca nu mai corespund cerintelor tale. Foarte importante sunt aspectele financiare pe 9 si pe 10 aprilie. Se contureaza cheltuieli, insa in paralel primesti si bani, mai ales de pe urma activitatii desfasurate la serviciu. Relatiile cu familia si prietenii apropiati vor fi frecvente. Se pot relua unele discutii, situatii sau activitati comune cu aceste persoane. De asemenea vor interveni si aspecte referitoare la schimbul de informatii sau la abordarea unor forme de instruire personala sau profesionala. La finalul saptamanii sunt momente favorabile activitatilor gospodaresti si dialogurilor cu membrii familiei. Apar informatii deosebite, tinute secret multa vreme despre familie.

Gemeni

Starile tale de spirit sunt contradictorii la inceputul saptamanii, astfel ca nimeni si nimic nu iti intra in voie. Controleaza-te, alege rezolvarea prioritatilor si, la nevoie, cere sprijinul celor dragi si de incredere. Retine concluziile din zilele acestei saptamani si alcatuieste planuri noi pentru viitor, stiute doar de tine. Iti vei reveni foarte bine, astfel ca stralucirea si energia vitala de care dispui din plin vor atrage in preajma ta oameni interesanti si situatii pe masura. Totul este sa eviti combativitatea si sa le permiti celorlalti sa ti se alature in diverse actiuni personale sau profesionale. Fii prudent in privinta sanatatii, deoarece intregul organism este vulnerabil. Foloseste remedii naturiste si odihneste-te mai mult. A doua partea saptamanii evidentiaza aspecte financiare. Intervin cheltuieli importante, insa primesti bani, cadouri sau diverse bonusuri importante. In weekend se anunta intalniri agreabile cu prietenii.

Rac

Este perioada de schimbari profunde in aceasta saptamana. Se vor repune in discutie laturi ale personalitatii tale ce trebuie imbunatatite sau chiar redefinte in totalitate. Starile de spirit vor cunoaste suisuri si coborasuri, insa depinde doar de tine sa-ti gestionezi atent energiile si reactiile. Sunt foarte active conflictele ascunse in sfera profesionala, astfel ca este bine sa fii vigilent si sa lasi emotivitatea deoparte. Orice informatie primita pe indiferent ce cale este importanta si demna de retinut. Ai nevoie de odihna, deoarece organismul este obosit. Se pot evidentia afectiuni ale sistemului respirator si ale sistemului digestiv, mai ales ale ficatului. Prudenta, rabdare si fii intelegator cu tine insuti! In a doua parte a saptamanii te vei simti mai bine, dar nu forta nota. Dorinta ta de cooperare poate fi contracarata de ceilalti in diverse moduri. La finalul saptamanii apar cheltuieli, dar si castiguri suplimentare din munca desfasurata.

Leu

O saptamana interesanta la capitolul socio-profesional. Dialoguri importante cu sefi si autoritati, rezolvarea unor demersuri ce tin de acte personale sau profesionale, trasarea unor directii sociale noi. Sprijinul oamenilor importanti intr-un domeniu de activitate este de anvergura si cu efecte pe termen lung, chiar daca acum pare insignifiant. Pe de alta parte, sunt posibile controverse majore intre tine si aceste persoane. Chiar daca unii te contesta sau iti pun bete in roatele proiectelor tale personale sau profesionale, tu asculta-i pe toti, evita sa reactionezi impulsiv si apoi retrage-te pentru a analiza pe indelete cele petrecute. A doua parte a saptamanii este favorabila orientarii eforturilor spre propria ta fiinta. Ai nevoie de odihna, de dialog interior, de contact cu natura, dar si de oameni de buna calitate. Fii discret si nu iti divulga slabiciunile si planurile de viitor.

Fecioara

Foarte active sunt relatiile socio-profesionale in aceasta saptamana. Este nevoie de prudenta, rabdare, selectarea prioritatilor, detasare de problemele celorlalti. Dialogurile cu persoanele de la locul de munca sunt dinamice, punctate cu note agresive si cu opinii spuse in graba. Sunt posibile altercatii mai ales cu sefii si cu autoritatile. Cumva esti contra la tot si toate, gasind nod in papura la orice. Controleaza-ti starile si evita critica excesiva! Chiar daca dreptatea este de partea ta si prezinti argumente viabile, ceilalti nu te pot urmari si nu te pot sustine, pentru ca pur si simplu au alte prioritati decat ale tale. Pe 11 si pe 12 aprilie se contureaza dialoguri si intalniri importante cu prietenii. Retine cele discutate si implica-te in activitati comune cu aceste persoane. Sfaturile sau indemnurile din aceasta saptamana, indiferent din partea cui vin, analizeaza-le pe indelete, si pe unele chiar urmeaza-le cat mai repede. Finalul saptamanii este potrivit odihnei si plimbarilor in natura.

Balanta

Saptamana debuteaza cu o mare dorinta de a-ti rafina sufletul, de a-ti remodela sistemul valorilor morale si spirituale, de a te desprinde de un trecut perimat si dureros inca. Mentalul iti este foarte activ, riscand sa spui vorbe nepotrivite, sa decizi superficial si in graba. Controleaza-ti starile de spirit, alege cu grija ceea ce vrei sa spui si, la nevoie, sfatuieste-te cu cineva drag si de incredere. Se conturteaza dialoguri cu persoane aflate in strainatate si demersuri legate de calatorii sau de studii. Prudenta daca esti nevoit sa calatoresti sau daca trebuie sa sustii probe, examene, interviuri. Pregateste-te suplimentar! Pe 11 si pe 12 aprilie vei fi la mare cautare de catre sefi si autoritati. Desprinderi din unele colaborari, dialoguri si intalniri foarte importante cu persoane cu functie. Finalul saptamanii este potrivit dialogului si intalnirilor cu prietenii.

