Horoscopul saptamanii 17-23 februarie 2020

Luni, 17 Februarie 2020, ora 09:13
23334 citiri
Horoscopul saptamanii 17-23 februarie 2020

Varsator

O discutie cu un prieten iti va oferi idei si lamuriri deosebite privitor la evenimentele in care esti implicat. Ar fi bine ca unele amanunte despre tine si intentiile tale sa nu le divulgi nimanui.

Sanatatea este precara, astfel ca ia in serios semnalele organismului. Pot intra in discutie analizele, consultatiile medicale si interventiile chirurgicale.

Provocarea perioadei analizate consta in deschiderea mentala si sufleteasca fata de nou si progres. Rezistenta la toate acestea provoaca distorsiuni in planurile existentei tale.

La serviciu se vor activa conflictele vechi, mai ales cele provocate, din umbra, de catre barbati. Prudenta si discernamant! Ai energie suficienta pentru a te descurca in orice situatie, insa apeleaza si la cineva drag si de incredere.

Pesti

Mediul socio-profesional te solicita mult in aceasta saptamana. Se recomanda prudenta in dialogurile cu sefii sau cu reprezentantii institutiilor oficiale, mai ales pe 18 februarie. Foarte usor, pe neobservate, iti pot fi compromise imaginea publica si pozitia in cadrul unui colectiv de munca.

Prietenii iti sunt alaturi cu sfaturi bune, astfel ca ii poti asculta cu incredere, trecand peste faptul ca unele aspecte abordate iti displac si acum le refuzi.

Pe de alta parte, incepe o perioada interesanta referitoare la relatiile cu prietenii si sustinatorii din mediul profesional, dar si pentru relationarea cu asociatiile, organizatiile, grupurile de interese.

Tendinta de a te implica trup si suflet alaturi de altii in diverse actiuni te poate obosi si imbolnavi la propriu. Selecteaza-ti atent actiunile si anturajul!

Berbec

Simti nevoia de a-ti remodela constiinta si implicit filozofia de viata pe parcursul acestei saptamani. Discutiile cu ceilalti si actiunile intreprinse au legatura cu schimbarile majore care intervin incet, dar sigur in segmentul socio-profesional.

Sunt posibile discutii cu parteneri straini, demersuri pentru calatorii, pentru studii sau chiar pleci pe neasteptate intr-o calatorie surpriza. Imaginea ta in ochii celorlalti este controversata si ar trebui sa iei in seama acest lucru.

Energia zilei de marti este rascolitoare, astfel ca relatiile cu sefii si oficialitatile sunt instabile sau chiar pot lua turnuri nebanuite. Incepe o perioada foarte dinamica pentru segmentul profesional, iar unele relatii colegiale si unele etape profesionale se vor finaliza zgomotos. Sustinere reala din partea prietenilor.

Taur

Cheltuielile, dezbaterile pe teme profesionale, trasarea unor planuri de studii si cercetari reprezinta subiectele principale ale acestei saptamani. Poti primi bani, bunuri, cadouri dintr-o colaborare sau din partea rudelor, din partea partenerului de viata sau a colegilor de serviciu.

Foarte animat devine segmentul relatiilor cu strainatatea, al calatoriilor si al pregatirii educationale. Relatiile cu persoanele aflate in alte tari se vor evidentia prin dialoguri aprinse, dar poti calatori in diverse scopuri.

Pe de alta parte, este posibil sa incepi o etapa de pregatire printr-o forma de scolarizare, necesara pentru avansarea profesionala. Relatii bune cu sefii, dar disonante cu subalternii si colegii.

Gemeni

Dialogurile cu ceilalti vor pune bazele unor actiuni si castiguri viitoare de bun augur. Este bine sa tii cont si de sugestiile altora, dar sa-ti sustii si punctele tale de vedere.

Este rost de a-ti imbunatati veniturile din colaborari sau din mosteniri, partaje personale si profesionale. Cheltuieli pe facturi, taxe restante, dar si pe daune produse de cei apropiati.

Ziua de marti este provocatoare, de aceea, ar fi bine sa eviti in aceasta zi asumarea unor responsabilitati majore. Se deschide o noua etapa financiara, in mod special in ceea ce priveste banii si bunurile comune cu altii.

Finalul saptamanii iti aduce armonie si echilibru in plan mental. Sunt favorizate activitatile culturale, calatoriile, dar si relationarea cu persoanele aflate in strainatate.

Rac

Saptamana debuteaza cu multa forfota la serviciu, insa va trebui sa-ti rezervi timp si energie fizica si pentru treburile personale si cele domestice. Programeaza totul cu masura si prudenta, pentru ca sanatatea iti poate crea neplaceri serioase.

Foarte dinamic devine segmentul partenerial. Se pot destrama relatii vechi, fie ca este vorba despre una matrimoniala, fie ca este vorba despre una profesionala. Noutati clare in ceea ce priveste colaborarile si parteneriatele in general.

Foarte favorizat este segmentul financiar, in mod special veniturile pe care le obtii dintr-o colaborare, mostenirile si cheltuielile comune cu altii. Practic se deschide o noua etapa in plan financiar, iar cele discutate si petrecute pe parcursul acestei saptamani vor lua amploare in lunile urmatoare.

