Horoscop de dragoste: 2-8 iulie 2012

Duminica, 01 Iulie 2012, ora 08:49
3084 citiri
Horoscop de dragoste: 2-8 iulie 2012
Foto: Ziare.com

Rac

Esti ingrijorat pentru ca cel drag a fost cam inchis in lumea sa in ultima vreme. Incerci sa afli despre ce este vorba si sa il ajuti. Vei fi nevoit sa dai dovada de mult calm si iscusinta ca sa afli ce i se intampla. Dupa ce o sa rezolvi acest aspect, o sa scapi de o grija mare.

Leu

Incepi foarte bine saptamana. In primele zile o sa incerci sa stai mai mult cu familia si mai ales cu cel drag. Ai fost cam ocupat in ultimele zile si nu i-ai oferit atentia cuvenita. Acum vrei sa rascumperi gresala si ii faci cateva surprize placute.

Fecioara

Ii propui partenerului de viata sa plecati undeva doar voi doi. La inceput nu o sa accepte, scuzandu-se ca situatia financiara nu va permite. Cand o sa realizeze ca te-ai ocupat de tot, o sa vada excursia cu alti ochi. Nu te incurca cu vizite complicate, profita de timp pentru a sta impreuna.

Balanta

Ai avut prea multa incredere in cine nu a trebuit si acum platesti pentru gresala ta. Din pacate, foarte afectata va fi relatia personala. Trebuie sa gasesti urgent o solutie, altfel risti sa ajungi intr-o situatie dificila pentru tine si partenerul tau.

Scorpion

Primesti diverse propuneri de la persoane pe care nu le cunosti foarte bine. Unele sunt pentru diferite evenimente, in timp ce altele sunt pentru a petrece cateva ore in oras. Gandeste-te bine inainte de a accepta sau nu, mai ales daca esti implicat intr-o relatie, iar cel de langa tine ar putea fi afectat.

Sagetator

Nimic nou in viata sentimentala. Nu vor fi schimbari majore, insa totusi ar fi bine ca atat tu, cat si partenerul de viata sa va aratati mult mai deschisi fata de ceva nou si sa va marturisiti mai des sentimentele. Presupui ca el stie tot ce simti, insa uneori este nevoie sa ii reamintesti.

Capricorn

Un apropiat ti-a cerut o favoare, insa nu te simti in stare sa faci asta. Ai impresia ca ascunzi ceva fata de cel drag si refuzi. Dupa primele doua zile, o sa vezi totul cu alti ochi si o sa accepti pana la urma. In final, se va dovedi ca a fost exact opusul a ceea ce credeai tu.

Varsator

Nu accepti sa ti se spuna ceea ce faci, nici macar atunci cand esti constient de faptul ca gresesti. Preferi sa mergi pe drumul tau si sa refaci totul din mers. O sa ai cateva probleme din cauza acestei atitudini. Cel mai rau va fi ca o sa ii superi tocmai pe cei ce iti sunt foarte aproape mereu cand ai nevoie.

Pesti

Priemele trei zile vor fi rezervate doar partenerului de viata. In fiecare seara o sa incerci sa ajungi rapid acasa pentru a petrece mai mult timp cu el si tot efortul iti va fi rasplatit pe deplin. Ai avut un moment de cumpana si acum ii esti recunoscator pentru tot ce este bun in viata ta.

Berbec

Nu o sa mai poti face ceea ce aveai planuit pentru aceasta perioada. Te supara foarte mult asta. Vedeai totul ca fiind solutia pentru a scapa de un eveniment la care vor participa rude pe care nu le agreezi. Nu ai ce face si trebuie sa accepti totul si sa iei parte la ceea ce urmeaza.

Taur

Te simti tradat. Ai impresia ca cei din jur iti ascund informatii pretioase. Te comporti ca un detectiv si ii enervezi pe toti. Asta pana cand cineva cedeaza si iti spune ca de fapt era vorba despre o surpriza pentru tine. O sa regreti ca ai fost atat de insistent.

Gemeni

Simti nevoia sa petreci mai mult timp doar cu cel cu care iti imparti viata. Daca ai copii, te asiguri ca nu va vor incomoda si pui la cale ca macar o seara sa fie doar a voastra, indiferent ca stati in casa sau alegeti sa mergeti undeva. O sa o observi o schimbare de comportament si la cel de langa tine.

Horoscop realizat de Zaza

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste iunie, #horoscop dragoste iulie, #horoscop dragoste zodii , #horoscop dragoste