Scorpion

Relatiile parteneriale vor cunoaste rasturnari de situatie. Unele colaborari se pot incheia definitiv, facand loc altora mult mai interesante. Beneficiezi de un sprijin astral deosebit, asa incat ai toate sansele sa-ti pregatesti terenul pentru proiecte indraznete cu efecte de lunga durata, care iti vor aduce si castiguri pe masura. Chestiunile financiare de genul achitarea datoriilor, relationarea cu institutii financiare, rezolvarea aspectelor legate de mosteniri si partaje abunda in zilele de 9 si 10 aprilie. Fii prudent, deoarece tendinta de a cheltui mult este mare si paguboasa. In a doua parte a saptamanii se intrezaresc intalniri si dialoguri interesante cu oameni eruditi. Altii vor avea succes la studii si cercetari pe zone avangardiste. Procesul invatarii si schimbului de informatii este sustinut, insa sunt de preferat cele care vizeaza activitatea cotidiana. Finalul saptamanii iti aduce multa lume in preajma.

Sagetator

Sanatatea este unul din subiectele importante din aceasta saptamana. Selecteaza prioritatile, odihneste-te constient si stai mai mult in natura. La serviciu se vor putea finaliza unele activitati incepute mai demult. Relatiile parteneriale sunt conflictuale in perioada 9 - 11 aprilie. Cumva la baza acestor conflicte stau aspecte sentimentale, copiii sau ceva din sfera familiala si domestica. Fii prudent si nu amesteca latura personala cu cea profesionala. O relatie de cuplu, o relatie parteneriala profesionala se pot finaliza definitiv pornind de la banalitati. Perceptia ca toti s-au unit impotriva ta are pe undeva un sambure de adevar, insa important este sa te gandesti si sa analizezi cum de s-a ajuns intr-o astfel de situatie. Apoi decide in consecinta in a doua parte a saptamanii, cand animozitatile parteneriale se estompeaza, dar raman pe fundalul cotidian. Cheltuieli importante pe datorii de orice fel, insa sunt posibile si venituri sau rezolvari financiare si materiale deosebite.

Capricorn

La serviciu se contureaza situatii dinamice, multa forfota si sarcini de lucru noi si urgente. Relatiile colegiale sunt conflictuale, de aceea fii prudent si ocupa-te singur de ceea ce ai tu de facut. Unele dintre aceste relatii se pot finaliza in chip nebanuit. Ceva din mediul familial si domestic iti creeaza probleme in mediul profesional. Observa ce anume si remediaza situatia. Stabileste clar o granita intre latura personala, familiala si cea profesionala. Pe de alta parte, sanatatea este foarte vulnerabila pe sistemul respirator, brate, maini, ficat. Consultatiile medicale pot fi la ordinea zilelor. Ingrijeste-te corespunzator! Pe 11 si 12 aprilie intervin chestuni parteneriale, atat intr-o relatie matrimoniala, cat si intr-o relatie profesionala. Se pot reconfigura termenii si conditiile unor colaborari, dar si in plan personal vor interveni schimbari importante. In weekend apar cheltuieli comune cu altii.

Varsator

Segmentul amoros este foarte rascolit in aceasta saptamana. Dialoguri importante cu persoana iubita sau cu copiii, dupa caz. Graba, tonul ridicat, acuzele mai mult sau mai putin fondate sunt frecvente si paguboase pe termen lung. Este nevoie sa accepti si filozofia de viata specifica persoanelor dragi sau dorintele lor din aceasta perioada. Fii deschis la schimbari si vei avea numai de castigat! Pe 11 si pe 12 Aprilie este multa forfota la serviciu. Dialoguri colegiale importante si sarcini de lucru noi si interesante. Este nevoie sa-ti modifici perceptia asupra muncii, respectiv sa gasesti un echilibru intre optimizare si eficienta. Pe de alta parte, vor reveni in prim planul vietii cotidiene afectiuni vechi. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de sarcinile tale si odihneste-te mai mult. Consultatiile si analizele medicale vor fi teme frecvente. La finalul saptamanii se contureaza activitati comune cu altii.

Pesti

Saptamana debuteaza cu aspecte familiale si domestice. Sunt momente favorabile activitatilor gospodaresti de avergura. Pe de alta parte, relatiile cu membrii familiei sunt conflictuale si cu greu se poate cadea la pace pe un anumit subiect. Evita discutiile aprinse si asculta pe toata lumea. Chiar daca, deocamdata, ai senzatia ca toata lumea este impotriva a ceea ce vrei sau ai nevoie tu, asteapta sa treaca zilele conflictuale si apoi actioneaza in consecinta. Relatia cu persoana iubita va fi rediscutata, reformulata si revizuita din toate punctele de vederea pe 11 si pe 12 aprilie. Discutii importante, activitati comune deosebite cu cei dragi cu efecte pe termen lung. Aceasta perioada te indeamna la schimbarea atitudinii vizavi de iubire si la asumarea corecta a responsabilitatii fata de cei dragi. Este foarte posibil ca o relatie amoroasa veche, bazata pe superficialitate si materialism, sa-si afle sfarsitul cat de curand. In weekend sunt favorizate treburile de rutina si odihna. Prudenta la sanatate!

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#horoscop saptamanal, #Horoscop aprilie, #horoscop 2019 , #Horoscop 2019