Leu

Rasturnarile de situatie in plan sentimental vor atrage dupa sine altele in plan profesional. Probabil ca, in urma discutiilor si evenimentelor in care esti implicat alaturi de persoanele dragi, te vei hotari sa pui capat acelor relatii sau situatii care te solicita prea mult sau in care ai descoperit nereguli serioase.

Ziua de marti poate fi foarte inselatoare, deci evit-o pentru decizii sau discutii ample.

Sanatatea este deficitara si pot intra in discutie analize, consultatii si interventii chirurgicale. Mult de lucru la serviciu in partea a doua a saptamanii. Echilibreaza-ti programul, astfel incat sa te si odihnesti regulat.

Relatiile parteneriale sunt bune, insa se vor evidentia mai mult cele profesionale.

Fecioara

Este nevoie sa te ocupi de membrii familiei si de indatoririle gospodaresti. Sunt posibile discutii aprinse, insa depinde numai tine cum gestionezi lucrurile spre binele tuturor.

Marti este o zi deosebita, cu o energie aparte, de aceea, se pot produce avarii in spatiul locativ, dar si ceva neplaceri in relatiile cu cei dragi. Prudenta, rabdare, toleranta!

In plan sentimental apar rasturnari de situatie. Ai nevoie de mai multa afectiune si sprijin moral din partea celor dragi, dar acestea, deocamdata, intarzie sa apara. Detaseaza-te de tot ce se petrece in planul amoros, deoarece nu poti controla lucrurile.

La serviciu este o atmosfera placuta, lucrezi bine, cu spor, iar colegii te sustin. Schimbari clare in segmentul muncii si al sanatatii!

Balanta

Esti inconjurat de multa lume la inceputul saptamanii, insa unii te vor sacai destul de mult, mai ales marti. Selecteaza-ti anturajul si nu da crezare chiar oricui sau oricarei informatii care se vehiculeaza in preajma ta.

Acasa, in familie este multa forfota, existand riscul demararii unor conflicte pe termen lung. Se recomanda prudenta, intelegere, toleranta. Se vor evidenta mai ales dialogurile aprinse cu neamurile varstinice.

Incepe o perioada favorabila treburilor gospodaresti de anvergura. In plan sentimental se intrezaresc noutati. Asta inseamna ca fie se reconfigureaza termenii si conditiile unei relatii vechi, fie se infiripa una noua. Acum vei simti clar incotro bate vantul schimbarii amoroase, dar inca nu este momentul sa actionezi. Ci doar sa iei aminte.

Scorpion

Iti cresc veniturile obtinute din munca proprie, dar apar si cheltuieli in fata carora rezisti cu greu. Evita pe cat posibil ziua de marti pentru cumparaturi sau achitarea datoriilor! Energia astrala a acestei zile predispune la erori, pierderi, subiectivism in aprecieri si lipsa atentiei la detaliile importante.

Esti foarte cautat de persoanele din anturajul apropiat, fiind posibile multe intalniri si dialoguri. Unii chiar au nevoie de sprijinul tau moral, dar acorda-l cu masura. Pe de alta parte, se vor ivi calatorii pe distante scurte, fie de agrement, fie pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale.

Acasa, in familie, se vor simti din plin razele soarelui, ce vor incalzi atmosfera domestica in chip minunat.

Sagetator

La inceputul saptamanii ai multa energie si poti rezolva treburile restante, atat cele din plan personal, cat si cele din plan profesional. Nu forta nota, pentru ca energia vitala este fluctuanta, mai ales marti.

Apar castiguri din munca desfasurata la un loc de munca, dar totodata apare si ispita cheltuielilor. Poate fi vorba si despre achitarea unor datorii vechi sau despre achizitionarea unor bunuri dorite, planificate mai demult.

Se recomanda prudenta in planul financiar, in mod special la sectiunea venituri obtinute din munca proprie. Se deschide o etapa importanta ce va schimba mult registrul veniturilor, dar si pe cel al muncii.

Relatiile cu anturajul apropiat sunt dinamice si de bun augur. Totusi, selecteaza persoanele carora te destainui.

Capricorn

Starile tale de spirit oscileaza mult pe tot parcursul saptamanii, astfel ca este rost sa fii inteles gresit de altii. Controleaza-ti reactiile si mentine un ritm constant in actiuni.

Sanatatea este vulnerabila, bine fiind sa te odihnesti, sa mergi la controale de specialitate si sa urmezi sfaturile specialistilor. Beneficiezi de multa energie astrala, astfel ca vei fi tentat sa te implici in tot felul de actiuni, mai mult sau mai putin folositoare tie. Selecteaza prioritatile si gestioneaza-ti eficient energia vitala.

Pentru segmentul financiar se deschide o noua etapa, fiind rost de castiguri suplimentare sau macar discutii in acest sens. Insa evita implicarea in investitii, cheltuieli majore, deoarece sunt sanse sa cheltuiesti mai mult decat iti poti permite.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#horoscop saptamanal, #horoscop februarie, #horoscop 2020 , #Horoscop 2020