Horoscop de dragoste: 16-22 iulie 2012

Duminica, 15 Iulie 2012, ora 08:42
2657 citiri
Horoscop de dragoste: 16-22 iulie 2012
Foto: Ziare.com

Rac

Te asteptai la o saptamana linistia, insa nu iti face sperante mari, pentru ca in primele zile o sa fii foarte agitat. Mai exact, luni si marti, va fi nevoie de multa energie pentru a putea trece cu bine peste zi. Incepand de miercuri, lucrurile se vor calma si te vei intoarce la activitatile zilnice.

Leu

Te ocupi de munca in mod corespunzator, dar tot acasa iti este gandul. Te asteapta ceva special in caminul tau si acolo iti doresti sa fii. Nu ignora ceea ce se intampla la birou pentru ca poti sa fii nevoit sa stai peste program ca sa rezolvi ce ai gresit si o sa fie mai rau. Fa totul la timp si o sa fie bine.

Fecioara

Surpriza facuta de cel drag la inceputul saptamanii o sa te faca sa fii in al noualea cer si sa realizezi ca grijile pe care ti le-ai facut in ultima vreme nu au avut nicio baza. Acum o sa vezi totul cu alti ochi. Ar fi frumos sa ii intorci gestul.

Balanta

Insisti sa afli ceva ce o persoana nu vrea sa stii. Este vorba despre ceva personal si te-a rugat sa pastrezi distanta, insa tu refuzi cu desavarsire asa ceva si te implici mai mult decat ar fi cazul. O sa ai probleme din cauza ca nu ii respecti intimitatea.

Scorpion

Te-a deranjat o remarca a celui drag si acum esti suparat pe el/ea. Aveai de gand sa faci ceva special, insa acum te-ai razgandit. Stai linistit ca primul pas spre impacare va veni din partea sa. Miercuri, deja o sa uitati ca ati avut parte de un mic conflict, iar pana in weekend o sa planificati o mica escapada.

Sagetator

Ai parte de o reusita profesionala si te influenteaza si acasa. O sa fii extrem de fericit si nerabdator sa sarbatoresti cat mai repede. Faci planuri mari si pui la punct fiecare detaliu pentru a te asigura ca totul se desfasoara asa cum iti doresti. Spre sfarsitul sapamanii te astepta ceva si mai frumos.

Capricorn

Te gandesti foarte serios sa faci ceva ce toata lumea asteapta, insa tu ai tot amanat. Vorbesti cu mai multi cunoscuti despre asta, insa nu si cu partenerul de viata pentru ca vrei sa fie o surpriza pentru el. Ai emotii mai rau ca atunci cand mergi la un examen.

Varsator

Te complici fara sa ai motive. Ti s-a transmis ca o sa iei parte la ceva cu adevarat deosebit. In loc sa te pregatesti in liniste pentru asta, tu pui la cale tot felul de activitati aglomerandu-te fara sa ai de ce. O sa ajungi sa nu ai cand sa faci tot si sa te superi ca vei fi nepregatit la momentul respectiv.

Pesti

Esti foarte bine privit de persoanele de sex opus. Te incanta aceasta postura si te-ai putea obisnui sa primesti mereu atat de multe complimente. La un moment dat nu o sa realizezi ca exagerezi si o sa ajungi sa te certi cu cel drag, care o sa fie cam gelos.

Berbec

Te deranjeaza posesivitatea partenerului de viata. Ar vrea sa stai tot timpul cu el/ea, iar atunci cand esti la birou sa vorbiti incontinuu la telefon. Nu o sa fie usor sa il faci sa inteleaga cum stau lucrurile, insa o sa merite efortul. Intr-un final, o sa realizeze ca reactiile sale sunt exagerate.

Taur

Nu te ingrijora atat de mult pentru ceea ce fac cei din jur, ci fii mai atent la ceea ce se petrece in imediata apropiere. Trec amanuntele pe langa tine si o sa te trezesti la realitate cam tarziu. Deschide bine ochii inainte sa fii nevoit sa deschizi portofelul.

Gemeni

Primesti o suma pe care ti-o datora un cunoscut. Acesti iti vor fi de folos. O sa planuiesti o mica vacanta cu sotul/sotia. De mult timp, nu ati fost undeva doar voi doi, iar acum este ocazia perfecta sa va remarturisiti sentimentele si sa stati singuri. O sa vezi cat de mult o sa va ajute aceste zile.

Horoscop realizat de Zaza

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste iulie, #horoscop dragoste 2012 , #horoscop dragoste