Horoscop de dragoste: 11-17 iunie 2012

Duminica, 10 Iunie 2012, ora 13:39
3782 citiri
Horoscop de dragoste: 11-17 iunie 2012
Foto: Ziare.com

Gemeni

O saptamana extraordinara din punct de vedere sentimental. Faci foarte multe lucruri impreuna cu partenerul de viata si aceste mici detalii va vor apropia extraordinar de mult. O sa te simti extrem de bine si iti doresti sa nu se intample nimic care sa va schimbe starea de spirit.

Rac

Lucrurile iau o intorsatura ciudata. Te obisnuisei cu rutina, insa acum se va intampla ceva ce te va face sa intri in priza. Ai cateva clipe in care nu iti recunosti viata si te intrebi cat va continua.

Leu

Inceputul saptamanii este obositor la locul de munca si nu prea mai ai energie pentru a face tot ceea ce iti propune cel drag. Ii vei ramane dator si ar fi bine planuiesti ceva prin sa ii arati ca iti pasa la fel de mult de el, doar ca esti epuizat.

Fecioara

Daca ai copii, incearca sa petreci mai mult timp cu ei pentru ca anii trec si te vei trezi ca stai in casa cu adolescenti. Si sotul/sotia are nevoie de mai multa atentie. Ai fost cam indiferent in ultima vreme si aceste detalii conteaza.

Balanta

Ai incredere in partenerul de viata si orice ti-ar spune cei din jur tu ii iei apararea. Cativa apropiati incearca sa intervina in relatia voastra, insa stii cum sa ii pui la punct pentru ca pe viitor sa isi vada de propriile probleme.

Scorpion

Partea buna a saptamanii este ca stai mai mult in preajma celui drag. O sa afli lucruri interesante despre el si viata lui, iar acestea te vor ajuta enorm in momentul in care o sa vrei sa ii propui ceva pentru petrecerea concediului.

Sagetator

Primesti un cadou si vei reactiona exact ca un copil mic. Te entuziasmezi si parca nici la munca nu vrei sa mergi, ci doar sa stai acasa si sa te bucuri de ceea ce ai primit. Deja te gandesti cum sa ii intorci favoarea celui care s-a ocupat de tot.

Capricorn

Luni si marti o sa fii extrem de ocupat si ignori tot ceea ce se petrece in jurul tau. Abia miercuri o sa te trezesti la realitate si iti dai seama ca ai ratat ceva notabil pentru familia ta. Trebuie sa iti indrepti greseala, insa ai grija ce faci ca sa nu agravezi situatia.

Varsator

Nu vrei sa auzi de planurile facute de cineva din familia ta. Te superi rau cand cineva ia deciziile in locul tau si incerci sa gasesti o solutie pentru a-l invata minte pentru totdeauna. O sa faci ceva cu adevarat de speriat.

Pesti

Cineva te sfatuieste ca decizia pe care ai luat-o nu este buna pentru tine, insa tu nici nu vrei sa auzi si mergi pe drumul tau. Incearca sa nu te comporti precum un copil incapatanat, deoarece este vorba despre viitorul tau.

Berbec

Saptamana aceasta o sa ai ocazia sa iti demonstrezi sentimentele fata de cei din jur. Cel mai probabil cel avantajat va fi partenerul de viata, care trebuie sa se astepte la o surpriza. Este posibil sa ii achizitionezi ceva ce isi dorea de mult timp.

Taur

Te gandesti cu drag la zilele libere si stii deja ce o sa faci in fiecare moment al respectivelor zile. Planuiesti o mica escapa, cel mai probabil la munte. Te bucura gandul ca nu vei fi deranjat de nimeni si te gandesti serios sa iti lasi telefonul acasa.

Horoscop realizat de Zaza

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste iunie, #horoscop dragoste 2012 , #horoscop dragoste