Horoscop de dragoste: 21-27 mai 2012

Duminica, 20 Mai 2012, ora 08:21
2748 citiri
Horoscop de dragoste: 21-27 mai 2012
Foto: Ziare.com

Taur

Nu te entuziasma prea mult ca partenerul de viata ti-a dat dreptate, deoarece amandoi va inselati si o sa fii dezamagit daca iti faci prea mari sperante. Cel mai bine ar fi sa astepti pana miercuri, cand vei afla un raspuns concret. Vineri te asteapta o surpriza.

Gemeni

Simti nevoia de mai multa actiune in viata personala. Ai impresia ca faci zilnic aceleasi lucruri si nu iti place asta. Pui la cale o mica escapada in urma careia relatia cu cel drag va inflori. Te feliciti pentru ideea avuta, dar pe de alta parte regreti ca ai facut acest lucru atat de tarziu.

Rac

Problemele sotului/sotiei/iubitului/iubitei te fac sa nu acorzi atentia necesara proiectelor de la locul de munca si este posibil sa intampini ceva obstacole. Nu ezita sa ceri ajutorul colegilor pentru a te asigura ca nu se agraveaza situatia. Incepand de vineri intri intr-o perioada mai buna.

Leu

Proiectele persoanale incep sa aiba parte de rezultatul la care sperai. Ai emotii. Trebuie sa recunosti asta pentru ca, oricat de puternic ai fi, ti se citeste pe fata entuziasmul. Acum ramane de vazut ce vei face in continuare.

Fecioara

Dragostea, pentru tine, capata o alta culoare in aceasta saptamana. Surpriza pusa la cale de cineva drag te face sa traiesti sentimente noi. Nu credeai ca ti se poate intampla asa ceva si te uimeste acest lucru. O sa imparti aceste momente cu prietenii dragi.

Balanta

Influenta planetei iubirii asupra ta o sa se observe foarte mult in aceasta saptamana. Zambesti incontinuu cand esti in preajma celui drag si parca pentru voi nu exista probleme. Te-ai putea obisnui cu aceasta stare si sub nicio forma nu vrei sa revina certurile din urma cu cateva luni.

Scorpion

Daca ai putea sa opresti timpul, acum ti-ai dori sa se intample. Esti atat de fericit, incat nu mai iti trebuie nimic altceva. Nici macar problemele de la locul de munca nu te afecteaza. Esti pe drumul pe care ti-ai dorit sa ajungi si vrei sa continui pe acesta.

Sagetator

Eforturile depuse in urma cu cateva saptamani isi arata roadele. A meritat si ai vrea sa repeti experienta. Te gandesti deja ce ai putea face pentru ca satisfactiile sa fie de acelasi calibru. Dar parca ai vrea sa ai parte si de un castig financiar. Iti indrepti atentia catre o afacere de familie.

Capricorn

Nu credeai ca poti fi atat de multumit, insa realitatea ti-a demonstrat ca ceea ce ti se intampla tie este ceva rar. Profita. Nu pierde timpul, ci din contra, bucura-te de fiecare minut petrecut in acest fel. Vineri sau sambata vei primi un telefon important ce va avea legatura cu un proiect personal.

Varsator

Esti invitat la un eveniment, dar stii ca va fi prezenta o persoana pe care ai tot evitat-o in ultimele luni. Dupa cateva ore, te hotarasti sa risti si sa participi. Va fi mai bine decat ai crezut. Realizezi ca parerile pe care ti le facusei erau cu totul si cu totul gresite.

Pesti

Cineva din anturaj iti vorbeste sincer si iti spune ca ai luat o decizie gresita, insa tu nici nu vrei sa auzi si vrei sa il ignori. Dupa cateva zile, altcineva iti spune acelasi lucru. Nu crezi ca este cazul sa iti analizezi mai atent comportamentul? O sa o faci cand partenerul de viata se hotaraste sa lamureasca anumite lucruri care va privesc pe amandoi.

Berbec

Latura sentimentala iese la iveala astazi si faci gesturi dragute pentru cel drag. Uimirea va fi mare pentru el/ea, mai ales ca nu iti sta in fire sa faci asa ceva. Aceeasi reactie o vei avea si tu in momentul in care o sa vezi cat de mult bine o sa faca asta relatiei tale.

Horoscop realizat de Zaza

Înțepături între candidații Alianței PSD-PNL. Burduja o șicanează pe Firea: "Dacă era o alternativă pentru Primăria Capitalei, nu m-aș fi înscris în cursă"
Înțepături între candidații Alianței PSD-PNL. Burduja o șicanează pe Firea: "Dacă era o alternativă pentru Primăria Capitalei, nu m-aș fi înscris în cursă"
Candidat PNL la funcţia de primar al Capitalei, Sebastian Burduja, susține că s-a înscris într-o cursă electorală "strânsă", în care toți cei "patru candidaţi cu şanse", iar voturile...
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
A mai rămas aproximativ o luna și o săptămână până la alegerile locale, iar PSD de-abia a lansat-o în cursa pentru Capitală pe Gabriela Firea. Social-democrații sunt conștienți că...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste mai, #horoscop dragoste 2012, #horoscop dragoste zodii , #horoscop dragoste