Horoscop de dragoste: 17-23 septembrie 2012

Duminica, 16 Septembrie 2012, ora 09:51
4112 citiri
Horoscop de dragoste: 17-23 septembrie 2012
Foto: Ziare.com

Fecioara

La inceput se anunta putina tensiune in relatie, dar daca reusesti sa iti tii gura inchisa atunci cand vrei sa critici pe cineva, o sa fie bine. Ai grija la ceea ce spui pentru ca unele vorbe dor mai mult decat o palma.

Balanta

Este cu adevarat o saptamana perfecta pentru tine si partenerul de viata. Daca iti spunea cineva in urma cu cateva zile ca urmeaza sa se intample asa ceva nu credeai. Aveai impresia ca nu poti scapa de monotonia ce se instalase ca la ea acasa.

Scorpion

Daca vrei sa faci ceva special pentru partenerul de viata, consulta-te cu cineva de sex opus. O sora, un frate, un prieten sau prietena de familie ar fi perfect. O sa vezi ca nu vei da gres, iar rezultatul va fi de neimaginat.

Sagetator

Flirtrezi usor cu cineva din cercul de prieteni, iar totul poate duce la ceva frumos. Asta daca niciunul dintre voi nu este implicat in vrei relatie. Cei ce au un partener ar fi bine sa isi focalizeze atentia asupra celor de langa ei si sa nu se implice in ceva ce ar putea sa iasa urat.

Capricorn

Incepi saptamana cam agitat din cauza a ceva ce tine de viata de familie. Trebuie sa rezolvi ceva si ai momente in care te enervezi pentru ca esti singurul care se ocupa de toate aceste aspecte. Te asteapta o surpriza la sfarsitul saptamanii.

Varsator

Ramai optimist indiferent de cat de suparat esti. Vezi mereu partea plina a paharului si gasesti intotdeauna o solutie pentru orice problema ai. Aceasta atitudine iti va permite sa faci ceva riscat zilele acestea. Vestea buna este ca va iesi totul cum vrei.

Pesti

Daca esti singur, un apropiat iti va prezenta pe cineva care poate sa trezeasca in tine sentimente nebanuite. Pe de alta parte, cei casatoriti vor avea parte de mai multa dragoste in relatia de cuplu. Comunicarea este cheia.

Berbec

Venus te va ajuta sa incepi noi relatii de prietenie si poate chiar ceva mai mult de atat. Depinde de tine cum manevrezi intreaga situatie. Important este sa nu te lasi dus de val si sa fii cu picioarele de pamant. Totusi, nu da cioara din mana pe vrabia de pe gard.

Taur

Luna se intoarce in sectorul romantic. Nici ca puteai sa primesti o veste mai buna. Acum nu trebuie decat sa te conformezi cu tot ceea ce se intampla in jurul tau pentru ca lucrurile se potrivesc de la sine.

Gemeni

Intri intr-o perioada minunata din punct de vedere romantic. Aproape ca nu iti vine sa crezi ca partenerul de viata este capabil de asemenea gesturi. Totusi, nu te culca pe o ureche. Rasplateste-l pentru tot ceea ce face.

Rac

In primele zile o sa ai cateva probleme in ceea ce priveste comunicarea cu cel drag, dar se rezolva foarte repede. Iti focalizezi atentia asupra a ceva ce tine strict de partea intima a relatiei si o sa observa ca schimbarile sunt numai in bine.

Leu

Pluto intra in sectorul muncii. Asta inseamna ca o sa fii foarte ocupat, ceea ce implica mai putin timp pentru partenerul de viata. Ai rija sa faci egalizezi balanta pentru a nu avea probleme mai grave.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste septembrie, #horoscop dragoste 2012 , #horoscop dragoste